Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Patrzę teraz na stronie maka w anglii i tam nie mają czekoladowej polewy tylko karmel i truskawkę :]
Ale już w USA mają te same polewy co u nas.
Patrząc ogólnie na dostępne kanapki w innych państwach stwierdzam, że u nas jest mega malutki wybor
Teraz wchodzi nowa sałątka u nas i kilka nowych wrapów :] i ze dwie nowe kanapki.
Aha będzie promo na szklanki coca-coli gratis
Wogole jak byłam w Szkocji to zdziwiłam się wielkością dań i shekow, duuuzo większe niż u nas
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Anastazjaa powiem Ci, że u mnie też głównie nie chce zdecydować się na cesarkę bo mi wtedy małej nie dadzą do piersi i że mogę mieć potem problemy z karmieniem i może to dziwne ale jakoś te dwie rzeczy mnie najbardziej stresują, bardziej niż sama operacja
Życzę Ci naturalnego porodu. Lecz jeśli cc będzie koniecznie, no to trudno wszystko dla naszych bobasowPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Aaa u nas tez jest podwojny cheessburger
A ja to chyba najbardziej uwielbiam z mc sniadaniowe mc muffin jajo i bekon!!! Mistrzojstwo swiata i zaluje ze tylko do 11 serwuja
A jakie pyszne sa ice frut smoothie mmmm
Kurde Paula oby mi sie udalo urodzic przed terminem
Ale my to mozemy chciec hehe
Kurde najgorsze to wlasnie wymeczyc sie sn a potem wyladowac na stolePaula_29, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aaa u nas tez jest podwojny cheessburger
A ja to chyba najbardziej uwielbiam z mc sniadaniowe mc muffin jajo i bekon!!! Mistrzojstwo swiata i zaluje ze tylko do 11 serwuja
A jakie pyszne sa ice frut smoothie mmmm
A kawa mrozona z maca ummmm pysznosci -
hej kochane
ja dopiero niedawno wrocilam kajtus u wet o dziw dzis sie bardzo nie rzucal chyba tez dkucz amu pogoda
wszystko powoli ladnie sie goi dr powiedziala z juz widac zaczatki ziarniny czyli pieknie zaczyna sie odudowywac
pozniej pojecalismy do castoramy maz przegladal rzeczy co by sie prydalo bo bede prbowala startowac o dofinansowanie rozwoju firmy bo jest mozliwosci nawet 300tys wziasc a co mi tam wpiszemy ze chcemy poszeryc dzialanosc o uslugi budowlano remontowe maz pokupuje maszyn wpiszemy go jako wspolwlasciciela -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
u Was tez taki skwar?? jak milo ze nie musze za duzo dzis wychodzi. Chcialabym miec klime w domu:) maz sam zaklada klimatyzacje wszedzie tylko jak wiadomo szewc bez butow chodzi:)
chociaz na te pare dni ciepla chyba by sie nie oplacalo;)
jak sobie radzilyscie z bolem glowy?? jak mnie wczoraj wzielo to dzis jeszcze troche pulsuje. wczoraj glowa pod zimna wode ale nic nie pomoglo. myslalam ze w nocy przejdzie ale wstalam siku w nocy i znowu bolalo. dzis troche jeszcze pulsuje.
a ja bede robila jagodzianki z kwestii smaku najlepsze jakiekiedykowiek jadlam takie maslane buleczki. dlugo sa swierze po zrobieniu:)
a Ewelinka wpadla wczoraj i mialabyc pozniej i nie ma???