Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek u coebie wcale nie musi byc zle. Moze cie troszke pomeczy i odpusci a nawet jesli nie to nic nie poradzisz
U mnie w trakcie mdlosci i wymiotow krolowala bulka hot dogowa z parowka, keczupem i musztarda. Jadla to w pracy na lunch i obiad a w domu na kolacje hahaha
W pracy juz sie ludziom niedobtze robilo jak mnie z tym widzieli
-
heheh no to też dobre
no u mnie zdecydowanie pasztet....R sie juz nawet nie pyta z czym chce kanapke!
jeszcze mi zupa przejdzie ale bardzo płynna, nic innego nie jestem w stanie wcisnąć! a jak czuje mięso to mam ochote rzygać dalej niż widze -
U mnie mdłości i ostre wymioty zaczęły się w 8tc, zelżały po tygodniu, potem uderzyły ze zdwojoną mocą i trwały do 13tc. Potem zdarzały mi się gorsze dni z wymiotami i mdłościami, ostatni raz wymiotowałam na przełomie 16/17tc.
A ruchy poczułam też w 17tc, dzień po wizycie u gina, który zapewniał mnie, że wcześniej niż w 20tc nic nie poczuję
Teraz ruchy są wyraźne, dziś Młody obudził mnie kopniakiem jak przespałam budzik.
Co do wózków my jesteśmy na 90% zdecydowani na Camarelo Carera z fotelikiem Maxi Cosi City. Oby nic mi się nie zmieniło jak pojedziemy oglądać go na żywo... -
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Anastazja zapomnilam o Tobie tak czulam ze kogos pominelam:) widzialam ladny wykresik Ci sie szykuje:)
Ewelinka i ode mnie najlepsze życzenia.
Rudasek nie martw się mdłości niedługo mina
Santoocha jakia miła taka pobudka, kopniaczek od maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:05
ewelina90, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Paula tak jestem zadowlona z wozka juz sie doczekac nie moge az z synkiem na spacer pojdziemy
To mieliscie udany weekend fajnie nad morzem posiedziec mmm
Pochwale sie ostatnimi zakupami z mezem
Paula to niech idzie na kontrole, ale dobrze ze nic go nie boli i sie nie dzieje
Jaaakieee słodziusie milusie!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica dziekuje
Anastazja dam znac jak sie sprawuje
Potrzebujr mtywacji do zrobienia czegos.. Paula daj troche energii
Musze poprasowac reszte rzeczy i torbe dla malego dopakowac, w leze.. Chyba jutro to zrobie dzisiaj jade do siostry spacKrokodylica, Paula55, Anastazjaaa lubią tę wiadomość