Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Olgus to moja ulubiona pozacja byla bo kladlam iPada opartego o brzuch i kolana a teraz to jest dla mnie zabojstwo. Wlasnie w tej pozycji najgorzej... Ale poki co na wpolezaco na boku daje rade
Haha z ta kasa wczoraj to niezle jaja byly zaraz wlasnie spr czy kasa juz na koncieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
chca zalozyc dzialanosc stolarska .. tyle ze chca wziasc dotacje.. powiedzialam mu ze spoko tylko niech sie spotkaja omowia czego dod siebei wzajmnei oczekuja, jaki maja plan ja moge im pomoc od strony ksiegowej napisanuiu biznesplanu ..bo moj biznesplan w konkursie w kielcach zajal pierwsze miejsce wiec mysle ze dalabym rade
Paula55 lubi tę wiadomość
-
wiem ..choc akurat ci dwaj koledzy sa bardzo pracowici.. ale zobaczymy oki zmykam sie szykowac bo zaraz malz przyjdzie
-
Ja sie balam firmy mojego meza ale zalozyl i dobrze zrobil:) jest lepiej:) ale zakladal sam i znalazl pracownika.
Ewelinka gdzie takie cuda kupujesz??
jak sie objawiaja mdlosci. bo ja nie wiem czy ja mam mdlosci czy po prostu niedobrze mi od dupka:( -
nick nieaktualnyHej skarby:) ja już po genetycznych
niunia/niuniek ma już 6,80cm termin porodu przerzucili na początek stycznia (poprzednio był 11)
tętno 159/min, i wszystko jest prawidłowego kształtu....
badanie trwało około 40min, bo mi moje dziecko jazdę bez trzymanki urządzało w swoim płynie owodniowym hehehe...gin głaskała, prosiła, ja chodziłam, też prosiłam (że 300pln badanie kosztuje, więc z łaski swojej spokój proszę)...
lekarka zostawiła mnie samą, zgasiła światło i kazała spróbować się drzemnąć...i wróciła po 10min....no i UDAŁO się!!!!!!!!!!!
maleństwo wymachiwało rączkami (kciuki miało zaciśniętę hehehe - żartowałyśmy z lekarką że ze złości, że przerywamy harce i hulanki heheh)....
zdjecia wrzuce jutro, bo z lapka klikam:)
Jejku jak takie małe "coś" już stawia świat do góry nogami....nawet lekarzami rządzi hehehe....Eweloka84, czekaja, Paula55, hanah lubią tę wiadomość