Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Aniu hahaha tobie to tylko jedno w głowie przez Ciebie mi sie udzielilo misiek mi napisał sms " jajka sobie usmażę jak wróce" i z jednym mi sie skojarzyło hahaha
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olga bez ciotki zle z ciotka jeszcze gorzej
Tak Olu dzis idziemy b chyba zaczyna mu powoli to odpadac ;/ i saczy sie z tego maskrycznieczekaja lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ja tez bym sie piwa napiła jutro sobie kupie wareczke bez alko :d
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam zimne piwko w lodóweczce cytrynowe mniam
Dziewczyny fajne takie postanowienia :]
ANiu oby z pieskiem odbrze wszystko było :] my musimy kota w końcu wykastrowac bo chodzi i bzyka na około, głównie mnie jak go miziam wieczorem. No i młodemu poduszkę zasikał całą. Więc czas najwyższyEweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Warka jest bez alkoholu?? ten radler czy cos innego??
Ja tez mialam isc z pieskiem na czyszczenie zabkow bo mu z pyszczka masakrycznie smierdzi wiec czas najwyzszy. Pani weterynarz robila badania krwi wczoraj miala sie odezwac jak beda wyniki i nic. Pewnie do poniedzialku trzeba czekac:(
kuoilam mu nowa podusie do spania chyba bardzo mu sie podoba bo ciagle na niej lezy:)
Powodzenia z pieskiem:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ewelus piszac zguba mialas mnie na mysli lobuzie??? Hahaha. Jestem jesyem. Musialam wiesz.. Ogarnac dupe ale jak to mowia: jestem nazat
A wy jak nic nie piszecie to nic ale jak pojdzie produkcja to sie czlowiek nawet zdrzemnac ju nie moze
Kurde nie pamietam juz nowej kolezanki ale ja bym bete radzila najwczesniej 10 dpo robic mniej stresu
Zreszta Ania -ekspert wyjasnila wsio
A o ta druga laske nie wiem o kogo chodzi i moze to i lepiej ludzie maja roznie i jak jej z tym lepiej to niech jej na zdrowie idzie
Ja sobie wlasnie zbozowke popijak i szamam ciasto a moj bialej goraczki dostaje bo sie komp zawiesza a mecz wlasnie leci
A piwo bezalko tez mam. Nawet u nas jest bawaria 0% malonowo wisniowaEweloka84, czekaja lubią tę wiadomość