Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja szwagierka wlasnie rodzi:) smiesznie bo rowne 2 lata temu rodzila pierwszego synka Mateusza a teraz rodzi Macka:) jak dobrze pojdzie beda z tego samego dnia. Za 2 tygodnie rodzi nastepna szwagierka Mania a w listopadzie Martyna siostra blizniaczka Mani:)
potem przerwa i w marcu ja takze bedzie wysyp wnukow u meza w rodzinie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 16:52
Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hanah - witamy
jesli masz regularne cykle co 30 dni to raczej watpie czy beta bedzie wiarygodna bo bylby to Twoj mniej wiecej 9Dzien po owulacji wg mnie za wczesnie bo nie raz wlasnie w tym dni dochodzi do zagniezdzenia ..wszystko zalezy kiedy zarodek sie zagniezdza a ma czas od 4-12 dpo wiec sporo
pozatym musisz pamietac ze od zagniezdzenia beta hcg wzrasta po uplywie tak naprawde okolo 48 hPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clonowka ..hmmskoro tak to wspolczuje dziewczynie bo widac ma spory problem emocjonalny ..a mzoe cos sie stalo ..i tak odreagowala t wszytsko >
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie pomyslalyscie moze o tym ze udalo jej sie .. jednak pozniej stracilaciaze i wlasnie tak robowala to ukryc.. nie wiem moze taka bariera ochornna przed tym co sie stalo.. wydaje mi sie ze nie mozna tez tak z gory osadzac bo nikt tak naparwde nie wie co jest w drugim czlowieku
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie oceniam, bo różnie może być. Chociaż znałam kiedyś dziewczynę, która w ramach zemsty na swoim ex powiedziała mu że jest z nim w ciąży, pokazała zdjecie usg w telefonie, że pęcherzyk ciązowy jest, pokazała pozytywny test ciazowy (nie wiem skad miała) a potem że niby poroniła itp. Więc różnie ludziom w głowach siedzi
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem ja po porstu jej nie osadzam bo wiem ze w zyciu sa rozne sytuacje i rozne problemy psychiczne i nie tylko ..dlageo jest to na jej sumieniu ... nie wiem po co ewentualna gra ..czy nie gra.. ae jak dla nmnie ludzie wymyslajacy maja jakies problemy.. i nazley im tez po czesci wpsółczuc.. to jest moje osobiste zdanie bo nie siedze na ciazowym wiec nie wiem co pisala jak i czy ma kilka profili ..moze dziewczyna tak bardzo chce dziecka ze ma ciaze urojona..