Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
witam serdecznie'
trochę mało ostatnio się udzielam bo remontujemy salon i nie mam zbytnio czasu, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i oczywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek ?? ?
lecę po bułki i podczytam was późniejczekaja lubi tę wiadomość
-
Anastazja czekamy:)
ostatnio wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podzialas:)
Mdlosciami sie nie przejmuj to ccale nie jest regula:) raczej dziala w druga stone ze jak sa mdlosci to ciaza silna i mocna ale jak ich nie ma to o niczym nie swiadczy tylko o tym ze masz szczeciej:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnast....ja w 6tyg. prawie nie miałam mdłości, więc spokojnie - potem się rozkręci....powodzenia na wizycie:)
Dzień dobry:)
U mnie dzisiaj pochmurny dzionek i od razu lżej się żyje....
Daria również czekam na zdjątko:)
Paula uhahaha ja już II śniadanie zjadałam, ale ja wstaję przed 6stą
Aniu :*
Czekaja jak tam?
Rudasku a u Ciebie?
no i dzisiaj poranek zaczął się od bólu ósemki, trochę teraz zelżało, ale wiem, że wizyta nieunikniona a do tego mam świadomość, że będzie rwana:-/
Miłego dzionkaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Aaa bo ja zawsze tak pozno jem sniadanko wstaje po 8 do 8.30 nawet. Potem tabl i musze te 40 min odczekac. Potem herbatka/ kawka i dopiero sniadanko
Anastazja czytalam na fb ze masz remont wspolczuje bo ńie znosze remontow za to bedziesz miala swiezutko
Hmm mnie mdlosci dopadly chyba tak kolo 7-8 tyg...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenqu (Magda tak?? współczuje wizyty u dentysty i bólu ale jak wiesz trzeba się pozbyć jak najszybciej infekcji wiec tak jak mówisz wizyta nieunikniona.
na szcescie przed zajsciem uporalam sie z dentysta:)
kiedys kazda z nas bedzie prowadzila takie rozmowy;)
http://www.youtube.com/watch?v=_0LN8RpOo68Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczynki...
u mnie dziś hmmm....dziwnie!
obudzilam sie o 7 razem z moim R..wyszedł przed 9 wiec ja dalejw kime :::: wstałam przed chwilka i prosto do kuchni po sniadanie zeby mnie mdlosci nie złapały jak wczoraj
kurde, mam pusta lodowke, musze isc na zakupy bo nawet nie mam z czego obiadu zrobić a nawet nie wiecie jak mi sie nie chce......dobrze ze sklep w bloku obok to moze jakoś to ogarne!
Kurde denerwuje sie bo w sobote kończy mi sie lek na tarczyce, wizyte mam dopiero za ok 2 tyg ( jak sie uda) i nie mam skad wziać tabletek
myślicieze lekarz ogolny mi wypisze recepte????Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Malenqu (Magda tak?? współczuje wizyty u dentysty i bólu ale jak wiesz trzeba się pozbyć jak najszybciej infekcji wiec tak jak mówisz wizyta nieunikniona.
na szcescie przed zajsciem uporalam sie z dentysta:)
tak Magda:)
ja miesiąc temu też byłam u dentysty, wszystko było w porządku...ale jak widać ósemki mają to do siebie, że działają z zaskoczenia....
nio może uda mi się dzisiaj wieczorkiem....
-
Rudasek wrote:hej Dziewczynki...
u mnie dziś hmmm....dziwnie!
obudzilam sie o 7 razem z moim R..wyszedł przed 9 wiec ja dalejw kime :::: wstałam przed chwilka i prosto do kuchni po sniadanie zeby mnie mdlosci nie złapały jak wczoraj
kurde, mam pusta lodowke, musze isc na zakupy bo nawet nie mam z czego obiadu zrobić a nawet nie wiecie jak mi sie nie chce......dobrze ze sklep w bloku obok to moze jakoś to ogarne!
Kurde denerwuje sie bo w sobote kończy mi sie lek na tarczyce, wizyte mam dopiero za ok 2 tyg ( jak sie uda) i nie mam skad wziać tabletek
myślicieze lekarz ogolny mi wypisze recepte???? -
Wiesz co Aniu Babka mnie zna, sama mnie wyslala na badania jak mowilam jej ze ciazy nie ma. bylam u niej ze 2 tyg temu i mowilam ze wyszła tarczyca i ze sie lecze...kurde moze wypisze, oby....zle policzylam tabletki i wyszla kicha!!! a jak bede u endoktynolog to wezme takie zaswiadczenie juz w razie w....
Mam wpisane w karte ciązy, wezme ja ze soba do tej ogolnej..moze sie uda! oby!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Anastazja czekamy:)
ostatnio wlasnie sie zastanawialam gdzie sie podzialas:)
mam nadzieję że te nudności to po prostu taka moja uroda. choś z tiago wszystko zaczęło się koło 7 tygodnia więc może wszystko przede mną...
mam nadzieję że serducho bije i jak je usłyszę to się choć trochę uspokoję
-
Rudasek wrote:co do dentysty to ja też mam jeden ząb do wyrwania, wizyte mam jutro ale chyba nie pójde bo nie daje rady ust otworzyć, od razu mam odruch wymiotny..wiec pewnie nic z tego
-
nick nieaktualny