Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś pierogi ze szpinakiem
Wracam do tematu podrażnień podczas współżycia w ciąży- po tamtym epizodzie z krwią kupiłam żel durexa truskawkowy. Boże jak mnie piekło przy samym nakładaniu!!! Musiałam lecieć do łazienki i się dokładnie myć. Masakra!
Poszło na zwykłą oliwkę i było w miarę bezboleśnie. Durex poleciał na dno szuflady
A chcica mi się włączyła jak stąd do Meksyku W poniedziałek pozwoliłam sobie na pierwszy od 3 miesięcy orgazm, wcześniej jakoś się bałam. Było suuuper! Doszłam momentalnie w mojej ulubionej pozycji.
Daria poduszki super, wcale nie widać, że handmade
Ja szukam naklejek na ścianę, ale z racji że są dość chropowate ciężko coś znaleźć....
Miłego wieczoru LaskiCzarnula87, Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha u mnie też w sobotę było pierwszy raz od 3 miesięcy....i też musiałam użyć lubrykantu, ale ja kupiłam w aptece, tak tak na bazie wody.....
na durexa zawsze byłam uczulona...
coś takiego mam:
http://www.doz.pl/apteka/p17395-Feminum_zel_intymny_dla_kobiet_60_ml
-
santoocha wrote:U mnie dziś pierogi ze szpinakiem
Wracam do tematu podrażnień podczas współżycia w ciąży- po tamtym epizodzie z krwią kupiłam żel durexa truskawkowy. Boże jak mnie piekło przy samym nakładaniu!!! Musiałam lecieć do łazienki i się dokładnie myć. Masakra!
Poszło na zwykłą oliwkę i było w miarę bezboleśnie. Durex poleciał na dno szuflady
A chcica mi się włączyła jak stąd do Meksyku W poniedziałek pozwoliłam sobie na pierwszy od 3 miesięcy orgazm, wcześniej jakoś się bałam. Było suuuper! Doszłam momentalnie w mojej ulubionej pozycji.
Daria poduszki super, wcale nie widać, że handmade
Ja szukam naklejek na ścianę, ale z racji że są dość chropowate ciężko coś znaleźć....
Miłego wieczoru Laski
No własnie ja tez coś odczuwam dyskomfort teram, nie mam bakterii itd a przy samym wejsciu do pochwy mnie piecze...
wiecie co za przyczyna czy w ciazy po prostu tak jest?? -
Daria boskie dzielo!!!! Szylas recznie czy na maszynie???
Ja dopiero dotarlam do domu wyjechalismy rano i caaaly dzien na nogach
Bylismy za Edynburgiem ok2 h drogi od domku nad pieknym morzem
Pojechalismy za sloncem bo u nas w miescie kicha
Bylo cudnie... Piekne widoki, piekna pogoda
Kawka i ciacho na molo
Potem spacerki i zdjecia do rodzinnego albumu. A na koniec obiadek w knajpce
Widze ze tu dzis nawet zagladalyscie to chyba ja tu odstraszam hehe
A co z Ewelcia??? Nic sie nie odzywa...Ruda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Recznie???? Lo matko!!! Jestes mstrzem!!!
To wyglada jak maszynowa robota...
Powiem ci ze jestem z siebie dumna ze w 8 mies daje rade caly dzien chodzic i zwiedzac.
A jak teraz patrze na foty to mam ogromny brzuch,,, jutro postaram sie dac zdjeciana fb to sama zobaczysz... Jak do porodu...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula na zywo nie wygladaja tak ladnie ale i tak jestem z siebie zadowolona hihi
A ja Ci powiem, ze tez duzo chodze, teraz z mama na spacery i po schodach duzo i mam dosc sil. Chociaz dzisiaj juz mnie plecy bola
Czekamy na Twoje zdjecia
Anastazja to termin z usg, bo wg om mam 6.08 takze nie wiem kiedy bedzie porod.. Czekanie i czekanie czuje sie az zadobrze chyba hihiAnastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria to super bo ja jak patrze u mnie na wrzesniowkach to chyba 90% dziewczym na chyba wszystkie mozliwe przypadlosci hehe wiec ja sie ciesze ze nie puchne, nic mnie mega jakos nie boli i wszystko robie sama. Ostatnio nawet okno mylam
Oby tak do konca kochana nam zostalo. Choc u ciebie to juz kwestja chwili
Olecy to mnie tylko czasem w nocy bola i nie wiem od czego to zalezy ze nie zawsze....
Olgus wstawie jutro bo mam je tylko na kompie a moj T teraz mecz oglada bo gra Legia z Celtikiem od nas z Glasgow :pRuda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:santoocha u mnie też w sobotę było pierwszy raz od 3 miesięcy....i też musiałam użyć lubrykantu, ale ja kupiłam w aptece, tak tak na bazie wody.....
na durexa zawsze byłam uczulona...
coś takiego mam:
http://www.doz.pl/apteka/p17395-Feminum_zel_intymny_dla_kobiet_60_ml
U mnie nie było pierwszy raz od 3 miesięcy, jakoś tak udaje nam się raz na tydzień pobaraszkować, ale orgazmu odmawiałam sobie dłuuuugo
Dzięki, zajdę jutro do apteki, bo teraz po 2 namiętnych nocach z rzedu czuję otarcia, do tego upał i ten cholerny wodnisty śluz... ble!
-
nick nieaktualnyDzień dobry skarby:)
Jak się dzisiaj wszystkie czują? jak maleństwa?
Daria?
Ewelko hop hop hop????
Czekaja?
Rudasek?
Olguś u Ciebie wiem z 30stek:)
Aniu??
Paule dwie? u jednej z zapytaniem jak córunia? jak karmienie?
boszzzzzzzzzzzzzzzz jak się wsypałam to i dzień pozytywniejszy....
a ósemka dalej swoje....heheheh no nic.... cieszę się, że po tygodniu jak się zważyłam to waga nie poszła w górę czyli mniej chleba więcej witaminek:)
Santochaa a to widzisz, u mnie był pierwszy raz od 3 miesięcy...gin zniósł post:) a i tak było sobie trzeba żelem pomóc heheheh
koniecznie popytaj w aptece, jest kilka różnych firm:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 08:24
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bryyy. Ewela sie obija i ma nas w nosie
Uhhhjak dobrze ze my nie mamu i nie mielismy postu bo chyba bym uschnela
Wczoraj tez poszalelismy a co :p teraz mozna bo potem 6 tyg celubatu jak nic tragedia...
A my zjemy sniadanko i jedziemy po zapas pampersiakow jest promocja ze kuoujac paczke druga gratis i to pawka bo nawet na ebayu ceny sa wyzsze za paczke niz tu za 1 a mamy dwie
Daria kochana powodzenia dzis w szpitalu i plisss chod na sierpniowki daj znac co i jak bo bede myslec o tobie!!!Malenq, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria to już DZIŚ ten szpital?? kurczę...ech to i ja będę jak na szpilkach sprawdzać sierpniówki i plotki:) powodzenia kochanie:)
Paula ulalalala to zakupowe pampersowe szaleństwo się szykuje:)
wiesz, że na początku postu było ciężko - potem z górki....więc 6tyg. to pikuśRuda27 lubi tę wiadomość