Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłaląm Ewelce smska

Paula55, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny <3
    Zaraz wychodze i mam stresa oczywiscie..
    Moze uda mi sie tam neta zlapac, dam wam znac..

Paula to udanych lowow :D
    Sciskam was mocno!

Malenq, Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JEST ZLE :(
    Hej kochane a ja z samego rana sie dobiłam ..zadzwonili z Łodzi i powiedzieli ze na konsultacje trzeba rzyjechac osobiscie bo wyniki wymagaja tego ..:( czyli sa zle ;(
    kurwa nie mogliod razu tak to bysmy pojechali w tamten pitek jakos :(
    a teraz mi wali terminame 8 sierpnia.. i co mnie to ratuje jak do łodzi mamy 2,5 h a maz jak bedzie pracowal do 18 t ni huhu nie da rady :( siedze w prcy i mi sie ryczec chce :(

przeciez nowy pracodawca po tyg pracy go nie pusci na wolne :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 09:50

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu pisałam już na 30tkach ale i tu napisze.

Oni ci powiedzieli że wynik jest zly i dlatego konsultcja ma być? Czy po prostu że trzeba przyjechać na konsultację?

Bo cześto pry takich badaniach jest na zasadzie, że musisz przyjechać żeby wynik odebrać, bo lekarz musi go z toba omówić.

Ja jak leżałam na bielanach w wawie na endokrynologii to tez później musiałam osobiście przyjechać po wyniki wszystkie bo musiala mi profesor je dokładnie omówić, a nie wazne było czy są złe czy dobre.

Malenq lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nich jest tak jak sa dobre lub wymagaja malej konsultacji to tel jak zle to osobisci

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    u nich jest tak jak sa dobre lub wymagaja malej konsultacji to tel jak zle to osobisci

a może nei jest tak tragicznie jak sądzisz???

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka widzę Cię :p

Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej baby :P
    Olga :* wariatko :)

co tam???
    Daria trzymam kciuki mooocno!!!!!!!

Ania_84 lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    hej baby :P
    Olga :* wariatko :)

co tam???
    Daria trzymam kciuki mooocno!!!!!!!

foch, bo nie odpisałam na esa :( i się nie odzywasz i wgl nas olewasz :(

ps. doszedł ten es wgl??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:52

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yy zaraz lukne :P no doszedł :P nie słyszłam nawet :/

Czarnula87 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soryy laski ze sie nie odzywałam ale mmusiałam przetrwaic pewne rseczy jakos mi sie wszytko skumulowało i nie chciałam Wam tu zamulac... co dziennie Was podczytywałam bo i tak bym nie wytrzymała ;)
    nad wodą było super, wylezałam sie na lezaku za wszystkie czasy :P
    byłam w pon u gienka niestety bez usg ale powiedział, ze ok wszystko tyle ze jak zwykle mam infekcje kurwa :/ juz mi sie rzygac chce tymi infekcjami, plamieniami :/ , we wtorek byłam u diabetologa.. dostałam glukometr i musze mierzyc cukier 4xdziennie... i we wtorek ide z wynikami znowu do diabetolog zobaczymy co mi powie :/

wczoraj ogladalismy wózki w jednej hurtowni :D ale jakos nic mnie nie urzeklo hahaha, tak to pranie ciuszków małej, dzis chłodniej to moze poprasuje, ogladanie łóżeczek i ogolnie lezenie i odpoczywanie bo taki nakaz dostałam od gienka... mała wazyła tydzien temu 1100 g i znowu sie obróciła w poprzek hahaha szalona :) nastepną wizyte mam niestety dopiero na początku wrzesnia bo moj gienek na urlop idzie :/ i tak leci dzien za dniem...

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelko widzisz, ja również miałam w poniedziałek wizytę i również bez usg, i również na początku września mam wizytę....a u CIebie czas szybko zleci i hop siup i będziesz miała małą przy sobie:)
    co do infekcji to współczuję skarbie.....:( coś się przyplącze i nie chce odejść...
    ja glukomentr kupiłam sama, bo chcę wcześniej wiedzieć co i jak....a moja mama (cukrzyczka) wykupuje po prostu więcej pasków - bo kupiłam glukometr taki sam jak ona ma.....więc spokojnie - dobrze, że będziesz teraz trzymała rękę na pulsie.....
    buziole i nie zapominaj o nas:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :):):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Nie nadrobie was bo słabego neta mam :/ u badania jesteśmy w tym szpitalu, mały jest kolos ponad 4 kg gigi
    Narazie mamy czekać i zobaczymy, mam nadzieje ze akcja sama sie rozwinie szybko...

Będę zaglądala! Ściskam was <3

Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Na szybko Was nadrabiałam, bo ciężko z czasem

Daria piękne poduszeczki, jestem w szoku, ja niestety nie mam talentu, sama chętnie bym coś takiego zrobiła, ale ledwie co guzik potrafię przyszyć
    Powodzenia w szpitalu

Rudasku ja mam imię na chmurce z gwiazdkami i serduszkami dodatkowo, tylko na razie nie ma czasu by powiesić, przyszło jak byłam w szpitalu

Paula zazdroszczę tych sił przed porodem, szybciej czas leci

Dziewczyny ale Wam te suwaczki mkną do przodu, niewiarygodne

Aniu ja podejrzewam, że niezależnie od wyników trzeba jechać na konsultacje, w poważnych sprawach lekarze boję się udzielać info telefonicznie

Korzystajcie dziewczyny z seksu przed porodem, teraz ja boję się tak podetrzeć a co dopiero...

U mnie niestety było kiepsko pod tym względem, w I trymestrze krwiak, w II lepiej a w III ryzyko przedwczesnego porodu, potem upadek a jak już chcieliśmy to odszedł czop, ehh

Anastazjaaa, Ruda27 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurdeDaria ale jajca :P kawal chlopa jest hehe :)
    Dobrze ze jestes w szpitalu to maja was na oku ;) jak tylko mozesz to nas informuj :)

A u nas od rana gonitwa. Najpierw bylismy po pampersy na promce (kupa kasy zaoszczedzona), potem bylam u fryzjera. Powrot do kochanego czekoladowego kolorku :)
    Ale byly jajca... Siedze juz z farba na glowie i w momencie czuje jak mi niedobrze.. Ale mysle luzz zaraz przejdzie. A tu ża chwile jak mnie poty oblaly to doslownie ze mnie kapalo, nie moglam oddychac, ciemno przed oczami i tylo czuje ze nie moge sie ruszyc i nic powiedziec...
    Za chwile odzyskalam swiadomosc i uspakajam pzerazona fryzjerke... Ta mi mowi ze tylko poczula jak mi glowa leci i zlapala. Mowi ze zero kontaktu bylam :/

Potem wizyta u poloznej. Oczywisxie powiedzialam jej o tym. Podobno maly musial zyle ucisnac i krew mi nie doplywala... Mam bardzo uwazac żeby nie zaslabnac bo moge sobie krzywde zrobic. Tylko jak?? Moze ublagam to moje dziecko zeby sie nie wiercilo :P
    Wogole to sie dran maly przekrecil glowa do gory :( niby jest szansa ze sie odwroci ale im pozniej tym gorzej.
    Zobaczymy za 2 tyg na wizycie.

Bylismy domek tez obejrzec i nawet nawet :) ogolnie bardzo fajny tylko tam mieszkala babinka i to wszystko takie babciowe hehe. Ale jak by odswiezyc, zmienic meble to bylo by fajnie.. No kwestja do przemyslenia :)

Teraz znow leze bo znowu mi slabo bylo :/

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulinko. Fajnie ze zajrzalas :)
    Napewno masz teraz mniej czasu bo Zuzanka jest z wami :)
    Jak tylko dasz rade to wstawiaj nam tu foty i chwal sie tym cudem :)
    Jak z karmieniem? Ogolnie jak sie z cora dpgadujecie???

Paula_29 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie po pracy - jestem padnięta nadrobię później - wpadłąm tylko się przywitać

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane ja po romowie z misiem :)
    i zaskoczł mnie mowiac : kochanie ja czulem ze nie bedzie git dlatego zrobilem te badania tylko po to zebys ty miala czyste sumienei ze zrobilismy wszytsko.. ja od poczatku bylem za dawca i tego chce dalej ..wiec jesli bedziesz gotowa to chce zebysmy skupili sie na dawcy
    dodał ze ma tylko jedna prosbe zeby nikt oprocz nas o tym nie wiedzial i to nie z racji tego ze on bedzie sie czul zle ale ze wzgl na to ze niechce zeby ktos kiedys powiedzial cos nie milego dziekcu :)

Anastazjaaa, Paula_29, zizia_a lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Aniu :) madrego masz meza :)
    Czasem potrzeba troszke czasu, odetchniecia, jakiegos bodzca i wszystko wchodzi na prosta :)

Ale chyba po wyniki pojedziecie??

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 1602 1603 1604 1605 1606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ