Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wiem czy Daria tu napisze ale wlasnie przeczytalam ze czop jej odszedl, szyjka zgladzona i rozwarcie na 2 cm
Ojj moze dzis albo jutro ruszy
Trzymamy kciuki!!!Ania_84, Malenq, santoocha, Anastazjaaa, Paula_29, Czarnula87, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ehh no i dziadek dzis wyladowal w szpitalu
obustroone zapalenie pluc+ oskrzeli
karetka go zabrala bo ni emial juz sil zejsc -
oj to niedobrze ANia....
cieżko z tymi starszymi ludźmi, ja mam babcie 92 lata..ale niejednego by przeskoczyła,wszyscy zartuja czy Ona kiedys umrze nic jej nie jest oprócz bólu kolana
tak z innej beczki, DZiewczynki nabiera mnie na zmiane fryzury
Chcialabym taka tylko moze ze 1-2 cm dłuzsze włoski
podoba Wam sie ?
http://wrzucaj.net/images/2014/08/01/krotki-bob2.jpgAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
boje sie o niego bo babcia go tak zalatwila ja mowilm juz jak mu sie taka goraczka utrzymywala ze do szpitala a ta nie wbo w szpitalu umieraja ;/
dziadek jest odwodniony bo niechcial pic - efekt nogi spuchniete .. wiec nie wiem czy nerki dzialaja
ehh mam zle przeczucia juz 2 antybiotyki a infekcja sie poszerza -
ehhh wiem jestem wsciekla na babke i wujka bo to dzieki nim zawdziecza dziedek ten stan ;/
informatyk z koziej dupy ze stanow bedzie mowil czy antybiotyk i pyralgina sa dobre ;/
i ze do szpitala nie dawac bo go usmierca..
a babka obwinia nie tamtego a tate bo to jego wina .. ze dziadek zmukl ;/
a moj tata bideny dodatkowo sie stresuje ;/ mowie mu ze to nbie jego wina.. ehh wszytsko to jest porabane ;/ -
Aniu trzymam kciuki za dziadka oby szybko wyzdrowaial:*
tak na szybko wszystko super:) progesteron niski zwiekszyla mi leki ale ogolnie ok maluch rosnie:)
dziekuje za kiuki i uciekam:) do napisania:)
Daria powodzenia:)Malenq, Paula55, Czarnula87, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNi ciekawa jestem jak Daria
Ja bylam w pracy a potem wspolny obiadek z moimi chlopakami i ogladalismy sobie film
Aniu duzo zdrowka dla dziadka!!
A co do mojej tempki to nie wiem czy to nie zasluga luteiny. Niby mi nie podwyzszala tempki ale biore podwojna dawke wiec sama nie wiemRuda27 lubi tę wiadomość
-
U Darii chyba cisza pki co. Miala spacerowac po szpitalu zeby cos ruszylo
Ania wspolczuje ze dziadek sie pochorowal
Ola supcio ze maluch rosnie!! Mowilysmy że bedzie ok??
A my bylismy na jagodachh kto by pomyslal ze w 8 mies bede tak smigac i jeszcze jagody zbieracRuda27, czekaja lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Aniu trzymam kciuki za dziadka oby szybko wyzdrowaial:*
tak na szybko wszystko super:) progesteron niski zwiekszyla mi leki ale ogolnie ok maluch rosnie:)
dziekuje za kiuki i uciekam:) do napisania:)
Daria powodzenia:)
Ola, doszły tabletki
Dziekuje CI bardzo raz jeszcze
dobrego wieczoraczekaja lubi tę wiadomość
-
Ewelus dala bym trochej ale za duzo nie mam haha moj uzbieral kilka i stwierdzil ze jagod nie ma i lezal na trawce na slonku
A ja sobie zbieralam
Bedzie na kilka buleczek
Ciekawe jak Daria bo cos sie nie odzywa... Moze jest juz po...
A ja sie wlasnie obzarlam (nie mozna inaczej powiedziec) pizza szaleje poki mogeczekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje wam dziewczyny za pamięć
Nie rusza nic.. Jutro dalsza walka ze schodami
Dzisiaj mam nocke z głowy bo łaska tak chrapie ze masakra! Jestem taka zła.. Już napewno nie zasne a gdzie tam ranek
Olu strasznie sie cieszę ze wszystko u was ok i dzidzia rośnie
Aniu zdrowka dla dziadka..
Sciskam was dziewczynki!czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Daria trzymam kciuki zeby to bgyl ten dzien
a u nas znowu kicha
z tej racy Michala gówno wyjdzie ;/
chca zeby robil na czarno za 80 na dzien ale... od pn-pt 11h a w soboty od 6-14 -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Aniu oooooooo cholera, qrwa to jest PL, nie ma jak wykorzystać ludzi...80pln za 11h?????? a oni na głowę upadli....to ja kilka lat temu w pracy biurowej (turystyka) miałam 100pln za 7-8h...ech:-/
a co w związku z wizytą po wyniki?Ania_84 lubi tę wiadomość