Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula koniecznia wstaw fotki buleczek:)
Anastazja ale jak juz bedziesz miala USG to juz w taki momencie ze wszystko bedzie dobrze widac:)
Dal mnie to niesamowite jak w tak krotkim czasie maluszki rosna:) najpierw byl ledwo widoczny pecherzyk potem mala fasolka a teraz to juz powoli maly czlowieczek:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
no i nastepne klamstwo wyszlo u tego goscia powiedzieli ze miesiac temu odszedl od jego starje pracy pracow nik i unich juz pracuje miesiac..ale nie dala namairow ktory ;/
teraz michalsei z nim zgadal okazuje sie ze pracuje 2 tyg i umowy nie dostal
-
wiecie zal mi Miska bo on napawde jest pracowity ;/ i chce pracowac a tu dupa ;/
nawet nie wiecie jakon ze mna walczylz enie nie bedzie bral wolnego na wizyte bo wg niego pracownik ktory po tyg juz chce wolne to nie pracownik.. a przynajemnij on b sie zle czul -
Aniu wkoncu musi byc dobrze..ile tego złego!
Mam nadzieje ze Mąż wkoncu znajdzie cos solidnego, dobrze płatnego i wszystko sie poukłada!
Ja juz rano mieszkań w Madrycie szukałam, bo mój R dostał propzycje pracy...i szczerze mówiąc troche byłam przerażona wyjazdem, szczególnie teraz....no ale na szczsscie po długiej rozmowie z firmą nic z tego, bo warunki nie takie itd...szczerze mówiąc troche odetchnęłam z ulgą
Może jak Mały/Mała bedzie miał/a z rok, dwa to pomyślimy bo teraz to mnie troche przerażała ta myśl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloo
U nas w domu dogorywanie bo byli znajomi poszlo kolo 3 ale moj T i jego kolega ladnie sie spili
Teraz go kacyk meczy ale nalezalo mu sie w koncu urlop ma a potem juz ńie bedzie picia bo bedzie czekal na sygnal
Daria u ciebie to sie w kazdej chwili moze zaczac
Hmm ja to dzis bede chyba te bulki drozdzowe robic nigdzie sie ńie wybieramy bo pogody nie ma zimno i dwszczowo...
-
Hej dziewczyny
Czekaja fajny szkrabik, pamiętam jak moja taka była, wyglądała jak bałwanek na USG
Malenq bóle głowy i zgaga u mnie w ciąży były najgorsze, zgagę miałam codziennie przez 9 m-cy. Dopiero teraz doceniam jak to fajnie zjeść i wypić coś i się nie przejmować, że zgaga będzie
Ania przykro mi że tak wyszło z tą pracą, ale coś o tym wiem, mojego tatę zwolnili 2 lata przed emeryturą i z szukaniem pracy ciężko, wszędzie oszuści, którzy ściemniają albo nie wypłacają pieniędzy, masakra
Przedwczoraj mieliśmy ciężką noc, mała cały czas płakała , potem już ja razem z nią, głowa mnie bolała i jeszcze chyba mam zapalenie stawów w rękach bo tak popuchły i ciężko nimi ruszać
Na szczęście dzisiejszą noc mała przespała od 11 do 7 rano, teraz też śpi więc chwila jest
Daria trzymam kciuki by ruszyło, ja strasznie przeżyłam swój pobyt w szpitalu, to dopiero może człowieka do depresji doprowadzić -
Ehh makabra z ta praca jest ludzie to sumienia nie maja a i w Pl pracodawcy robia co chca bo kar nie ma!!!
Moja mama juz kilka mies bez wyplaty jest...
Kurde ja nie mialam nigdy zgagi i nie wiem co to za uczucie wiec jak bym miala to moze bym nie wiedziala ze to to haha
Poki co wpierniczam wszystko
Paulus czemu zle wspominasz pobyt w szpitalu???
Ehhh dzieciaczki maja czasem kiepskie dni i wierze ze jest ciezko ale Zuzia i tak z tego co piszesz to grzeczna i ladnie spi
A jak z karmieniem? Masz pokarm czy dokarmiasz mm??
-
Paula jakbyś miała zgagę to byś wiedziała, że to ona, uwierz, tego się nie da pomylić
W szpitalu trafiłam zaraz po porodzie na jednoosobową salę z łazienką i prysznicem więc pierwszy dzień był ok, w drugi zjawili się że muszę się przenieść, bo jakąś dziewczynę muszę odizolować, trafiłam do sali dwuosobowej bez łazienki i toalety, z niedomykającymi się drzwiami. jedna łazienka na korytarzu gdzie korzystały też dziewczyny z patologi i czasem była kolejka a ja zaraz po porodzie nie czułam pęcherza jak leżałam, więc nie raz jak wstawałam to już prawie ciekło po nogach a tu kolejka. Toaleta non stop brudna, nie wspomnę, że też się nie zamykała ani prysznic
laska z którą byłam w pokoju nie pozwoliła w nocy świecić światła bo budziło niby jej dziecko i musiałam małą przewijać przy świetle z korytarza, a jak Zuzia płakała to wzdychała ciężko jakbym miała małą taśmą zakleić
Położne były chamskie, jedzenie okropne i jeszcze stwierdzili że trzeba sobie przynosić swój kubeczek i talerzyki. Wprawdzie miałam swój ale na herbatkę laktacyjną a nie na kompot do obiadu
W kolejny dzień laskę wypisali , przyszła inna fajna, ale z powodu przepełnienia do tej 2 os. sali wstawili trzecie łóżko z laską po cesarce u której siedziały po 3 osoby na raz a temperatura była ponad 30 st
To w sumie tyle
Ja nie oczekiwałam wygód w szpitalu ale jak mam się podmywać i wietrzyć ranę co chwilę jak nie mam łazienki chociażby na 2 pokoje albo zamykanej albo czekać na 5 osób jak mi leci po nogach...ehhh -
nick nieaktualnyPaula masakra! Rzeczywiscie mialas nieciekawie w szpitalu..
Ja narazie nie mam co narzekac wszyscy sa mili, fakt lazienka korytarzu ale sa dwie i nie ma kolejek.. Jedzenie dobre i narazie dnie mi szybko leca, juz niedziela
Dzisiaj mam dzien gosci, byla tesciowa ze szwagierka, zaraz beda kuzynki potem kolezanka i moja mama
Pogoda sie ochlodzila uffff
Wlasnie Paula jak z karmieniem? Daj jakies zdjecie Twoje slicznotki
Paula zrobilas buleczki? porob nam smaka -
hej kochane ja na chwilunie bo mam kupe roboty
bylismy odwiedzic dzadka
czuje sie ciut lepiej ale dalej bardzo słaby
wazne ze temp spadla do 37 C
zayzna wstawac,
mam nadzieje ze jakos z tego sie wylize..
bardzo sie ucieszyl ze go wnuczki odwiedzily
okazuje sie ze nawet wujek ze stanów przylecial dzis o 15 - no w sumie toojciec wiec przydalo by sie szczegolnie ze stan byl nie ciekawy ..moze uda am sie pogadac z wujkiem moze jakies mini wakacje w stanach na rozluznienie
Daria Nataniel wie co robi na takiupał mu nie spieszno pomasujj go i powiedz ze czeka go full wypas wyzerka jak wyjdzie
Paula no to miałas ostatnio przejscie ;/ a w szpitalach niestety tak jest ..ja mialam koitke ktora tak chrapala ze szok ;/ i gadala przez sen ;/Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Jenyyy wcale ci sie nie dziwie ze mialas dosc ja nie wiem...warunki jak z PRLu ale najwazniejsze ze masz to juz za soba i twoja ksiezniczka jest z wami.
A jak maz sie odnalazl w ńowej sytuacji???
Ciekawe jak to u mnie w szpitalu bedzie w praktyce...wszystko pieknie wyglada a zobaczymy jak przyjdzie co do czego...
Daria super ze ty zadowolona jestes i ze jednak nie wszedzie jest tak kiepsko. Najwazniejsze ze jestescie pod stala opieka i tam juz beda wiedzieli co robic. A wogole zapadly juz jakies decyzje? Czy czekacie na naturalne rozpoczecie akcji, czy beda wywolywac???
Ja juz buleczki zrobilam i stygna zrobie fotke jak beda zimne bo musze jeszcze cukrem pudrem posypac
Aniu super że z dziadziem lepiej!!!
Paula_29, Ruda27 lubią tę wiadomość