Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poki co nie ma @ ??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma :(

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki przyszłam tez do Was pomarudzic jeśli pozwolocie :-) no i tak w ogóle to się przywitać dopiero wczoraj wyniuszylam ten portal i mam nadzieje się tu zadomowić :-)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mAŁA WITAMY :)

opowiedz cos o sobie :)
    co cie tu sprowadzilo ile sie staracie i takie tam :)
    Madzioszku .. ehh sama nie wiem co powiedziec :(

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie
    Ania_84 wrote:
    Bylismy zapytac sie ile beda kosztowaly leki dla Miska..
    w sumie za 10 op lekow 130 zl wiec nie jest zle ja za zastrzy placilam przeslzo 80 zl ;/

kurcze takie leczenie powinno być refundowane - przecież posiadanie dziecka to nie luksus - nie rozumiem naszej polityki tych funduszów zdrowia :/

Q - witaj, fajny nick

Madziuszka może na betę idź - będziesz miała pewność co do wyniku

Mała79 witaj ;)

Rudasek, Eweloka, malenq - jak się macie?

ciekawe co u Pauli

czarnula co u ciebie?

Eweloka84 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja skarbie jakoś "ciągnę"....dzisiaj dowiedziałam się o anemii ciążowej, kminię coby tu zacząć jeść, w poniedziałek wizyta i stresa mam ogromnego...
    wczoraj dodatkową wizytę u dentysty miałam, i tak jakoś mizernie...
    kochanie a jak Ty się czujesz? często myślę o Tobie i blondik z 30stek.....tulę mocno:*
    też jestem ciekawa co u naszych dziewczyn....

buziolki, teraz idę się położyć, ale wpadnę wieczorkiem, ściskam ciepło:)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widać maluszek dużo witaminek z twojego organizmu czerpie ;) jedz dużo kiwi i buraczków czerwonych ;)

ja pomalutku dochodzę do siebie, zniecierpliwiona czekam na środę i decyzję kiedy można wznowić starania

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana u nas oki :)
    Dobrze sie czujemy, choć dziś chyba za długo czekałam ze sniadanie i wymiotowałam kwasem zołądkowym, nie pamietam kiedy mi sie to zdarzyło ostatni raz :(
    a tak poza tym to już siedze na torbie bo jutro wyjezdzamy do Zakopanego troche odpocząc, czerpnąć swieżego powietrza i oderwać sie od miasta :)
    się nie mogę doczekać...pierwsza wycieczka naszego Malucha :)

co u CIebie Kochana ? :*

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakopane ummmm zazdroszczę

powiem ci szczerze że nie zazdroszczę wymiotów ale jak uda mi się zaciążyć kolejny raz to będę się modliła aby je mieć - bo jeśli znów nie będę miała będę panikować na maksa że znów coś nie tak

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana dziękuję, ze pytasz u nas odpukac cisza i spokoj az dziwnie ale niech tak zostanie w środe mamy w koncu wzyte ( po 1,5 miesiaca) i zobaczymy jak tam mała się ma juz się doczekać nie mogę!! a tak poza tym to szał szał mała nie ma litosci zwłaszcza w godzinach 2-6 rano wtedy jest najlepszy czas na tance i wariowanie oby jej tak nie zostało haha ale wariuje tak ze ostatnio sie wystraszyłam bo myslalam ze sie jej cos dzieje ehh...przymierzam się do pakowania torby ostatnie dzis zakupy zrobiłam z takich rzeczy do szpitala -niech stoi i czeka...
    Trzymam kciuki za dobre wiesci w środe :D <3

Rudasku ja do dzis czasami wymiotuje jak cos małej nie podejdzie :/ bleee

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już zaczyna jej być ciasno ;)

a na pocieszenie to ci powiem że tiago jak się urodził to wojował właśnie w tych samych godzinach co był w brzuszku ;)

słodkie czasy i wspomnienia :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie sie tego obawiam.. ze te godziny jej zostaną.. chociaz od paru dni dopiero "wstaje" 2 przed 2, pozniej 4 przed 4 i ok 6 bo tak to bywaja noce ze spi grzecznie i rano wariuje.. no nic zobaczymy to mnie pocieszyłas :P

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziecwzynki bylam a Misiem u klienta ma I zamowenie zrobienia szafki na wymiar do zabudowy :) przedpokoju :) zobaczymy jak to wyjdzie Michal powiedzial ze robi pierwszy raz na wymiar sam facet powiedzial ze luz.. to i tak ma byc taka szafka poki co :) wiec potrenuje na nim :) a teraz mezu robi projekt naszej kuchni :D

Ana kochanie to dobrze ze jakos powoli dochodzisz do siebe .. ehh caly czas obydwie mi chodzicie po glowie ;/

co od lekow .. to wiesz wolalabym zaplacic za leki .. a zeby biopsja byla rfundowana ;/
    akrat te 130 zl to na 2 miechy wiec fatalnie nie jest :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dopiero z pracy wrocilam. Jutro na szczescie wolne i w sobote ostatni dzien pracy przed urlopem. Nogi mi odpadaja dzisiaj :/

Jutro sie odezwe, teraz uciekam spac. Buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhhh od następnego cyklu mam w dupie owulację której i tak nie ma i biorę leki tak jak Pan Bóg przykazał od 16 dc, żeby skrócić cykle z 30kilkudniowych na 28-max30 dni.

Orgametrill hamuje zdecydowanie owulację ale kuźwa zaszłam na nim w ciażę, więc musiałam mieć tą owulkę wcześniej i wyregulowane cykle wteyd miałam własnie po 28 dni. ZObaczymy.

Mam już tak tego wszystkiego głeboko w dupie że juz mi wszystko jedno i już mi się nie sipeszy wcale z drugim dzieckiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:30

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry kochane, dziś po głowie mi chodzi jedynie: spać, spać, spać!

czarnula ile czasu starałaś się o synka?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    dzień dobry kochane, dziś po głowie mi chodzi jedynie: spać, spać, spać!

czarnula ile czasu starałaś się o synka?

O Michasia się nie starałam, leczyłam się na pcos od 13 r.ż. I brałam hormony, potem przeszłam na luteinę ale przestała działać, więc dostałam od lekarz orgametrill na wywoływanie @, bo bez leków u mnie ich nie ma, a co za tym idzie również nie mam owulacji.

Z tego co pamiętam to orgametrill brałam jakieś 2-3 cykle i się okazało że w ciazy jestem

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki oby szybciutko się udało :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ana :] za Ciebie też kochana trzymam kciuki żeby szybko można było u was starania wznowić :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś tej naszej Pauli długo się schodzi, na wrzesniówkach nadal czekają na info od niej

‹‹ 1628 1629 1630 1631 1632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ