Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mAŁA WITAMY
opowiedz cos o sobie
co cie tu sprowadzilo ile sie staracie i takie tam
Madzioszku .. ehh sama nie wiem co powiedziec -
witam serdecznie
Ania_84 wrote:Bylismy zapytac sie ile beda kosztowaly leki dla Miska..
w sumie za 10 op lekow 130 zl wiec nie jest zle ja za zastrzy placilam przeslzo 80 zl ;/
kurcze takie leczenie powinno być refundowane - przecież posiadanie dziecka to nie luksus - nie rozumiem naszej polityki tych funduszów zdrowia
Q - witaj, fajny nick
Madziuszka może na betę idź - będziesz miała pewność co do wyniku
Mała79 witaj
Rudasek, Eweloka, malenq - jak się macie?
ciekawe co u Pauli
czarnula co u ciebie?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja skarbie jakoś "ciągnę"....dzisiaj dowiedziałam się o anemii ciążowej, kminię coby tu zacząć jeść, w poniedziałek wizyta i stresa mam ogromnego...
wczoraj dodatkową wizytę u dentysty miałam, i tak jakoś mizernie...
kochanie a jak Ty się czujesz? często myślę o Tobie i blondik z 30stek.....tulę mocno:*
też jestem ciekawa co u naszych dziewczyn....
buziolki, teraz idę się położyć, ale wpadnę wieczorkiem, ściskam ciepło:) -
Ana u nas oki
Dobrze sie czujemy, choć dziś chyba za długo czekałam ze sniadanie i wymiotowałam kwasem zołądkowym, nie pamietam kiedy mi sie to zdarzyło ostatni raz
a tak poza tym to już siedze na torbie bo jutro wyjezdzamy do Zakopanego troche odpocząc, czerpnąć swieżego powietrza i oderwać sie od miasta
się nie mogę doczekać...pierwsza wycieczka naszego Malucha
co u CIebie Kochana ? :* -
Ana dziękuję, ze pytasz u nas odpukac cisza i spokoj az dziwnie ale niech tak zostanie w środe mamy w koncu wzyte ( po 1,5 miesiaca) i zobaczymy jak tam mała się ma juz się doczekać nie mogę!! a tak poza tym to szał szał mała nie ma litosci zwłaszcza w godzinach 2-6 rano wtedy jest najlepszy czas na tance i wariowanie oby jej tak nie zostało haha ale wariuje tak ze ostatnio sie wystraszyłam bo myslalam ze sie jej cos dzieje ehh...przymierzam się do pakowania torby ostatnie dzis zakupy zrobiłam z takich rzeczy do szpitala -niech stoi i czeka...
Trzymam kciuki za dobre wiesci w środe
Rudasku ja do dzis czasami wymiotuje jak cos małej nie podejdzie bleee -
no własnie sie tego obawiam.. ze te godziny jej zostaną.. chociaz od paru dni dopiero "wstaje" 2 przed 2, pozniej 4 przed 4 i ok 6 bo tak to bywaja noce ze spi grzecznie i rano wariuje.. no nic zobaczymy to mnie pocieszyłas
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziecwzynki bylam a Misiem u klienta ma I zamowenie zrobienia szafki na wymiar do zabudowy przedpokoju zobaczymy jak to wyjdzie Michal powiedzial ze robi pierwszy raz na wymiar sam facet powiedzial ze luz.. to i tak ma byc taka szafka poki co wiec potrenuje na nim a teraz mezu robi projekt naszej kuchni
Ana kochanie to dobrze ze jakos powoli dochodzisz do siebe .. ehh caly czas obydwie mi chodzicie po glowie ;/
co od lekow .. to wiesz wolalabym zaplacic za leki .. a zeby biopsja byla rfundowana ;/
akrat te 130 zl to na 2 miechy wiec fatalnie nie jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUhhh od następnego cyklu mam w dupie owulację której i tak nie ma i biorę leki tak jak Pan Bóg przykazał od 16 dc, żeby skrócić cykle z 30kilkudniowych na 28-max30 dni.
Orgametrill hamuje zdecydowanie owulację ale kuźwa zaszłam na nim w ciażę, więc musiałam mieć tą owulkę wcześniej i wyregulowane cykle wteyd miałam własnie po 28 dni. ZObaczymy.
Mam już tak tego wszystkiego głeboko w dupie że juz mi wszystko jedno i już mi się nie sipeszy wcale z drugim dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:30
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:dzień dobry kochane, dziś po głowie mi chodzi jedynie: spać, spać, spać!
czarnula ile czasu starałaś się o synka?
O Michasia się nie starałam, leczyłam się na pcos od 13 r.ż. I brałam hormony, potem przeszłam na luteinę ale przestała działać, więc dostałam od lekarz orgametrill na wywoływanie @, bo bez leków u mnie ich nie ma, a co za tym idzie również nie mam owulacji.
Z tego co pamiętam to orgametrill brałam jakieś 2-3 cykle i się okazało że w ciazy jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny