Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja ja tam trzymam kciuki zeby udalo sie szybko i zeby tym razem wszytsko bylo ok ..
Anastazja genralnie lutke bierze sie tak naprawde od okolo 3 dni po owulce przez 10 dni wtey najlepiej zrobic test i jak wyjdzie + o ciagnac dalej
choc moja przyjaciolka po poronieniu w druga ciaze zaszla po pol roku i zaraz po tym jak nie dostala okresu jakies 2 dni zrobiala tst II krechy umowila sie do lekarza .. od razu - wizyta byla po 5 dnich bo lekarz stwierdzil z ewtedy juz bedzie widac .. i od tego momentu dopieor brala lutke..choc lekarz mowil jej ze wg niego nie jest potrzebna
Paulio- duphaston ma to do siebie jak i lutka ze daja objawy mocn o ciazowe.. jesli chodzi o krotszy okres.. o moze tak byc po duphastonie ja tak mialma.. zalezy czy twoj okres byl normLNY CZY mialas 1 dzien mocnego krwawienia i 2 dni normlanego .jelsi tak to mzesz tylko sprawdzuc czy wszytsko sie zluszczylo ..bo po duphastonie mi np trudno złuszczalo sie endometrium idlatego przeszlam na luteine
jelsi natomias 3 dni okresu byly bardzo skape powtorz testAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
noo a ja dopeiro weszlam do domu ..
jutro sosik z grzybkow amy swiezutkie od cioci i wujka dzis zbierane
pelno buraczkow, ogorokow, cukiniii, itp id -
Ja właśnie miałam mocny okres po duchu i nawet zaczęły mi wypadac" jakieś wielkie strzępy także chyba dobrze ze mnie tak oczyścić i przez noc i pół dnia nie miałam okresu i teraz mam znowu mocny ....modlę się tylko ze może w końcu się uda a te dopóki pomogą. ...
jakie to jest dziwne ze z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciążę za pierwszym razem a teraz nic...
miłego weekendu
Paulina287 -
nick nieaktualnyHej ho wczoraj tylko was podczytałam, ale już nie mialam siły pisać bo padałam na ryjek. Na 11 godzin pracy 10,5 przestałam na sztywno przy kasie; gęba mnie już bolała od mielenia jęzorem. Jedynie pól godziny przerwy na tyle czasu to stanowczo za mało. Później pod koniec pracy to już nie wiedzialam co ja chcę od tych ludzi i oni ode mnie
no ale na szczęście już urlop i dopiero 15.09 do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 09:51
Ania_84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja pomylam juz garym obcielam meza nastawilam sosie z grzybkow, buraczki ziemniaczki a maz pojechal po włoszczyzne bo chcialam nastawic rosolek w tu dupa nie ma nic
a tera zbiore sie za wpisywanie ale najpierw kawka prasówka ovówka
czekaja lubi tę wiadomość
-
czarnula ach jak zazdroszczę urlopu - mi się już skończył
muszę czekać do 18.10 - i tydzień laby
czekają gratulacje drugiego trymestru - rośnijcie zdrowo i bezproblemowo
ania ummm ale smaka narobiłaś na sos grzybowy - już z tydzień za mną chodziAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj robilam pierwszy raz golabki w sosie grzybowym!!!! rewelecja.
Kto slyszał kto słyszał albo czytał??
PIEŃKOWSKA ODCHODZI Z DDTVN.
NIE LUBILAM JAK ONA PROWADZILA TEN PROGRAM I MNIE WKURZALA ALE TROCHE SMUTNO BO KTO BEDZIE TERAZ TAK WKURZAŁA JAK ONA??
ciekawe kto na zastepstwo:) -
Cekaja ja sie nie wypowiem..boo. nawet nie kojarze babki.jakos nigdy niekojarze po nazwiskach
a ja dokonczylam.. rosolek nastawiony pyrkoli sie buraczki zrobione sosik tez teraz ziemniaczki dochodza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A sie dowiedzialam ze wczoraj na kasie mialam tajemniczego klienta i zaliczony wiec pewnie premia wpadnie
-
nick nieaktualnyBrryyy dziewczynki jak po weekendzie??
Ja juz dzisiaj oficjalnie mam poerwszy dzien urlopu. Moje dziecko nawet dalo mi pospac do 7:00
Za to temperatura u mnie szaleje. Podobno orgametril moze podnosic tempke ale zastanawiam sie czy az tak. Skoro u mnie zawsze tempka do 36,45 srednio a teraz wszystko powyzej 36,7 dzisiaj to nawet 36,9 a wieczorami przekraczam grubo ponad 37Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry słoneczka:)
Mamusie jak tam?
Ciężarówki wszystko ok.?
Owulantki tempki w porządku?
Olga mnie się wydaje, że wszystko co teraz łykasz może mieć wpływ na temp.
U nas ok:) wczoraj byłam na grzybkach, a dzisiaj od rana mega stres....
po 14stej mam wizytę i połówkowe...głowa boli, żołądek ściska...ech te nerwy.... 3majcie kciukasy:)
Buziolki i miłego dnia:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny