Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDam oczywiście, że dam...
Olga no ale na tempkę wszystko co wcześniej też miało wpływ...życzę aby się w końcu wyjaśniło i za 10.09 trzymam mocno kciuki:)
Eweluś jak tam skarbie?
Czekaja?
Rudasku jeszcze w Zakopcu????
Nasze mamusie jak znajdą chwilkę to niech też coś skrobną...buuu smutno tu się zrobiło...
Aniu a u Ciebie jak tam??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Wiesz co Malenqa u mnie skok nastąpił na 3 dzień brania orga więc to norma :] absolutnie nie wiążę tego z owulką
Ewelko to i ja mocno, mocno 3mam kciuki za środę...cieszę się, że wszystko dobrze:)
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Wróciliśmy....jaka szkoda
Najchętniej zostałabym tam jeszcze z tydzień, no ale cóż -wszystko co dobre szybko sie kończy
Odpoczęliśmy bardzo, troszke pochodziliśmy no i oczywiscie pojedliśmy masakrycznie...W miejscu gdzie nocowaliśmy mieliśmy posiłki plus jeszcze na mieści....no podczas tego wyjazdu to widziałam brzuch ciązowy non stop...hhehehe było superrrrrrrrrrrrr.....
Dodaje foteczke....robiona specjalnie z pozdrowieniami dla Cioć widok na miasto z Kotelnicy
http://wrzucaj.net/images/2014/09/01/DSC03423.jpgCzarnula87, Malenq, Eweloka84, Ania_84, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
bylam na rozmowei
rozmowa ok..zobaczymy co z tego wyjdzie
wczoraj zrobilam miesznka.. sos z grzybow+ ogorki ze skorka - takie ze wsi, a doprawilam sobie okolo 20-21 godziny zachcialo mi sie buraczkow.. dodalam do nich chrzan .. o 2;30do 3:20 myslaam ze zejde tak mnie zazynal brzuch od prawej strony cale nadbrzusze.. az dolopatek promieniowalo... odezwal sie chyba moj kamien w woreczku zolciowym ;/ dzis juz nie boli.. ale jestem tylko na herbacie + wafle ryzowe ;/
Rudasku pieknie wygladasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to chyba bylby dobry pomysl
powiem wam ze ja o jestem porabana chyba wszytskie artykuly wyczytalam o zatruciu grzybami .. no ale doszlam do wniosku ze przeciez skoro michalowi nic nie jest .. a a dodatek bol trwal tylko okolo 30 mi i byl to bol podoby do tego co kiedys mialam ..wiec to na 99% moj kamyczek sie odezwal ;/ -
nick nieaktualny
-
ciocia mnie uspokoila ze wlasnie kolo 2-3 w nocy najczesciej lapie atak woreczka i wiesz co jest wteyd majlepsze kapiel w cieplej wodzie
ciocia tak dzieki temu przetrwala 15 lat -
nick nieaktualny
-
wezcie mi nie mowcie ;P b mnie tu skreca..
doznałam szoku wplnela mikasa ze szkoly
za maj
akurat bedzie na wyjazdCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny