Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej słoneczka:)
Ja już po wizycie, wszystko w porządku:)
i będzie CÓRCIA:) kochanie moje tańcowało, ale pokazało ślicznie, że dziewczynką jest:) potem nawet "oczko" puściła do gina:)
wszystko dobrze, duża rośnie - jej waga to 470gr:)
a teraz na spacer:) muszę ochłonąć bo aż wypieki mam:) taka szczęśliwa jestem:)Czarnula87, Ania_84, Anastazjaaa, czekaja, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Hej słoneczka:)
i będzie CÓRCIA:) kochanie moje tańcowało, ale pokazało ślicznie, że dziewczynką jest:) potem nawet "oczko" puściła do gina:)
a teraz na spacer:) muszę ochłonąć bo aż wypieki mam:) taka szczęśliwa jestem:)
Super kochana gratulacje :] Na dniach uzupełnimy tabeleczkęMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się nmuszę pochwalić że trzymam się dzielnie, nie piję słodkiego, gazowane, głodkiego też w jedzeniu unikam, ograniczam jedzonko i waga idzie powolutku w dół :]mam andzieję że tym razem spokojnie bez spiny uda mi się zrzucić wage :]
Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:A ja się nmuszę pochwalić że trzymam się dzielnie, nie piję słodkiego, gazowane, głodkiego też w jedzeniu unikam, ograniczam jedzonko i waga idzie powolutku w dół :]mam andzieję że tym razem spokojnie bez spiny uda mi się zrzucić wage :]
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Hej słoneczka:)
a teraz na spacer:) muszę ochłonąć bo aż wypieki mam:) taka szczęśliwa jestem:)
madziuszka ja nie pomogę ponieważ nie mam o tym pojęcia
rudasek ty swataczko
czarnula - brawo kochana
Baś a rower też? bo ja strasznie nie lubię spacerów
ania ja też lubie takie niespodzianki - niestety u mnie nic niespodziewanego nie wpłynęłoMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Dziewczyny mam do was prośbę, powiedzcie mi na jakie badania powinien mnie skierować ginekolog ? Robiłam już tsh, prolaktyne i morfologie ale wydaje mi się że to za mało i że lekarz mnie zlewa ...
ile czasu się staracie??? jak długo jesteś u tego gina??? i jak to gin CIę zlewa???
Rudasku ano, ano - swatka z Ciebie:)
Anastazja :*
-
nick nieaktualnymadziuszka jeżeli czujesz, że TEN gin, ma CIEBIE GDZIEŚ.... to go zmień....nie trać swojego cennego czasu.....
powinnaś poszukać innego lekarza....i dla innego lekarza powiedzieć, że staracie się przeszło 1,5 roku......bo prawie dla każdego gina 10miesięcy to krótko.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenqu gratuluje:) czyli u mnie bedzie chlopczyk:) powiedzialam sobie jak u Ciebie bedzie dziewczynka u mnie chłopak:) i na odwrot:)
Olga wytrwałości zycze:) ja jestem pod opieka mojej siostry dietetyczki mam nadzieje ze doprowadzic mnie do porodu w miare kształtna:)
Madzia a ja na Twoim miejscu bym nic nie robila. mi lekarz w koncu wbil do glowy ze zajde drugi raz w ciaze bo bylam w ciazy i wszystko siedzic w mojej glowie:) a jak bede sie badac sprawdzac mierzyc liczyc to tylko bede sie nakrecac:) uwierzylam mu i zaszlam w ciaze:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny