Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekaja ja czuje coś latającego w brzuchu, czuje ciągłe łaskotanie, czuje jak mnie od czasu do czasu jajnik zaboli ale nie wiem czy to małe kopniaki czy jakiś nerw...to narazie wszystko
ja mam dzis barszczyk czerwony z ziemniaczkami drugie nie ma..bo pusta lodówka dopiero popoludniu jedziemy na jakies mega zakupy
co do Maca do jadłam wczoraj hamburgera i duze frytki i lody z polewa truskawkowa!!! mniaaaammmmmm
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie dajciebsie naciac w maku
Roznica miedzy malymi a duzymi frytkami to tylko 60gr, male frytki oplaca sie wziac jedynie w zestawie 2forU jako dodarek do cheesburgera, hamburgera, chikkera, kurczakburgera lub snack wrapa a do tego ewentualnie napoj oddzielnie bo bedzie taniej czesto nanijaja kasjerzy ten zestaw jako kanapke i napoj a dodatkowof rytki i wychodzi duzo drozej -
ja zawsze biore cos z kuponów, mam je na komórce ostatnio wziełam 2x duze fryty w cenie jednych i 2x cheesa w cenie 5 zł a tak to tez kombinuje bo tak w Macu jak i KFC naciagaja byle pod siebie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaja bulgotanie, łaskotanie i motylki w brzuchu to zaczęłam czuć około 15-16tygodnia:)
od jakiś 10dni regularne kopniaki, wypychania....to było kilka razy w ciągu dnia, od 2-3 dni prawie cały dzień i trochę w nocy....
rudasku ja jak boli mnie prawy jajnik to wiem, że mała tam się ułożyła...jak lewy to tam - potwierdzone detektorem tętna...hehehehe
a ciągnie macica nadal i skurcze Brixa się też już zaczęły...... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj mężu z rana zaskoczył, obudziłam się i jakos o 7:00 wzięłam termometr i tempkę mzierzyłam, a w tym cyklu mierze o 7:30; no ale mniejsza - a mąz do mnie mruczy do ucha - zmierzyłaś juz? i mnie w obroty gorzej że po 5 minutach wparowało dziecko do pokoju i się władowało nam prosto do łóżka z wielkim bananem na twarzy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny