Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ogolnie malo zagladam na forum sporo pracy teraz jak mam meza wcześniej to wiecej mozna zrobic
Dzis zab mnie zaczal w nicy bolec tylko nue wiem ktory bo jeden jest di usuniecia ale jest martwy a drugi ósemka jedyny zab ktory jest jeszcze do malego leczenia a sa niedaleko siebie
U mnie tempks jak zwykle trzyma sie wysoko tylko wkurza mnie bo akurat na wyjazd bede miala @ -
nick nieaktualny
-
W sumie tylko tak cmi nie boli teraz juz np wogole nue wiem czy to jednak nie 8 bo wczoraj zjadłam czeka lade i tak mi zareagowala ze szok moze ja podraznilam
Dzis rozmowa
Ubranko przystosowane ladna bluzeczka i spodnie
Co bym wygladala jak rasowa bizneswomen
@ przyjdzie na 100% i to wlasnie w ten weekend wyjazdu -
nick nieaktualny
-
Aniu powodzenia:)
sliczne brzuszki mojego sie nie da robic nie miesic sie w kadrze;) a tak naprawde to chyba jeszcze w ogole go nie ma a ten co jest to ciaza spozywcza;)
Mi sie dziś snila moja coreczka ze urodzilam. boze jakie to bylo piekne uczucie we snie a co musi byc w rzeczywistosci:) a porod mialam taki ze dwa razy steknelam w domu i juz mialam sliczne czyste wykapane dziecko;)
Olga a nie tli sie gdzies w glowie nadzieja??? wiem nie ma co sobie wkrecac ale zawsze nadzieja jest silniejsza:) w kazdym razie temp piekna:)
Ewelinka powodzenia gdziekolwiek sie wybierasz:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja chyba jestem jakaś dziwna ale zero myślenia że może ciąża :] serio. Jestem tak nastawiona na okres że jak nie przyjdzie to chyba się rozpłaczę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Olga a ten Orgamtril moze tak podwyzszac tempke..bo to jeden z ladniejszych wykrosow twoich serio
Ja wiem że on może podwyższać więc ja się nie nastawiam na jakąkolwiek ciąże :]
lutka na mnie nie działała z tempką, dupek też; dopiero chyba ten orgametril :] -
Czarnula87 wrote:36,86 pod paszką, 37,24 na dole kurka chyba coś mnie bierze.... ale cuzję się dobrze
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniu kurka ale masz ładny ten wykresik :] życzę CI szczerze zieloności i wielkiej niespodzianki w tym cyklu :]
moj organizm chyba podswiadomie chce byc w ciazy
ale spoko luz tylko mnie wkurza ze akurta na wyjazd dostane @ a chcielismy isc do aquaparku w Poznaniu -
nick nieaktualny