Ploty,Ploty ploteczki :D
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja ogolnie malo zagladam na forum sporo pracy teraz jak mam meza wcześniej to wiecej mozna zrobic 
 Dzis zab mnie zaczal w nicy bolec tylko nue wiem ktory bo jeden jest di usuniecia ale jest martwy a drugi ósemka jedyny zab ktory jest jeszcze do malego leczenia a sa niedaleko siebie
 U mnie tempks jak zwykle trzyma sie wysoko tylko wkurza mnie bo akurat na wyjazd bede miala @
- 
                        nick nieaktualny
- 

W sumie tylko tak cmi nie boli teraz juz np wogole nue wiem czy to jednak nie 8 bo wczoraj zjadłam czeka lade i tak mi zareagowala ze szok moze ja podraznilam
 Dzis rozmowa 
 Ubranko przystosowane ladna bluzeczka i spodnie 
 Co bym wygladala jak rasowa bizneswomen 
 @ przyjdzie na 100% i to wlasnie w ten weekend wyjazdu  
- 
                        nick nieaktualny
- 

Aniu powodzenia:)

sliczne brzuszki mojego sie nie da robic nie miesic sie w kadrze;) a tak naprawde to chyba jeszcze w ogole go nie ma a ten co jest to ciaza spozywcza;)

Mi sie dziś snila moja coreczka ze urodzilam. boze jakie to bylo piekne uczucie we snie a co musi byc w rzeczywistosci:) a porod mialam taki ze dwa razy steknelam w domu i juz mialam sliczne czyste wykapane dziecko;)

Olga a nie tli sie gdzies w glowie nadzieja??? wiem nie ma co sobie wkrecac ale zawsze nadzieja jest silniejsza:) w kazdym razie temp piekna:)

Ewelinka powodzenia gdziekolwiek sie wybierasz:) Ania_84 lubi tę wiadomość Ania_84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ze szczesciaCzarnula87 wrote:Ja chyba jestem jakaś dziwna ale zero myślenia że może ciąża :] serio. Jestem tak nastawiona na okres że jak nie przyjdzie to chyba się rozpłaczę   
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Olga a ten Orgamtril moze tak podwyzszac tempke..bo to jeden z ladniejszych wykrosow twoich serio 

Ja wiem że on może podwyższać więc ja się nie nastawiam na jakąkolwiek ciąże :]

lutka na mnie nie działała z tempką, dupek też; dopiero chyba ten orgametril :]
- 

Ja wczoraj mialam 37 pod paszka , a 37,97 na dole ;pCzarnula87 wrote:36,86 pod paszką, 37,24 na dole kurka chyba coś mnie bierze.... ale cuzję się dobrze kurka chyba coś mnie bierze.... ale cuzję się dobrze  Czarnula87 lubi tę wiadomość Czarnula87 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ehhkochana doskonale wiem ze mam co cykl piekny wykresCzarnula87 wrote:Aniu kurka ale masz ładny ten wykresik :] życzę CI szczerze zieloności i wielkiej niespodzianki w tym cyklu :] 

moj organizm chyba podswiadomie chce byc w ciazy 

ale spoko luz tylko mnie wkurza ze akurta na  wyjazd  dostane @  a chcielismy isc  do aquaparku w Poznaniu tylko mnie wkurza ze akurta na  wyjazd  dostane @  a chcielismy isc  do aquaparku w Poznaniu  
- 
                        nick nieaktualny