Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaja wrote:A tampony ania?? przeciez w tamponach bez problemu mozesz isc na basen:)
Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra jestem po rozmowie z nimi chceili mi zaproponowac 1200 zl
luz umowe o prace ale mialabym im oddawac za zus czyli de facto 1200-800 zl dostawalabym za 400 zl
idici
powiedzialam ze 1500 nie mniej no i sie zgodzilizobaczymy I miesiac jak nie bardzo to zrezygnuje ;/ daje sobei bez nich rade ..jak sie odezwia z innej pracy to ich bede traktowac jak dodatke poki co zeby podgonic budzetCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewwczynki witam sie z kawka
ja juz wpracy ale do 11 a pozniej jade w trase
Ja wierze ze malec da rade -
nick nieaktualny
-
hej hej....co tu taka cisza ostatnio Mam bić po dupach czy co ???
co u Was DZiewczęta ?
Czekaja jak tam, jak sie czujesz ?
Ania, Czarnula....co u Was???Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:I jak Ania tempka u Ciebie?? u mnie drastyczny spadek
czylki 36,96 a wczoraj 36,95
ale to u mnei norma
Włąsnie widzialam co se w kulki lecisz co 3
ja czuje sie ok.. do srody bylam mega senna nic mi sie nie chcialo od wczoraj jakis mam przyplyw energii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 09:02
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa se w kulki nie lecę :p to ta tempka ;P
Dodatkowo w nocy nie mogłam się ułożyć, cały czas mi było gorąco i duszno, no i jakoś tak niedobrze mi było pół nocy się wierciłam drugie pół się ukłądałam trzecie pół się budziłam :] może dlatego ta tempka taka? jeszcze zmarzłam dodatkowo, bo skoro mi było gorąco to sobie okno otworzyłam mąz dopiero o 6 rano jak do domu po pracy wrócił to zamknął... -
nick nieaktualny
-
noo juz niestety jest chlodno wieczorami ;/
nawet nasza Kami wpierdziela sie albo w okolice pach albo pod kocyk
tam gdzie cieplej -
nick nieaktualny
-
moja pipka to czeka az podniose jej kocyk i zrobie podkulajac nogi taki namiot wtedy wpitalka sie i uklada mi zaraz przy duspku
a z rana przychodzi do mnie mruczy mi i kladzie sie na rece dokladniej na przedramieniu
nooi oczywiscie koch chodzic po moich bolacych cycachCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
a ja ostatnio mam wrazenia ze kolo naszego domu kreci sie nasz poprzedni kot ktory zaginal.. kropka.. w sumie to juz 3 lata odkad jej nie ma .. ale jest mega podobna i nawet jak zawolamy kropka to sie patrzy ... no ale dopeiro teraz zauwazaylam ze chodzi kolo domu wczesniej jej nie bylo ;/
to co po 3 latach by sobie przypomniala ;/ -
nick nieaktualnyJa zauważyłam, że u nas kot to się najchętniej w ciągu dnia ukłąda u młodego na dywanie, on ma tkaie włochaty shaggy z długim włosiem - mięciutki te dywan; ewentualnie wpasowuje sie w młodego namiot, bo w nim tez poduchy,koce czasami naukłądane i lezy jak król
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a nasz uwielbia kalas sie np na plecaku albo torbie z lapka
no i michal jej takie krolestwo u siebei w pokoju zrobil ze szok..spi jak na piernatach dzis wam wrzuce fote ;P
a najbardziej dziwnym miejscem wg mnie jest oparcie fotela na gorze sie polozy ledwo tam sie miesci ale lezy
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA najlepsze jest to, że mam załatwioną sprawę z bieganiem dziekca i kota michałb iega po domu, ciągnie sznurek na którym jest przyczepiony spinacz do bielizny, a kot biegnie za nimi obaj przez godzinę potrafia się tak wyszaleć że hoho A Dante to już sam podchodzi do zabawki i miauczy i się patrzy na Michała kiedy weźmie i się z nim pogania
Ania_84 lubi tę wiadomość