Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
odebrałam wyniki badań tarczycowych i wiecie co....kurde martwie sie bo są takie :
TSH 0,0184 < 0,35-4,94>
FT3 2,75 oki
FT4 0,97 oki:)
aTPO 161,16 <0-5,61>
aTPO spadło o pól ale nadal wysokie choć tym sie nie martwie...martwi mnie TSH...przecież jest strasznie małe, jakby go nie było..mam odlozyc tabsy?
Na szczescie jade jutro do endo bo mam straszna nerwówke teraz -
Allleee sie wkurzylam kurwami rzuclama ;/
wyobrazcie sobei dostaje przed wyjazdem po meza telefon.. dzwoni ciocia - u ktorej rozliczam lekarzy i mowi cdo mnie czemu nie jestes na rejestracji..ja na jakiej rejestracji a ta do mnei ze pani malgodsia maial mi powiedziec zebym zastapila polozna na rej .. no to mowie ze nie bo nawet ustalalysmy ze wyjde wczesniej bo ona chce wolny dzien bo jade w trase..na szczescie pojechalam do rodzicow ;/
no i pede mjechalam do przychodni bo full pacjentek a nie ma kto sprawdzic- de facto jest kto ale im sie dupy nie chce ruszyc.. tzn nasze asystentki stom.. siedza nic nie robia .. i nawet nie potrafia ewusia stukna c i wyciagnac karty dr ;/ alez mi cisnienie poszlo do gory ;/ -
ja tez dzis mam mega wkurzajacy ;/
na dodatek przejechalam butelke po piwie ;/ mam nadzieje ze nie bedzie flaka ;/ -
nick nieaktualnyHej hej dzisiaj sie mega wyspalam bo maz obok. Wczoraj zamiast wieczorem wzielam lek rano. Dzisiaj tempka nieznacznie ale w gore. Cycki ciagle bola, nawet jak ich nie ruszam.
Wczoraj bole 2-3 razy plecow i brzucha typowo na okres. Dzisiaj na pewno luz. Mam nadzieje, ze dlugo na @ czekac nie bede.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:dzięki dziewczyny - jesteście kochane.
Jak coś to dajcie znać - oczywiście oddam wam kasę i za leki i za przesyłkę
przestań jelsi bedę mogła chociaż tak ci pomóc utrzymać kolejnego groszka (o ile leki będę miała przepisane) to pomogę :]Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny