Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Wykres cud miod tylko dzisiejszy test wiedzy oblany tak jak myslalam, mialam nie robic ale maz poprosil to zrobilam. Nawet cienia cienia cienia cienia nie bylo
Anastazja jak cos ja chyba mam 1,5 op lutki ..dopochwowej..tylko musze looknac na date . bo miałam ja przepisana pol roku temu -
Mako ale moj Michal sie wyszallal z Marcelkiem uczyl go chodzic.. ehhh piekny widok ... az sie rozmarzyłam..
-
nick nieaktualny
-
Nawet jeśli test negatywny to chociaz widac że leki na Ciebie działają i to najwazniejsze:)
Ania widziałam zdjecie super:)
W ogóle dzień dobry:)
ja dziś ide do lekarza od rana się stresuje ale moje dziecko chyba chce dac mi znac ze jest ok bo od rana zaatakowały mnie okropne wymioty na pusty zoladke. niefajne uczucie ale troche mnie uspokoilo:)
miłego dnia dziewczynki:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Hej ho hej ho witam się ja i moja franca
Czekaja luzik :] trzymam kciuki i daj znac jak wizyta później :]
tempka u mnie mocnoo w dol
moz eprzyjdzie wczensiej i na weekend bede "czysta"
Ola daj znac jak po wizycie trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiiem o co kaman rano mierzylam tempke i mialam juz lekko przybrudzony termometr. Poszlam do lazienki i na papierze byla mrew. No ok franca przyszla. Ale przez caly dzien nic troche tylko brazowego brudzenia na papierze. Mam nadzieje zd ta franca sie jeszcze rozkreci
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:A ja nie wiiem o co kaman rano mierzylam tempke i mialam juz lekko przybrudzony termometr. Poszlam do lazienki i na papierze byla mrew. No ok franca przyszla. Ale przez caly dzien nic troche tylko brazowego brudzenia na papierze. Mam nadzieje zd ta franca sie jeszcze rozkreci
-
Hej dziewcyny .. no i juz za duzo bylo szczescia
Michal przyszedl do domu z super nowina.. facet mu podziekowal.. powiedzial ze teraz przez miesiac ma pracowac na probe drugi chlopak i jak cos to za miesiac da znac czy wybral jego czy Michala .. -
Ania co ty gadasz? A przeciez taki zadowolony byl tak wam szedl na reke...
Tak w ogole to witam sie u was mam nadzieje ze moge do was od czasu do czasu dolaczyc:DAnia_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
No niby zadowolony ale chce sprawdzic innego ..
ale podejrzewam ze poporstu chlopaki bylyna urlopach teraz wrocili i pewnie potrzebowal kogos do pomocy ;/
Witaj Kaisu -
nick nieaktualnyOlciu jak sie dziecko rozwija to najpierw kazde ma zenskie organy, dopiero potem armstka rosnie. Dlatego lekarz nie daja 100% pewnosci jak armstka jest udokumentowana i powtarza sie na usg to wtedy lizik bo na pewno chlopak bedzie
Bardzo czesto jest tak, ze rodzice maja pokoj na rozowo wszystko w roz a tu sie okazujez e chlopak
Ja tobie zycze slicznego zdrowego dzieciatka i nie wazne czy coreczka czy synek -
nick nieaktualny