Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki bardziej gospodarczo domowe
Stosowala Ktoras wybielacz? jesli tak to jaki ?
Mam kape z łożka, jest niby biała/kremowa czy jakaś porobiły sie na niej plamy (sok, ślina kota itp)
Wczoraj kupiłam w biedronce wybielacz OXY, dodałam go do prania! no i teraz kapa jest w ciapki....gdzieniegdzie wybieliło a w wiekszośći jest pożółkła...wyglada paskudnie....co zrobić ?? help!!!!!! -
Ja w wybielaniu najlepsza nie jestem wiec nie pomoge:)
Malenqu dzieki za info nawet nie wiedzialam ze brzuszki dostawiaja tam:)
napewno napisze:)
jestem juz 4 dzien na diecie od dietetyczki mojej i musze powiedziec ze czuje sie rewelacyjnie. lekka i super bo ostatnio to czulam sie jak slon:)
Olga mam nadzieje ze w poniedzialek bnedzie nowa aktualizacja tabelki i bedzie mozna plec wpisac obok mnie:) ja czuje ze bedzie chlopak:) chociaz nie wiem ja chyba nie mam zadnych przeczuc:)
Ania!!!!?? gdzie sie podziewasz??Ania_84, Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
pracuej i was podgladam
dzis dzownili lekarze czy moglibysmy wrocic do wspolprcyczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasku ja używam tylko szarego mydła, i takie plamy jak się pojawiają to "bom cyk cyk" szarym mydłem(robię papkę) nakładam, zostawiam na parę godzin i już po....jak na białych rzeczach to soda oczyszczona i ocet i tak samo....zatem z innymi wybielaczami nie pomogę, nie znam....
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Rudasku dziwne, ja tego oxy używam często i nic nie dzieje się nam z ubraniami. A kupiłaś w płynie czy w proszku? bo ja tego w proszku uzywam.
Czekaja jasne, że tak, bo ja staram się je na bieżąco uaktualniać
Ta kapa jest ogromna, ledwo ją R wcisnął do bębna..dodałam wybielacza w proszku do proszku i do bębna...i chyba tam gdzie doszedł to wybielił a tam gdzie nie to nie....
No nic, spróbuje namoczyć ja w wannie, na cała noc w wybielaczku i pożniej znów wyprac..mam nadzieje ze uzyska jednlity kolor....
Kurna nie mam jak zrobić zdjęcia bo nie wychodzi...zlewa sie wszystko i przeswietla, takze nic nie widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:58
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Wicie co mi jako tako plamy zeszły..choć jedna jakas nie..ale teraz ta narzuta jest cała w plamach..jedne snieznobiałe i inne żółtawe (kolor ktory miala przed praniem)
Ta kapa jest ogromna, ledwo ją R wcisnął do bębna..dodałam wybielacza w proszku do proszku i do bębna...i chyba tam gdzie doszedł to wybielił a tam gdzie nie to nie....
No nic, spróbuje namoczyć ja w wannie, na cała noc w wybielaczku i pożniej znów wyprac..mam nadzieje ze uzyska jednlity kolor....
Kurna nie mam jak zrobić zdjęcia bo nie wychodzi...zlewa sie wszystko i przeswietla, takze nic nie widać
to pewnie chodzi, o to co podejrzewasz....ja mam taką narzutę 310cmx350cm i jak ją piorę to najpierw muszę namaczać na noc, bo w pralce się nie bardzo odpiera, a że jest do tego z grubego materiału to w ogóle "kosmos".....
więc spróbuj tak jak napisałaś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga temp pierwsza klasa dziewczynki super brzusie
Ana ciesze się ze wszystko w porządku i trzymam kciukiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny