Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja troche dzis w trasie
teraz torche siadlam
wczesniej spotkanie z moze przyszlym klientem
u mnie tempka spadla. wiec chyba jeszczeowulki nie bylo..jakis ten cykl dzwin y mam ;/ no ale najpozniej mam 21 dc owulke wiec czekamy
cycki mnie kluja i bola sutki ..a szczegolie jeden dlatego myslalam ze juz po owulce ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWpis Pauli z wrzesniowek:
Hej miski. Ja dzisiaj tylko na chwile.
Tak jak tomek napisał mialam cc. Po ponad 22 h boli mialo byc tak pieknie. Mial byc naturalny final i niestety malemu tak spadło tetno ze pojechalismy od razu na sale op. Szyjka miala tylko 6 cm rozwarcia a nie mozna bylo czekac.
Jak wiecie bolalo okropnie nie bede czrowac. Ale teraz majac synka zapomniLam o tym co przezylam
Po cc jesten teraz na zwykej sali a synek obok. Chyba dzisiaj nie zazne a nie spie od dwóch dni.
Szczegoly i fotki jak tylko będziemy w domu bo z tel lipa.
Poki nie spieto cos nadrobie bo tiago lula.
Wogole od razu zalapal cyca :)zobaczymy jak dalej.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No niestety wiem jak to jest. juz myslisz że ci przeszło i jest w maire ok a nadchodzi mega doł i pustka...
Najwazniejsze zebyscie mogli ponownie zaczac starania. dla mnie najgorsze byly te 3 miesiace kiedy nawet nie moglam zyc nadzieja ze jestem w ciazy bo nie bylo takiej mozliwoci.
zycze ci myszko duzo siły i szybkiego powrotu do zdrowia fizycznego:* -
Witam dziewczyny, pisze tu pierwszy rAZ,chciałabym zapytac dziewczyn które braly duphaston od 16 do 25 dc...bo staramy sie z mężem juz 3 miesiąc o dzidziusia i jak narazie nic i lekarz mi wlasnie kazal brac duphaston ; i wlasnie zastanawiam sie czy wszyscy po nim maja takie dziwne objawy :
2 DNI PO OWULACJI DOSTALAM STRASZNEJ ZGAGI CO W ZYCIU ZGAGI NIE MIALAM, (NAWET W PIERSZEJ CIAZY A MALY MA JUZ 2LATA)
3 DNI PO OWULACJI BOLALO MNIE OKROPNIE PODBRZUSZE PRZEZ JAKIES 6 DNI
POZNIEJ POSZALM NA BETE ALE WYSZLA NEGATYWNA TAKZE NIE JESTEM W CIAZY CHOC OBJAWY MAM JAK CIAZOWE , I JESZCZE MNIE PIERSI POBOLEWALY I SA NABRZMIALE CO NIGDY NIE MIALAM TAKICH OBJAWOW PRZED OKRESEM.
CO DZIWNE OD SRODY MAM OKRES I PIERSI MNIE JESZCZE BARDZIEJ BOLA NIZ PRZED I MAM PODWYZSZONA TEMPERATURE PRZEZ CALY OKRES 36,9 W CIAZY NA PEWNO NIE JESTEM
A CO JESZCZE OKRES MAM ZAWSZE CO 30 DNI A TU NOWOSC DOSTALAM CO 28 I TRWAL TRZY DNI I PO OKRESIE CO ZAWSZE MAM 6!!!!
POMOCY CZY KTOS MIAL TAKIE OBJAWY CZY TO PRZEZ DUPKA?????Paulina287 -
Anastazja do tej pory biorę duphaston i luteine. Głównie dlatego że miałam od początku niski progesteron i dostałam ogromna dawkę bo aż 12 tabletek dziennie. Teraz już mniej. Oprócz tego dostałam acard. Podobno basenów dużo kobiet dostaje jeśli w wywiadzie chorobowym mają poronieniu. To lek bez recepty i dużo dziewczyn cieszębierze nawet jak lekarz nie zapisze
-
nick nieaktualny
-
Paulina nie wiem nie znam sie w tym temacie wiec nie pomoge.
Anastazja calkowicie cie rozumiem. strach jest ogromy ale radosc z zobaczenia kolejnych 2 kresek przewyzsza obawe. Nie bedzie to latwe ale do zrobienia. trzeba tylko czasu i dzuo sily:)Anastazjaaa lubi tę wiadomość