Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaja wrote:Anastazja jesli nas podczytujesz napisz jak sie czujesz jak tam juz po szpitalu?? daj znac.
hej kobietki, już jestem.
po pierwszym badaniu stwierdzili żeby tydzień poczekać i sprawdzić czy zarodek na 100% się nie rozwija.
Byłam na kolejnym badaniu wczoraj - niestety maluszek nie rozwijał się dalej
dostałam tabletki na poronienie i wróciłam do domu.
Noc była masakryczna - ból jak cholera, krwi masakra.... brrr i ta przeokropna świadomość że moja kruszyna ląduję w toalecie - załamałam się!
Dziś jest już lepiej, dobrze że mam Tiago!
Kontrolę mam za tydzień i wtedy powiedzą mi kiedy mogę wznowić starania.
Jedyna dobra rzecz z całej tej nieprzyjemnej sytuacji to fakt że przy następnej ciąży jestem pod szczególnym nadzorem jako ryzyko kolejnego poronienia - nie będą już czekali do 9 tyg na badanie tylko będę pod stałym nadzorem.
Dzięki za wsparcie,
Przepraszam że się długo nie odzywałam i nie zaglądałam co u was, ale jakoś ciężko mi się żyło wiedząc że noszę pod sercem martwe dziecko
teraz będzie dobrze - musi!!! Nie ma innej opcji!!! -
Rudasek wrote:Kurna takie zimno i leje a ja musze iść do lekarza...ehhh....
ale za to pierwszy raz w tym sezonie założe moje kalosze bo inaczej sie nie da wyjsc..wiec uważam jesien za rozpoczętaczekaja lubi tę wiadomość
-
Anastazja wiem to straszne. Ja dziekuje Bogu że miałam zabieg i najgorsze przespałam!! niby wieksza ingerencja w zdrowie i musiałam czekac 3 miesiace na nastepne starania ze wzgledu na mecheniczne uszkodzenie scianek macicy ale nie wyobrazam sobie Twojej sytuacji. U ciebie najgorsze juz za Toba. Pewnie od nastepnego cyklu bedziecie mogli sie strac!! super ze bedziesz pod kontrola!!! nastepny raz to ten szczesliwy. Cudownie ze masz Tiago i on dodaje ci sily. Powiedz czy synek wiedział że bedzie miał rodzenstwo?? jak zareagował na strate??
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
pierwszym razem też miałam łyżeczkowanie i te trzy miesiące były jak wieczność! Dlatego teraz miała do wyboru albo łyżeczkowanie albo tabletki - wybrałam tabletki,
za tydzień mam kontrolę i jeśli wszystko się ładnie oczyściło mogę zacząć starania prawdopodobnie od razu, jeśli nie - muszę mieć łyżeczkowanie
Niestety Tiago wiedział. Więc jak powiedzialam mu że dzidziuś umarł (niestety płacząc bo nie umiałam się uspokoić) powiedział mi nie martw się dziadej się nim zajmie w niebie... Kochane dziecko -
nick nieaktualnyAna kochanie, nie wyobrażam sobie nawet co przezywam bo sama tego nie doświadczyłam, ale tulę CIę całym serduchem bardzo mocno :* Cieszę się, że masz tak mądrego synka :] to prawdziwy skarb :]
Trzymam mocno kciuki żeby obesżło sie bez łyżeczkowania i żebyś szybko zobacyzła II kreseczki. I dobrze że teraz już będziesz miała ta porządną opiekę w razie coAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Bedzie dobrze zobaczysz. ciaza byla jeszcze bardzo wczesna wiec wszystko sie na pewno ladnie oczysci i bedziecie mogli probowac ponownie.
madry synek i ma racje:* Wasze malenstwa aniolki beda kibicowac nastepnemu malenstwu:*
co macie na obiadek dzis dziewczyny?? -
Dziewczynki u nas wszystko oki
Mały sie dobrze rozwija, ma całe 11cm i 160g
a oto jego klejnoty
http://wrzucaj.net/images/2014/08/27/106540558255752741433181288491508n.jpgEweloka84, czekaja, Czarnula87, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Anastazja szczerze współczuję, wiem co czujesz
Dziewczyny chyba nie ma sensu wstawiać zdjęcia bo mam kiepski aparat w telefonie i strasznie słabo widać tą kreskę, jutro zrobie kolejnego sikańca mam nadzieje że będzie wyraźniejsza. Wizyte u gina mam w poniedziałek, zobaczymy co powieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Madziuszka moje gratulacje!!
Anastazja ehh tak mi smutno i przykro
Tiago to bardzo madry chlopczyk!! Dzieci naprawde czuja i wiedza wiecej od nas doroslych i skoro on mowi ze bedzie dobrze to bedzie!!!
Trzymam kciuki zeby jak najszybciej znow sie udalo!
Ja powoli lapie juz stresik...a co bedzie jutro??? Uhhh.Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Jestem w strasznym szoku, już zrezygnowałam totalnie bo mój K. wyjechał w tym miesiącu za granice do pracy i myślałam że wszystko opóźni się o dobre pół roku a tu taka niespodzianka, sama jeszcze w to nie wierze !
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Madzioszku ciesze sie ze sie zdecydowalas pochwalic
Kreseczke widac
Anastazja.. kochana bardzo tule i nawet sobie nie wyobrazam co musieliscie przejsc
Masz bardzo madrego synka
specjalnie dla Was Stokrotki i Ciebie zmeinlam ciut I str mam nadziejeze kiedy te Aniołki pomog a Wam ze wstawiennictwem doczkac sie malucha
Rudasku piekne klejnoty
nawet moj maz je widzial -
Rudasek wrote:Dziewczynki u nas wszystko oki
Mały sie dobrze rozwija, ma całe 11cm i 160g
a oto jego klejnoty
http://wrzucaj.net/images/2014/08/27/106540558255752741433181288491508n.jpg
gratulacje, rośnie jak na drożdżach
śliczna fotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 20:55