Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie oki czuje sie dobrze
Maluszek chyba też..ide w srode do lekarza wiec sie coś dowiem
a dziś byłam na miescie i wróciłam znów z kilkoma rzeczami dla Okruszka
i patrzyłam za pizamami dla siebie, musze wkoncu cos sobie zakupić bo Mały juz ma cała połke ciuszkówPaula_29 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki my dzis znowu latalismy
a rano bylismy na upuscie krwi maz zrobi markery prostaty i jader ..uff sa chyba ok bo mieszcza sie w tych dolnych granicach
martwi mnie jednak spadek testosteronyu w lutym bylo go 230 dzis 174
wzrost FSH u meza z 29 na 31
no i najbardziej zmartwilo mnie TSH pol roku temu 1,01 , 3 miesiace pozniej 0,59 2 miesiace pozniej 0,42 a dzis 0,34 czyli spada... a norma jest od 0,24 chyba mam dobre przeczucie ze to nadczynnosc ;/
U mnei TSH ciagle od roku na tej samej wys 1,89
no i dzis cos mnie zmartwilo ..mianowicie sporo pochodzilam... wrocilismy do domku .. no i poszlam siusiu .. wycieram papierem..a tu na papierze taki jak mini skrzepik w sluzie i troche podbarwiony sluz krwia ..ale taka ciemniejsza... niby dzis 14 dc.. ale plamien nigdy nie mialam ;/ juz wyczytalam i znowu sie matrtwie czy nie jakas torbiel.albo endometrioza czy cus .. ehh no nic zobacze czy sie powtrorzy jak nie to i tak we wtorek pojde do gina niech mi zrobi us
Paula jak tam Zuzanna
Olga wize ze u ciebei cos jak u mnei szaleje ;/ -
nick nieaktualny
-
OLga trzymam kciuki za orgametril bo mowilas ze Michasia masz wlasnie po nim
a ja znowu mam sluz podbarwiony kria.. ehh .. i znowu sobie wmawiam ze to penwie jakas torbiel czy cus.. nadzerki na pewno nie ma bo mw marcu bylam sprawdzana ;/ -
włąsnie nic mnie nie boli.. nawet jajnikow nie czuje ;/
miesiaczka tez byla bezbolesna.. jakby nic sie nie dzialo -
ehh wiem ale nidgy w srodku cyklu mi sie nie pojawil tak skrzepik nie skrzepik.. owszem keidys malam plamienie srodcykliczne ale to glownie po maratonie
ale jak cos pojde we wtorek do lekarza zeby sie uspokoic a i tak musze isc bo chce z nim obgadac zeby mi zrobili na NFZ przed in vitro HSG
A Ty Olu jak sie czujesz ?? -
Wykorzystaj nfz jak sie da:)
ja dziekuje coraz leepiej:) czasem jeszcze mecza jakies mdlosci czy zmeczenie ale jest o niebo lepiej niz bylo:) odebralam wczoraj wyniki usg genetycznego takze ryzyko trisomi 21, 18 i 13 jest znikome wiec super:)
maz mi kupil rowerek stacjonarny i sobie jezdze zeby sie nie zapuscic:) a teraz seriale ida to mozna jedzic i ogladac:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no to suepr : najwazniejsze ze jestescie obydwoje zdrowi no i tatus tez oczywscie
a tygodnie leca jak szaloneczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciotka wujkiem powoli kompetuja wyniki i czekaja na godz 16 wtedy wyjazd do Wawy
Rudasek, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny pisze to pytanie na kilku juz watkach gdyz szukam pewnej odpowiedzi , odnosnie opłaty abonamentu z niemiec , w jaki sposob dokonac zapłaty z niemiec gdyz konta w polsce nie posiadam, jedank jak dokonac przelewu z niemeiec skoro kwoty sa podane tylko w złotówkach i czy mozna tak zrobic, adminstrator nie odpisuje w tej sprawie, dziekuje i pozdrawiam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane:)
Olga a może jednak??? trzeba poczekać, to tylko program, który czasem bardziej nad ogłupia, niż pomaga....
Ewelko jak się czujecie?
Paula??
CZekaja?
a jak maleństwa naszym wakacyjnych mam???
u nas wszystko ok., 1 września mam połówkowe i już stres się włączył...maleństwo kopie i odzywa się codziennie, zazwyczaj w godzinach nocno-porannych....w dzień pod wływem mojego chodzenia, ukołysane sobie śpi hehehehe...
Buziolki wszystkim -
Czesc dziewczynki wiem ze malo mnie ostatnio ale ciagle cos...
Pewnie wiecie ze mielismy troche zmartwien z synkiem ostatnio ze nie rosnie jak trzeba itp..
Dzis mielismy usg. Tiagus troszke przyblal przez te 2 tyg. Prawdopodobńie wazy juz (!) ok 2700
Ogolnie jest dosc malutki ale zdrowy chyba trzeba bedzie wicej malych ubranek kupic hehe
Jedynie co to okazalo sie dosc mocno zmalala mi ilosc wod plodowych i jest to niebezpieczne dla malego.
Dlatego pan doktor podjal dzis decyzje ze w czwartek bedziemy wywolywac porod.
Mam sie stawic na 14 do szpitala. Prawdopodobnie najpierw zaaplikuja zel, a potem przebija pecherz plodowy.
Wiec jesli pojdzie szybko to w czw w nocy synek bedzie na swiecie. Lub w pt
Bardzo prosimy o trzymanie kciukow za nas
Wszystkie goraco pozdrawiam i mysle o was...
Olgus owlka moooze jednak byla. Ja wiem ze nigdy nie warto tracic nadziei.
Aniu licze ze i u was dobre wiesci sie pojawia!!!
Mamusie brzuchatki oszczedzac sie, odpoczywac i cieszyc ciaza bo tak szybko ten czas mija ze czlowiek ani sie oglada a na porodowke jedzie
santoocha lubi tę wiadomość