Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane nie pisze po raz kolejny tu naszej wizyty bo wsio opisalam na FB
ogolnie u nas ok.. jakos odetchnelismy teraz czas wykupic leki i zaczac dzaialc
iesze sie ze lekarz nas upewnil w tym ze jak cos nasze dzieciatko nie bedzie narazone w wiekszym stopniu na jakas wade genetyczna ..
no ale nieh najpierw znajda sie pemniki..wiem ze mozemy wydac w bloto te 9 tys..ale gdzies w srodku jak nigdy czuje ze moze sie duac
jak przy badaniu nasienia i genetyce wiedzialam ze bedzie zle tak teraz wiem ze bedzie dobrze -
my na 12:15 idziemy do lekarza wiec trzymać za nas kciuki żeby Mały pokazał klejnoty i upewnił matke ze to On
jak wroce to popisze
jak bedzie On to dziś działam z materiałowymi literkami i zamawiam filc do zabawek i zaczynam robótki ręczneAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Rudasku powodzenia trzymamy kciuki i zapytaj lekarza co ja urodze;)czy chlopca czy dziewczynke moze bedzie wiedział
Ania pozytywne nastawienie to polowa sukcesu:)
Ja nie lubie filoetowej strony. czasem cos tam napisze ale dla mnie tam za duzo ludzi. malo kameralnie ale moze kwestia czasu zeby zapamietac wszystkich i jakos sie tam zadomowic:) tak to chociaz Anastazje mialam w marcówkach ale stało sie jak stalo.
Anastazja jesli nas podczytujesz napisz jak sie czujesz jak tam juz po szpitalu?? daj znac.
Olga zostajemy tu!!!!! nasza jest rozowa strona nie filoetowa:) chyba ze wszystkie juz bedziemy mamusiami;)
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nie wiem ..moze jeszcze jakies badania robili .. wczoraj napisala ze byla w szpitalu dali jej tabl zeby wziela na noc
-
czekaja wrote:Rudasku w sumie moj suwaczek tydzien sie spoznia bo na usg jestem 5 dni do przodu moze jakos dogonię Cie:)
Ania tak pozno dostała?? czemu ja tak dlugo trzymali bez tabletki:(
no moj wczesniejszy też był 7 dni do tyłu i go zmieniłam zeby byl aktualny i jest -
Kurna takie zimno i leje a ja musze iść do lekarza...ehhh....
ale za to pierwszy raz w tym sezonie założe moje kalosze bo inaczej sie nie da wyjsc..wiec uważam jesien za rozpoczętaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny