Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja Wam sie pochwalę zakupami dla Młodego
http://wrzucaj.net/images/2014/08/21/105882618223055044702951342178268o.jpgEweloka84, Czarnula87, czekaja, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze troche poczekam z zakupami ale tak sie ciesze bo jeszcze pare tygodni i bede czula ruchy malucha:)
powiedzcie mi czy jak mialaysie pierwsze usg przez brzuch to tez tak malo wyrazne byly w porownaniu do usg dopochwowego??
Olga super:) korzystaj z meza teraz:)
ja wlasnie zjadlam galarete albo zyl jak kto woli a jeszcze na inzcej zimne nozki:) mamuisa mi zrobila bo mam taki szał na mieso ze masakra:)
Ania co u Was??
milego popoludnia dziewczynki:) -
nick nieaktualny
-
Czekaja...mi robił przez brzuch 2 tyg temu czyli w 13 tyg i 2d i bylo bardzo wyraźne...to w duzej mierze zalezy od aparatu, sprzetu jaki ma
a co do ruchów to ja jeszcze nic nie czuje i nie czuje ze jestem w ciazy..objawów zero, brzucha zero....ehhhhhhhh..mam nadzieje, ze wkoncu mnie wybijeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 18:01
czekaja lubi tę wiadomość
-
Olga moze te serduszka co juz byly wystarcza:)
to jestem zla bo genetyczne kosztowalo 250zł a zeby jakas super jakos sprzetu to po zdjeciach nie widac. ciekawe za co tyle pieniedzy policzyli. a tez musialas czekac na wyniki ryzyka wystapienia wad genetycznych?? bo mi pomiezyla wszystko powiedziala ze jest ok ale teraz musi wszystko policzyc i wyniki beda w piatek.
ja w sumie tez w brzucha nie mam ale jak zaloze obcisle spodnie to czuje ze cisna na brzuchu:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kochana ja robiłam przed usg jakaś bete biochemiczną i pappe....i najpierw przeanalizował te wyniki potem usg..mowił wszsytko na bieżaco..i po usg mi dał opis szczegolowy z tymi wszystkimi ryzykami itd..czekałam jakies 10 min!
Ania_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Rudasku ciupanka..wybacz ale mi sie kojarzy z ciupciuaniem heheh
przepraszam ze ostatnio mało pisze ale wzielismy dodatkowo te ulotki i łazimy po pracy po 15 km pieszo pozniej kolacja na meiscie i deserek i jak wracamy to pocztam ylko i ide spac
dzis miałam objazdówke 120 km wiec wczesniej skonczylam podjechalam pod meza pozniej pojechalism na cos dobrego kupilam sobei spodniczke i bluzeczke..a co sie bede
OLga super tempka
Rudasku moze po porstu didzia daje ci odpoczac pozatym z tego co zawuazylam czasto jest tak ze najpier mega duze dolegliwosci ciazaowe a pozniej ucichaja zeby pozniej znowu duderzyc piekne ciuszki
Ewelinka a jak tam sie czujecie ?
Ola moja siostra miala szal na serki homogenizowane
Co donas no coa w poniedzialek I wizyta u dr Wolskiego zobaczymy co nam powie i jaka kuracje zaprpnouje a pozneij okolo pol roku kuracji..a nastepnie biopsja
mezu opki co zadwowlony z pracy a ja szukamnamietnie swojej drogi zawodowejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:02
-
Heheh nie wiem cy to mozna nazwac dbaniem o forme .. bo poznije jjem kolacj w restauracji o 19-20 hehe wiec co spalimy 1000 kal to nadrobimy
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Wiecie co, do dupy z tym wszystkim... jakoś tak mnie naszło refleksyjnie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no serio mówię. Po tamtych dwóch akcjach z bólami na następny dzień dostałam pomarańczowego koloru moczu; dzisiaj też jeszcze tak posikiwałam taki ciemno żółty i pomarańczowy. Zastanawiam się czy to coś nie ten woreczek żółciowy lub wątroba i może dlatego podwyżsozna temperatura?? Moe jakiś stan zapalny mam?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny