Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:To już niedługo :]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjoj sam dol strony. Tak nie moze byc....
Ja malo zagladam ale ro dlatego ze albo w pracy jestem albo w donu umieram mega ataki z brzuchem mam. Albo takie mega wzdecia mam albo cos z warroba dzisiaj od rana znowu sie mecze. Jak mi nie przejdzie do 18-19 to jade na nocna pomoc, pewnie mnie na ip wysla na jakies usg itp. Szybciej pojdzie niz mam.sie zapisac do przychodni do lekarza i czekac dwa tyg na wizyte -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc Dziewczynki
dawno nic nie pisałam ale cały czas Was podczytuje
Paula jak domek i dzidziuś? spakowana?
Ania84 co u CIebie?
Czarnula gratki i czekamy na efekty a nawet jak nie bedzie to zawsze to przełom i cały czas do przodu
u mnie po staremu..odeszły mi wszystkie dolegliwości, czuje sie jakbym w ciazy nie byla i nawet sie troche denerwuje...
a dziś dostałąm propozycje pracy na jaka czekałam od dawna no ale odmówiłam
Dzidziuś najwazniejszy
a teraz gotuję zupke...tzw ciupankę, pierwszy raz w zyciu i wyszła mi megaaaaaaaaaa...Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie panikowac nke panikowac - ostatnie dni o tej porze czy siedzialam w domu czy
bylam po pracy mialam tempke 36,7-36,8. W tej chwili zmierzylam i jest 37,1
Boze blagam niech to bedzie owulka!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:41
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Co to ciupanka??
Rudasku mi troche objawy tez przechodza ale Bogu za to dziekuje:)
Hej hej...ciupanka to najprostrza zupa na swiecie i chyba najpyszniejsza choć wygląda jak to moj tata mówi " jakby to ktoś dopiero zwrócił" hahahha
bardzo drobno siekasz ziemniakii je zagotowujesz, dodajesz kostke knora, marchewke starta i pietruszke jak to bedzie miekkie to sie dodaje fasole czerowna z puszki i przysmażoną na zloty kolor cebulke na koniec dodajesz do tego duzo smietany i jest pychaaaaaaaaaaczekaja lubi tę wiadomość