Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/troche-prawa-w-okresie-ciazy-i-rodzicielstwa,1584.html zrobiłam wątek o kwestiach prawnych warto sobie poczytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 10:25
Ania_84, Dorotucha, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łooo tez mi nie raz maz takie niespodzianki robi ale ostatnio ostatni raz dokladamy o 18- 19 i nocka przespana
Bo i on nie moze spac jak jest duszno i jaDorotucha lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ahahaha druga zmiana w kostnicy dobre :p
Ja tez spie w skarpetkach.. Bo ja zmarzluch a mojemu wiecznie goraco, wiec ciezko dogadac sie co do grzania w mieszkaniu /pEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój jest na nockach więc mogę trochę bardziej nagrzać bo też nie lubi jak do spania jest gorąco ale wczoraj to przesadziłam 25 stopni na termometrze to stanowczo za dużo
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas w domu przy mocniejszym grzaniu trzymamy tempkę ok 23-24 stopnie, a takto jest 21-22. Ale teraz chyba jest niżej bo już mi nos zmarzł i stopy :D
Laseczki moje drogie, wrzuciłam też o zasiłkach info w tamten wątek
Dorotka ty pracujesz czy tylko twój mąż?? -
U nas najlepiej jak około 21-22 stopni. Ale ostatnio nam spadło w najgorszej chwili gdy nie było prądu w weekend do 17 a nawet do 15 dlatego uciekaliśmy do mamy bo piec mamy sterowany prądem więc gdybyśmy go odpalili to moglibyśmy go wysadzić
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Ja jestem na bezpłatnym wychowawczym i tylko mój mąż na razie pracuje
A wykorzystał już te 2 dni opieki nad dziekciem co są dodatkowo?? Bo jak nie to one są tylko do końca roku i przepadają. W nowym roku będzie znowu 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 11:12
-
No właśnie musze dryndnąć do pracy i zapytać czy ja tego nie wykorzystałam na początku roku bo byłam dwa dni w pracy potem opieka 80% na Małą bo miała zapalenie płuc potem L4 ciążowe i po poronieniu i znowu dalszy wychowawczy i nie pamiętam czy szef mi wpisywał gdzies te dwa dni opieki 100%
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny