Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:No rozkrecilo sie niestety ale choc brzuch nie boli jak zawsze. Zobaczymy w nocy.
Niagara ha ha ha jak fajnie brzmi ale powodzonka
Paula dzieki za wsparcie teraz czekam na wasze dobre wiesci
A ja coś czuje, że u Ciebie jeszcze nie wszystko stracone:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No i najpierw spadek z 36,6-->36,4-->36,1 a po wczorajszym spadku skok na 36,5. Czyli?? że co? że xle czy że dobrze? i czemu jeszcze ovu mi nie wykryło owu? może tej owu wcale nie ma??
Czarnula87, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A jak krecha się pojawi, to wtedy ewentualnie kiedy testować?
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Dzięki zobaaczymy jak towszystko będzie
Ale mam meeeega lenia. Nie chce mi się iść do pracy na te 11 godzin
Pociesze cie - ja bede dzis robiz do 22 od teraz- jutro 8-22 , pojutrze 8-20, poniedziałek 8-22 maraton sie zapowiada ;/
ale trzeba zdazyc przed 12tym ;/ -
Paula gratulacje!!!
a ja w piątek idę do gina na NFZ i mam nadzieję że skieruje mnie na wyniki, jeśli nie to zmieniam lekarza, decyzja podjętaDorotucha, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Martuśka wrote:Paula gratulacje!!!
a ja w piątek idę do gina na NFZ i mam nadzieję że skieruje mnie na wyniki, jeśli nie to zmieniam lekarza, decyzja podjętaPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dzięki wielkie za wsparcie, zrobiłam juz 3 testy, wszystkie poztywne,ale miesiączka ma być dopiero niedziala-poniedziałek, więc jeszcze nie nakręcam się do końca
Ania_84, Dorotucha, Eweloka84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, dzięki wielkie za wsparcie, zrobiłam juz 3 testy, wszystkie poztywne,ale miesiączka ma być dopiero niedziala-poniedziałek, więc jeszcze nie nakręcam się do końca
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, dzięki wielkie za wsparcie, zrobiłam juz 3 testy, wszystkie poztywne,ale miesiączka ma być dopiero niedziala-poniedziałek, więc jeszcze nie nakręcam się do końca