Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula tak jak dziewczyny powiedziały owu zaznaczy dopiero po dwóch trzech dniach wyższych temperatur, a co do testowania, sama miałam testować w terminie @ tyle, że mi ten test owulacyjny wyszedł dodatni i nie wytrzymałam...
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, dzięki wielkie za wsparcie, zrobiłam juz 3 testy, wszystkie poztywne,ale miesiączka ma być dopiero niedziala-poniedziałek, więc jeszcze nie nakręcam się do końca
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Dobra a teraz proszę powiedzcie mi co sądzicie o moim wykresie bo tempka w górę idzie, mój organizm chyba oszalał na dobre a do @ został raptem tydzień niecały
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Dobra a teraz proszę powiedzcie mi co sądzicie o moim wykresie bo tempka w górę idzie, mój organizm chyba oszalał na dobre a do @ został raptem tydzień niecały
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Jak idzie w górę to zawsze jest szansa ale na razie nie ma dużego skoku więc czekaj może masz mieć niespodziankę a nie wszystko na wykresie czarno na białym
A Ty jak samopoczucie? -
hej dziewczyny - byłam dzis u neurologa- i powiedzialam o moich bolach głowy .. jego reakcja była dla mnie zaskoczeniem- no to damy sierowanie na masazyki - bo lekow nie bede dawal skoro sie staracie o malucha dał mi na cito fizjoterapie kocham tego lekarza
wypytałam sie co miałam sie wypytac .. powiedział ze moje uczucie jakby mi cos stało w gardle- to typowy objaw lekowy ...w stanach nerwowych kazał mic meliske i odpoczywacEweloka84, MisiaMisia, czarownica_tea, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny - byłam dzis u neurologa- i powiedzialam o moich bolach głowy .. jego reakcja była dla mnie zaskoczeniem- no to damy sierowanie na masazyki - bo lekow nie bede dawal skoro sie staracie o malucha dał mi na cito fizjoterapie kocham tego lekarza
wypytałam sie co miałam sie wypytac .. powiedział ze moje uczucie jakby mi cos stało w gardle- to typowy objaw lekowy ...w stanach nerwowych kazał mic meliske i odpoczywac
Cieszę się, że trafiłaś na dobrego lekarza. To ważneAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Cieszę się, że trafiłaś na dobrego lekarza. To ważne
dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:ale się stresuję a zarazem boję że jutro się zawiodę i test będzie ujemny
dodinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Nie powiem - bo learz jest aki faktycznie z powołania - a przy mojej epi - jest bardzo wyczulony na wszystkie neurlogiczne dolegliwosci - trafiłam na szczescie do neigo przzed planowana ciążą - odrazu dowiedział sie czy leki sa odpowiednie - wydrukował mi z sympozjum wpywa leków na epilesje na płód siadł wytłumaczył ze warto by było przed planowaniem ciąży spróbować zmienic lek- trafił w 10 po tych czuje sie o niebo lepiej napadów - zero co przychodze to sie pyta jakie poczynania w staraniach - dopytuje sie jakie leki dostaje od gina i uspokaja wtedy gdy martwie sie o wplyw lekow na chorobę narawde taki lekarz to skarb
kurcze fajnie że na takiego trafiłaś ale stanowczo za małó jest takich lekarzy -
nick nieaktualny