Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Dodinka ja czekam na wieści jestem dobrej myśli i coczekam najutro na wynik. Ojj jak ja czekamsię cieszę
jutro wizytę umówiłam też żeby być spokojniejszą ale i tak nic nie zobaczy pewnie bo jutro 13 dpoAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:jutro wizytę umówiłam też żeby być spokojniejszą ale i tak nic nie zobaczy pewnie bo jutro 13 dpo
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
boziuu jaka ja naiwna jestem że to sie w glowie nie miesci. Kurwa przyjaciółka po chuju wrrr co by sie nie zesrało to zwalniałąm sie z pracy i byłam, a jak mialam ciąze pozamaciczną i miesiąc na L4 to czasu nie miała zeby przyjechac na chwilke (tym bardziej wpadke zaliczyła i caly czas gadała ze nie chciała tego dziecka..) ja jej zwrocilam uwage ze nie przyjechala do mnie jak jej potrzebowałam to wywalila z tekstem ze to JA powinnam ja zrozumiec bo ona ma dziecko a ja nic nie rozumiem.... kur....wa a teraz prestensje do mnie ze nie mam ochoty sie z nia spotka bo akurat ma chwile...i może się ze mna ewentualnie spotkac
-
Eweloka ja mam dwie wersje co do Twojego wykresu, albo owu była rzeczywiście 5.11 i tempka powoli się wznosi albo cykl Ci sie wydłużył i nie będzie miesiączki za tydzień tylko później a owu niedługo
Dodinka ja myślę, że ten test owu to nie przypadek , nie wiem czy widziałaś, że u mnie też owu wyszedł pozytywny, ja też się bardzo stresuje ale test warto zrobić, a ewentualnie potem na betę, nie martw się głowa do góry. Ja chyba pójdę jutro ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 22:45
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Paula jeszcze raz gratki wielkie
Ja dalej tocze boj!
Jesli mozesz to pochwal sie foteczka testow bo strasznie jestem ciekawa jak u ciebie krecha wyszla 11 dpo -
Paula_29 wrote:Eweloka ja mam dwie wersje co do Twojego wykresu, albo owu była rzeczywiście 5.11 i tempka powoli się wznosi albo cykl Ci sie wydłużył i nie będzie miesiączki za tydzień tylko później a owu niedługo
Dodinka ja myślę, że ten test owu to nie przypadek , nie wiem czy widziałaś, że u mnie też owu wyszedł pozytywny, ja też się bardzo stresuje ale test warto zrobić, a ewentualnie potem na betę, nie martw się głowa do góry. Ja chyba pójdę jutro rano
a parszywy nastrój minie.... -
Ania to dobrze mieć takiego lekarza, trzymaj się go, bo takich to ze świecą szukać
Eweloka niestety czasami baby są wredne, widać, że chciałaby by świat się kręcił wokół niej, lepiej takimi ludźmi się nie przejmować, szkoda Twojego zdrowia:) -
Paula_29 wrote:Ania to dobrze mieć takiego lekarza, trzymaj się go, bo takich to ze świecą szukać
Eweloka niestety czasami baby są wredne, widać, że chciałaby by świat się kręcił wokół niej, lepiej takimi ludźmi się nie przejmować, szkoda Twojego zdrowia:) -
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Ania to dobrze mieć takiego lekarza, trzymaj się go, bo takich to ze świecą szukać
Eweloka niestety czasami baby są wredne, widać, że chciałaby by świat się kręcił wokół niej, lepiej takimi ludźmi się nie przejmować, szkoda Twojego zdrowia:)
Zgadzam się z tym, szkoda nerwów:D
Ja podejrzewam, że chyba jednak @ przjdzie; pojawiły mi się na buzi i plecach syfki malutkie, a często włąsnie przed okresem takie mam.. -
Czarnula87 wrote:Zgadzam się z tym, szkoda nerwów:D
Ja podejrzewam, że chyba jednak @ przjdzie; pojawiły mi się na buzi i plecach syfki malutkie, a często włąsnie przed okresem takie mam..
ja twam za Was trzymam i będę trzymać mocno kciukiPaula_29 lubi tę wiadomość