Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Oby oby :D Eweloka na kiedy ewentualnie ovu może mi owu wyznaczyć, ze była?? Jakbym miała jutro tempkę nie spadającą??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:No ciekawa jestem czy ten mój wykresik skończy się zaznaczeniem owulki i zielenią
Twój na pewno będzie zieloniutki na końcu
Ale mi ładnie przy tym wszystkim słoneczko w oknach zaświeciło!!
Napewno zaznaczy owulkę za pare dni mi zaznaczył po 4 dopiero i późna ta owulka ale wazne ze jest życzę Tobie z całego żeby się u Ciebie zazieleniło
u mnie szaro buro i pada deszcze ;( ale to nicWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 09:43
-
nick nieaktualnyU nas do wczoraj padało. Więc dobrze, że chociaż trochę słoneczka, ale z drugiej strony lipa bo dużo ludu dzisiaj do maka przyjdzie
Ja ogólnietez się nie nastawiam na nie wiem co;) wolę się miło zaskoczyc
Dobra ja spadam się zbierac do pracyi synka dodziadków wyszykować bo za półgodziny lecimyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula u mnie sie rozkrecilo juz na maxa wiec zaczynam od nowa ale nie ja jedna wiec coz....
Wiecie ze pierwszy raz od kad sie staramy nie zalamalam sie jak @ przyszla? To dzieki wam!!!! Ne plakalam
Jestescie naprawde meeega wsparciem i czuje ze mam teraz duzo wiecej sily na walke.
Paula ty teraz duzo odpoczywaj
Dziewczyny czekamy na wspaniale wiesci w dalszym ciaguPaula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Paula u mnie sie rozkrecilo juz na maxa wiec zaczynam od nowa ale nie ja jedna wiec coz....
Wiecie ze pierwszy raz od kad sie staramy nie zalamalam sie jak @ przyszla? To dzieki wam!!!! Ne plakalam
Jestescie naprawde meeega wsparciem i czuje ze mam teraz duzo wiecej sily na walke.
Dziewczyny czekamy na wspaniale wiesci w dalszym ciaguPaula55 lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczyny
Paula55 <przytul> po to tu wszystkie jestesmy zeby dodawac sobie otuchy - na pewno bedzie dobrze ozbaczysz
Zaciążone dbac o siebie i fasolki
czekajace na owu - niech juz wam stresa owulka nie sprawia - teraz czekajcie tylko na IIEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Paula u mnie sie rozkrecilo juz na maxa wiec zaczynam od nowa ale nie ja jedna wiec coz....
Dziewczyny czekamy na wspaniale wiesci w dalszym ciaguPaula55 lubi tę wiadomość
-
Pewnie ze damy rade
Ja juz zamawiam swiezutka porcje tescikow owu dzis i moze wiesiolka domowie... Choc na ten cykl powinno wystarczyc jeszcze a nastepnego nie zakladam hahahaha chyba ze witaminy dla kobiet w ciazyAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Pewnie ze damy rade
Ja juz zamawiam swiezutka porcje tescikow owu dzis i moze wiesiolka domowie... Choc na ten cykl powinno wystarczyc jeszcze a nastepnego nie zakladam hahahaha chyba ze witaminy dla kobiet w ciazyPaula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dokladnie
Aniu jaki ty masz ladny wykresik
Kurde u mnie tak ciezko z tym mierzeniem tempki przez prace wszystko. Nie wiem czy jest sens wogole