Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Tak tak , może to dla nas znak żebyśmy się nie rozstawały ze sobą
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:cos się Dorotucha nie odzywa, i dodinka nie daje znaku
-
Paula55 wrote:Ja nie biore nic innego wiec spokojnie moge przyjmowac. Bralam jeszcze wit centrum dla starajacych sie ale nie wiem czy brac dalej? Co myslicie?
Akurat sie skonczyly i sie zastanawiam czy kupowacEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:To jest tez ovu - tylko dla zaciążonych
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
No to witaminki zamowione Zamowilam folik i magnez + B6 tak da odmiany. Plus wiesiolek ktory biore od wczoraj.
Paula a ty bylas dzis na tej becie? jak sie czujesz? Dobrze ze jestes z nami tutaj jeszcze heheEweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Byłam i czekam na wynik, ma być podobno o 14, czekam z niecierpliwością, a co do samopoczucia to właściwie ja nie mam żadnych szczególnych objawów, ale to chyba za wcześnie. Tak przynajmniej napisali w belly best friend
-
Paula_29 wrote:Byłam i czekam na wynik, ma być podobno o 14, czekam z niecierpliwością, a co do samopoczucia to właściwie ja nie mam żadnych szczególnych objawów, ale to chyba za wcześnie. Tak przynajmniej napisali w belly best friend
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny, mam wynik bety 181 mIU/ml
Czy to jest ok?Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Łejj mnie chyba cos bierze dzis lalo mi sie z nosa- dosłownie woda- ale dzine bo teraz juz nic..no i całe plecy mnie bola...brrr ;/