Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
I bądz tu czlowieku madrym.. wszystko wsazuje ze tak ..a tu nie.. ehhh <przytulam> mocno
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula _29 - dziwnie teraz wstałam - bo ten bol odczuwałam i lokalizowałam go w okolicach zoladka siedzac po turecku przed kompem wiec naciskałam a teraz jak sie wyprostowałam to ten bol przeszedł w okolice pepka..
Wiec moze przy takim siedzeniu uciskam poprostu brzusia ;/ i stad te dolegliwosci - maz własnie pojechał puscic toka i kupic mi serek homogenzowany <mniam>
A ja dalej pracuje powoli robi sie cieplo w domku bo M napalił..jednak wole mieszkanie w bloku - kiedy chce to podkrece i sie nie martwe -
dodinka wrote:wiecie co jest dziwne że na jajniku mam pęcherzyk 16mm dziwne czyżby 2 owulacja?????
-
dodinka wrote:właśnie nic bo nie bylam dzisiaj u swojej dr
i chyba go tam nie powinno być i to by sie zgadzalo testy owulacyjne na +
-
dodinka wrote:nie sądzę to 13 dpo no nawet jakby się przesunęło to w krwi powinno wyjść
Dodinka u każdej kobiety zagnieżdżenie jest w innym dniu, zdarza się nawet 11 dpo, a stężenie HCG wykrywalne jest po 48 h , więc nie wiadomo, gdyby się zagnieżdżało wieczorem 11 dnia to kto wie, a ilu dniową masz fazę lutealną?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie doczytałam tego o pęcherzyku, może progesteron nie zadziałał właściwie i nie zablokował dojrzewania kolejnych, a może tamten pęcherzyk się zluteinizował i rośnie kolejny?
Nie wiem...
Dodinka w każdym razie ściskam mocno, głowa do góry, będzie dobrzeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:cos się Dorotucha nie odzywa, i dodinka nie daje znaku
Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Hej! Dziewczyny na zaległych grobach byłam i nie miałam dostępu do netu u mnie ok chyba owulka była bo tempka idzie w górę zobaczymy co z tego wyjdzie brakowało mi WAS i myślałam co tam u Was
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u nas ładna pogoda, w końcu słońce wyszło, mimo że zimno jest
Mam pytanie do Was, odczuwam co jakiś czas bóle brzucha takie podobne do okresowych, czy to jest normalne?
Dziś lub jutro mam termin @, mam nadzieję, że jednak się nie pojawi