Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:Dodinka dalej nie dała znać..
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:czeka czeka na razie wiem że mam szyjkę siną i w usg jeszcze nic nie widać bo za wczesnie wieczorem bede miala wynik[/QUOTE
Sina szyjka to objaw ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 15:49
-
a ja chyba dzis sie poloze wczesniej - bo brzusio w okolicach żołądka mnie tak ćmi jak przy zatruciu pokarmowym a w sumie nic takiego nie jadłam....ehh chyba musze sie udac do gastrologa bo ostatnio cos mnie ten moj zoladek meczy i dodatkowo ciagle mi sie odbija ;/
-
Paula_29 wrote:dodinka wrote:czeka czeka na razie wiem że mam szyjkę siną i w usg jeszcze nic nie widać bo za wczesnie wieczorem bede miala wynik[/QUOTE
Sina szyjka to objaw ciązy
lekarz powiedział że sinieje i po tym czasami poznają ale jak nie zobaczę bety to nie wierzę nawet w ten objawAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:lekarz powiedział że sinieje i po tym czasami poznają ale jak nie zobaczę bety to nie wierzę nawet w ten objaw
-
Ania_84 wrote:a ja chyba dzis sie poloze wczesniej - bo brzusio w okolicach żołądka mnie tak ćmi jak przy zatruciu pokarmowym a w sumie nic takiego nie jadłam....ehh chyba musze sie udac do gastrologa bo ostatnio cos mnie ten moj zoladek meczy i dodatkowo ciagle mi sie odbija ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Ania ja tam nie chce Cię nakręcać, ale ja w zeszłą niedziele obudziłam się o 4 w nocy z takim ogromnym bólem podbrzusza, nie przechodziło chyba ze 2 h i byłam przekonana, że się czymś przytrułam, dziwne tylko to, że nie bolał żołądek, ale podbrzusze. Wzięłam nawet nifuroksazyd i jakoś po tym zasnęłam, na drugi dzień kompletnie nic, więc już nie jestem przekonana,że to było zatrucie
Ale zołądek sam w sobie mnie nie boli ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 17:35
-
dodinka wrote:testy owulacyjne też pewnie coś z hormonami mi się dzieje choć w tatym miesiącu badałam i jest ok