Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, u nas ładna pogoda, w końcu słońce wyszło, mimo że zimno jest
Mam pytanie do Was, odczuwam co jakiś czas bóle brzucha takie podobne do okresowych, czy to jest normalne?
Dziś lub jutro mam termin @, mam nadzieję, że jednak się nie pojawidodinka lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Jak najbardziej normalne macica zaczyna się powoli powiększać robi się miejsce dla dzidziusia miałam tak samo w pierwszej i w sumie w drugiej ciąży też. U mnie to były trochę mniej intensywne bóle niż na @ ale każde ciało jest inne. Jeżeli ból Cie nie przykuwa do łóżka to wszystko jest ok Nie zamartwiaj się za dużo musisz unikać wszelkiego stresu
Dzięki Dorotucha, uspokoiłaś mnie. To nie są takie mocne bóle, właściwie w niczym mi nie przeszkadzają, tylko po prostu odczuwam je lekko.
Na forach różnie piszą, niektórzy że normalne inni że niepokojące, a ja nie umiem ocenić, na pewno nie są silne, a jeśli już jest jakieś nasilenie to mija po 30 sekundach -
Eweloka84 wrote:Wrrr... !
-
Ania_84 wrote:CO sie stało ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:A nie wiem , mam takiego nerwa, że masakra!!! wszystko mnie denerwuje, do wszystkich bucze. Generalnie wszyscy mi z drogą schodzą.. lewą nogą wstałam czy co ale mnie nosi okrutnie.
-
Eweloka84 wrote:hehe chyba już wariuje może nikomu krzywdy dziś nie zrobię..
wiec rozumiem nerwy
moze wez sobie relaxujaca kapielEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:spokojnie ja miałam takiego nerwa jak nie wiedzialam kiedy ta owulka bedzie i jak tylko widzialam spadek .. to mnie szlag jasny trafiał
wiec rozumiem nerwy
moze wez sobie relaxujaca kapielAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ja nie wiem co to człowiekowi tej głowie siedzi obiecywałam sobie, że jak w tym cyklu nie wyjdzie to w następnym jest szansa, a tu proszę tempka na głowe poleciała, a człowiekowi się udziela meganerw
Mowi sie dobra wyluzuje ..i co i lipa.. nie da sie całkowicie wyluzowac przy mierzeniu obserwowaniu
Po prostu trzeba probowac ale to bardzo bardzo trudne
Także sprobuj sie zrelaksowac owu było - moze to jednodniowy spdek -- nie takie spadki konczyły sie wzlotem i zieloną kropkaEweloka84, dodinka, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:pogratuluje tej co sie takimi sprawami nie przejmuje w szczegolnosci gdy sie starasz
Mowi sie dobra wyluzuje ..i co i lipa.. nie da sie całkowicie wyluzowac przy mierzeniu obserwowaniu
Po prostu trzeba probowac ale to bardzo bardzo trudne
Także sprobuj sie zrelaksowac owu było - moze to jednodniowy spdek -- nie takie spadki konczyły sie wzlotem i zieloną kropka
Dzięki za słowa wsparcia i otuchy bo już myślałam, że dojdzie dziś do zbrodniAnia_84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Masz rację Aniu będzie co ma być, już się na pewne rzeczy wpływu nie ma jak @ przyjdzie to wiesiołek pójdzie w ruch i zaczniemy od nowa
Dzięki za słowa wsparcia i otuchy bo już myślałam, że dojdzie dziś do zbrodniEweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Damy wszystkie radę a co
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:dokładnie ja już ryczałam wk... się i co i tak mi nic nie dało czekamy i pewnie znowu lekarza odwiedzimy cycki mi zaraz odpadną z bólu a dzidziusia nie ma
Eweloka84, dodinka lubią tę wiadomość