Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Aaa i jesli moge zapytac tych co biora wiesiolka... Ile dziennie go przyjmujecie? Jaka dawke?
tylko wazne zeby nie przyjmowac go z innymi lekami od razu - ja np tak mam ze biore na epi i na tarczyce lekarz powiedział ze musze odczekac z godzine połtorej bo wszystke oleiste zaburaja wchłanianie innych lekow jak razem przyjmujesz -
Paula55 wrote:Ja juz tez sie na nie nie nastawiam bo to bez sensu choc co mies mam objawy ktore mi sie wydaje ze skoncza sie kropkiem a tu nic.
-
Ania_84 wrote:Trzymacie kciuki za dodinke - ma własnie chyba wizyte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 10:51
Ania_84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja nie biore nic innego wiec spokojnie moge przyjmowac. Bralam jeszcze wit centrum dla starajacych sie ale nie wiem czy brac dalej? Co myslicie?
Akurat sie skonczyly i sie zastanawiam czy kupowac
Z witamin to mozesz jeszcze brac magnez a wit b6 -działa rozluzniajaco - i tez jest zbawienny przy staraniachPaula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Wlasnie kwasu foliowego nie biore osobno bo jest zalecana dawka w tych wit centrum.... Wiec myslisz ze lepiej brac jeszcze dodatkowo?
-
Hmmm wiec moze w tym mies tez tak sprobuje tylko musze juz zamawiac bo zanim przyjda to ze 3 dni jak nic minie. A zamawiam wszystko przez neta z polskiej apteki bo mieszkam w UK
A jak sie nie uda w nast cyklu to w grudniu ide w polsce na konsultacje moze sie cos rozjasniEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hahaha obys miala racje Aneczko i stala sie moja dobra wrozka
Za mies przenosimy sie na watek dla ciezarnych hahahah i zabieramy ze soba Eweloke
O ile sie pisze na to -
Paula55 wrote:Hahaha obys miala racje Aneczko i stala sie moja dobra wrozka
Za mies przenosimy sie na watek dla ciezarnych hahahah i zabieramy ze soba Eweloke
O ile sie pisze na toPaula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ostatni przyszło mi na maila info że podobną stronę owu zrobiło a propo ciąży już widziałyście?