Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Eweloka ja bym brała pod uwagę temperaturę z 7 rano:)
Ania co do testu z allegro, nie wierz w nie na 100%
Mnie wczoraj mąż namówił bym zrobiła test raz jeszcze z ciekawości, zrobiłam z allegro i co ani cienia kreski .... tak się zestresowałam, że się prawie popłakałam, mimo że P. mówił mi, że nawet jakby co, to beta ze 181 nie spadła by tak szybko w jeden dzień by nic nie pokazać, ale dla pewności zrobiłam drugi test jak tylko zachciało mi się do toalety i piękne dwie kreski, także ja nie ufam tym testom, dla pewności lepiej zrób ten z apteki, nawet nie z porannego moczu
Paula a czemu dwa cykle dobie postanowiłaś jeszcze? -
Ja to mam caly plan taka jestem ze lubie miec wszystko poukladane ( i nie znosze jak sie cos komplikuje hehe a ty masz babo placek).
Dlatego dajemy sobie jeszcze dwa cykle gdyz w sierpniu 2015 biezemy slub. Jako ze ciaza trwa 9 mies jesli bym zaciazyla np w cyklu grudniowym termin porodu przypadl by na wrzesien 2014.
Chce po ew porodzie miec czas na dojscie do siebie... Maluszek w dniu slubu tez nie byl by juz noworodkiem i spokojnie mogla bym sobie zostawic go z kims na czas slubu
Jak kazda kobieta w tym jedynym dniu chce wygladac pieknie i czuc sie dobrze. Nie ograniczac sie czy to w tancach czy wypiciu kieliszeczka. Poza tym nie mieszkam w Polsce i uszycie sukni tez trwa. A na czas ciazy trzeba by bylo sie wstrzymac a szyciem bo wiadomo ze wymiary sie szybko zmieniaja.
Wiec jesli sie uda bedzie cudownie. Jesli nie wracamy do prob po slubie. Moze jak bedziemy juz malzenstwem i bedzie po Bozemu pojdzie lepiej hahahahaEweloka84, Paula_29, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Eweloka ja bym brała pod uwagę temperaturę z 7 rano:)
Ania co do testu z allegro, nie wierz w nie na 100%
Mnie wczoraj mąż namówił bym zrobiła test raz jeszcze z ciekawości, zrobiłam z allegro i co ani cienia kreski .... tak się zestresowałam, że się prawie popłakałam, mimo że P. mówił mi, że nawet jakby co, to beta ze 181 nie spadła by tak szybko w jeden dzień by nic nie pokazać, ale dla pewności zrobiłam drugi test jak tylko zachciało mi się do toalety i piękne dwie kreski, także ja nie ufam tym testom, dla pewności lepiej zrób ten z apteki, nawet nie z porannego moczu
Paula a czemu dwa cykle dobie postanowiłaś jeszcze?
wiem - ogolnie to nawet chyba nie wierzylam ze moze wyjsc - ale maz mnie tak nakrecil ze zrobiłam poki co sie nie przejmuje- bo co ma byc to bedzie
Eweloka - tez bralabym ta z 7 ranoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Co do owulacyjnych - mi zawsze bardziej wyrazne wychodzily z apteki
Kiedys sprawdzałam z tego samego moczu - z apteki i te z allegro - efekt z apteki wyrazna kreska ale nie pozytywa na tych z allegro musiałam sie dopatrywac cieniaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja to mam caly plan taka jestem ze lubie miec wszystko poukladane ( i nie znosze jak sie cos komplikuje hehe a ty masz babo placek).
Dlatego dajemy sobie jeszcze dwa cykle gdyz w sierpniu 2015 biezemy slub. Jako ze ciaza trwa 9 mies jesli bym zaciazyla np w cyklu grudniowym termin porodu przypadl by na wrzesien 2014.
Chce po ew porodzie miec czas na dojscie do siebie... Maluszek w dniu slubu tez nie byl by juz noworodkiem i spokojnie mogla bym sobie zostawic go z kims na czas slubu
Jak kazda kobieta w tym jedynym dniu chce wygladac pieknie i czuc sie dobrze. Nie ograniczac sie czy to w tancach czy wypiciu kieliszeczka. Poza tym nie mieszkam w Polsce i uszycie sukni tez trwa. A na czas ciazy trzeba by bylo sie wstrzymac a szyciem bo wiadomo ze wymiary sie szybko zmieniaja.
Wiec jesli sie uda bedzie cudownie. Jesli nie wracamy do prob po slubie. Moze jak bedziemy juz malzenstwem i bedzie po Bozemu pojdzie lepiej hahahaha -
Paula55 wrote:No my juz cztery porazki zaliczylismy ale sie nie poddajemy
Widze ze ty pomalu na finiszu jestes z cyklem.... Ja dopiero zaczynam kolejny (juz 5) wiec trzymam kciuki za wasAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:no finiszuje, okaże się z jakim skutkiem
Eweloka84, dodinka lubią tę wiadomość
-
musi byc +, nie ma innej opcji
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
trzymam mocno kciukasy:) ale ostatnio coraz to więcej zielonych kropeczek się pojawia, chyba jest jakiś sprzyjający okres
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:też trzymam mocno kciuki za +
dodinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No własnie jk sie czujesz ??
kurcze okresu nie ma cycki bolą tak strasznie że nawet stanika nie mogę założyć wielkie bolące korbole są takie obrzmiałe i gorące że szok, jutro jeszcze raz betę idę robić i na piątek wizytę zaklepałam bo jak to nie ciąża to nie wiem co? ale nawet przy okresie takich cycków nie miałamAnia_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
dodinka wrote:kurcze okresu nie ma cycki bolą tak strasznie że nawet stanika nie mogę założyć wielkie bolące korbole są takie obrzmiałe i gorące że szok, jutro jeszcze raz betę idę robić i na piątek wizytę zaklepałam bo jak to nie ciąża to nie wiem co? ale nawet przy okresie takich cycków nie miałam
dodinka, Eweloka84 lubią tę wiadomość