Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe wezme go na to
http://www.helios.pl/13,Kielce/BazaFilmow/Szczegoly/film/2691/Nimfomanka---Czesc-IDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jesu jak wy naparzacie z tymi stronamistarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyAnia i inne dziewczyny które mają koty. Tak się zastanawiam. Przez 4 lat miałam psa, cudowne zwierzę, rozpaczałam długo po jego stracie. Rodzice powiedzieli koniec zwierząt. Były tylko rybki.
Z Piotrkiem ciągle pracujemy, łącznie z weekendami i świetami. Mały ma bardzo mało kontaktu z dziećmi. Tak myślę nad tym kotkiem. On jak kota widzi to aż mu się oczy świecą. I tylko cici robi. Z zabawek też kotki wygrzebuje i się nimi bawi.
Czy taki kotek to dobry pomysł?? Psa by Piotrek chciał, ale nie będzie go jak regularnie wyprowadzac... -
Hej kochane Staraczki
Dawno nie zaglądałam i znowu mam zaległości
Nie mam kiedy z Wami na dobre poplotkować, a brakuje mi takich babskich ploteczek
Chyba za duże obroty mam ostatnio włączone, za wiele spraw i za dużo mnie nie ma w domu... Stwierdzam, że muszę zwolnić
Dzisiaj późnym wieczorem mam wizytę u gina i pierwszy monitoring, zaczynam się stresować i obawiać, że nic nie urosło, ehh...
Co u Was moje drogie w ogóle się dzieje?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Wg mnei kot to spoko pomysl, tylko ze mały kota może zamęczyć, a kot może się zezłościć
Ale koty nie wymagają tyle uwagi co pies, nauczysz go robić do kuwety to i na weekend kota można samego zostawić jakby co, tylko zarełko mu zostawić.starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Ja mam kociczke
i jestem happy
tylkomusisz sie zastanowic czy kota czy kocice- kot znay teren - wiec trezba go wykastrowac zeby nie znaczyl, a kocica..hmm nasza jest wysterylizowana bo akurat taki byl wymog adopcji ale jak jak miala ruje to ocipiec mozna bylo
ogolnie kot barzo dobry pomsl -
Inusia ja w ostatnie dwa cykle miałam monitoringi w jeden bała owu w drugi nie było więc nie martw się to czasami tak jest że owu nie ma. Mnie straszyli LUF ale nie potwierdziło się póki co i dobrze. U Ciebie ładny skok na wykresie więc wygląda na owulkę powodzenia
-
nick nieaktualnyU nas w okolicy można wziąć od ludzi za darmo kotka małego przyzwyczajonego do kuwety, więc mniejszy problem z nauką. Poza tym ja lubię koty. Uwielbiam jak się tulą i mruczą
A chciałabym, żeby Michaś miał kogoś do zabawy w ganianie itp ;)Koty są mądre, wiem u babci jak kot jak już był zmęczony to wskakiwał wysoko na szafę i szedł spać i dzieciaki go już nie mordowałyGuniaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesu ocipieje w tej robocie dziś
nie umiem się zebrac, gromadzi mi się robota a ja się opier..lam
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
steryka okolo 150zl
szczepienia odrobaczywienie okkolo 120
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 15:15
-
Dorotucha wrote:Inusia ja w ostatnie dwa cykle miałam monitoringi w jeden bała owu w drugi nie było więc nie martw się to czasami tak jest że owu nie ma. Mnie straszyli LUF ale nie potwierdziło się póki co i dobrze. U Ciebie ładny skok na wykresie więc wygląda na owulkę powodzenia
Wszystko się dzisiaj okaże. Ta temperatura to coś dziwna dzisiaj no ale cóż -
nick nieaktualny
-
Dorotucha wrote:Wygląda na wczesną owulkę ale potwierdzą to trzy wysokie temperaturki no i monitoring za który trzymam kciuki
Dzięki :-* Najgorsze, że wizytę mam dopiero o 22.30!!! Masakra...Dorotucha lubi tę wiadomość