Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Guniaczek wrote:Ahahahahhaa Dorotka padłam :D:D
Od dziś kupuję tylko z biedronki:D Ania kup też to będziesz się serduszkowac codziennie, albo i 5 razy dziennie nie no piję do tych co naciskająDorotucha, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Guniaczek wrote:Ahahahahhaa Dorotka padłam :D:D
Od dziś kupuję tylko z biedronki:D Ania kup też to będziesz się serduszkowac codziennie, albo i 5 razy dziennie nie no piję do tych co naciskająEweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Gunia ale na wykresie muszą dorobić dodatkowe okienak z serduszkami hahahaha rano, przed południe, w południe, po południu, wieczorem, w nocy ;p
Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ewela padłam
Dorotucha, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGuniaczek wrote:
wiesz przyjaciółce pewnie neico humor siadł jak się dowiedziała o ciąży Twojej, podejrzewam że cieszyła się Twoim szczęściem, ale jednocześnie trudno jej było zapanować nad swoimi emocjami...ja się mega cieszę z ciąży mojej przyjaciółki (takiej od 1 klasy podstawówki) ale w momencie gdy zadzwoniła łza w oku mi się zakręciła, starałams ie nei dac po sobie poznać, ale nie wiem cyz się udalo....
laski ja uważam że przyjaciół powinno się liczyć na palcach jednej ręki, tu nie chodzi o ilość a o jakość, moje przyjaciółki 3 są wszystkei daleko, ale wiem, że co by się nie działo to na każdą mogę liczyć i każda wie że gdyby coś sie działo to wsiadam w auto i gnam te 400 km
Tak, właśnie taka przyjaźń jest najważniejsza,taka prawdziwa . Ja na każdej "przyjaciółce " się zawiodłam . Teraz nawet koleżanek nie mam,ale nie mam z tym problemu. Lepiej nie mieć nikogo niż 10 fałszywych,które za każdym razym dają kopniaka.
Eweloka84, Dorotucha, Guniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Bridget wrote:Tak, właśnie taka przyjaźń jest najważniejsza,taka prawdziwa . Ja na każdej "przyjaciółce " się zawiodłam . Teraz nawet koleżanek nie mam,ale nie mam z tym problemu. Lepiej nie mieć nikogo niż 10 fałszywych,które za każdym razym dają kopniaka.
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:noo co a niech patrzą żeby pożniej nie było "gadania", że mało serduszkujemy hahahahahhahah oo Kochane az mi humor wrócił bo miałam yy ze tak powiem bardzooooo zły ;p
Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Bridget wrote:Tak, właśnie taka przyjaźń jest najważniejsza,taka prawdziwa . Ja na każdej "przyjaciółce " się zawiodłam . Teraz nawet koleżanek nie mam,ale nie mam z tym problemu. Lepiej nie mieć nikogo niż 10 fałszywych,które za każdym razym dają kopniaka.
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
spoko napiszcie mi ktore to wino z biedrony to na jutro kupie i nie zejde z mojego <hahaha>
Guniaczek, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Eh nie znam Biedronki ale z tego co czasem poczytuję to postać kontrowersyjna
Briget - ja zawsze uważałam, że wolę mieć jedną a prawdziwą niż 10 interesownych i tak mi zostałoEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek