Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No i jestem. Ufff... myślałam, ze już nigdy się nie odrobie. Udało się. No taki dzień lubię. Sporo pracy i już 14:30.
i nawet nie odczuwam tak zimna jak wczoraj. A swoją drogą wczoraj miałam jakieś mega dreszcze jak przyszłam do domu. Od razu ciepły prysznic i do wyrka i polopiryne musiałam zażyć...
A w nocy mega ból pleców, nie mogłam się nawet odwrócić. Tempka 36,9 wiec chyba ładnie... no ale czekam. ech....
KOchane chyba klaps się Wam należytak mnie namawiałyście na bloga a teraz to nawet pół słowa nie napiszecie... która pierwsza przez kolanko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 14:24
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Asiu ja co raz zaglądam, ale ty tam tak piszesz że już nawet nie wiem jak komentować bo jest wszystko pełna profeska
haha no jasne jasne... Ty mi tu nie mydl oczekLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiu powiedz mi jedno czy to ganache czy jak to tam się pisze, nadaje się jako polewa do tortów? I czy jest bardzo słodkie? Bo w marcu urodzinki mojego bąbla i się zastanawiam co dać na wierzch, bo będę robić ozdobę z lukru plastycznego i nie wiem co pod spód pod nią dać
-
Czarnula87 wrote:Asiu powiedz mi jedno czy to ganache czy jak to tam się pisze, nadaje się jako polewa do tortów? I czy jest bardzo słodkie? Bo w marcu urodzinki mojego bąbla i się zastanawiam co dać na wierzch, bo będę robić ozdobę z lukru plastycznego i nie wiem co pod spód pod nią dać
O i widzisz... amożna było pod tematem napisać? Możnano dobra już nie truje, odpowiadam...
ganache nadaje się zarówno do polew, jak i mas do przekładania a po podgrzaniu robi się wykwintny sos..
taki uniwersalny przepis to tabliczka czekolady i 250ml smietanki kremówki dobrej jakości. śmietankę zagotowujemy pilnując żeby nie wykipiała i gorącą śmietanką zalewamy połamaną czekoladę. odstawiamy na moment żeby zmiękła i potem mieszamy na gładką masę. odstawimy do wystudzenia a następnie do schłodzena w lodówce. następnie ubijamy mikserem na puszystą masę. i robimy z tym co chcemyUWAGA! uzależnia.
to najprostsza wersjaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:ooo dzięi
tylko że ja mam wielką blache i cholera ile to będzie potrzeba tego?? blacha ma wymiary 35x25x7 bo chcę polać wierzch i może boki obrobić na gładko
To zrób trochę więcej np z 250gr czekolady i 300ml śmietanki, albo po prostu z podwójnej porcji. Nie sądzę aby coś zostało jak zaczniecie wylizywać paluchamiCzarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
eehh musialam wyjsc po jakies zarelko na szybko
ale jak bede wracac tro kupuje skladniki i dzialam z przepisem Olgi
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Boże Święty ja zeświruje w tym domu zaraz ! Mamy psa i suczke, sunia dostała cieczkę, no i nasz chłop oszalał lata piszczy wariuje - no istny meksyk !
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba dostinex działa i owulka będzie wcześniej nie 18 19 dc jak zawsze tylko moze jutro?? tak bym chciała bo wtedy faza lutealna byłaby normalnej dlugosci a nie 10 dni.
test wyszedł pozytywny jajnik boli wiec moze jutro skoczy temperaturka??
tylko nie wiem czy juz dzis dzialac czy jeszcze poczekac do jutra:)
A jak było z Wami ktoras ma jakies doswiadczenie z lekami na obnizenie prolaktyny???Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 15:47
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Dziewczyny chyba dostinex działa i owulka będzie wcześniej nie 18 19 dc jak zawsze tylko moze jutro?? tak bym chciała bo wtedy faza lutealna byłaby normalnej dlugosci a nie 10 dni.
test wyszedł pozytywny jajnik boli wiec moze jutro skoczy temperaturka??
tylko nie wiem czy juz dzis dzialac czy jeszcze poczekac do jutra:)
A jak było z Wami ktoras ma jakies doswiadczenie z lekami na obnizenie prolaktyny???
Działaj i dzisiaj i jutro i pojutrzez tego co dziewczyny pisały to owulka może wystąpić do 36h chyba nawet