Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Owulka po trescie wystepuje 24-36 h wiec dzis dzialajcie i jak jutro wyjdzie tez jeszcze pozytyw to moze tez
a jak nie to dzis i np pojutrze
Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
ehh czekaja znam ten bol zwiazany z problemem nasienia - tez tak probujemy celowac w te dni najbardziej bo moj tez ma oslabione ;/
-
czekaja wrote:mam tylko nadzieje ze to nie fałszywy alarm...
poprawia nasienie
wiec spokojnie
najlepiej sprobowac tak ze np co dugi co trzeci dzien
i jak sie ma ochote wa te dni wanz e dzials
codzinny seks tez nie jest dobry bo plemniki sie sklejaja
-
nick nieaktualny
-
Ania my niby nie mamy zdiagnozowanego ale lekarz to sugeruje. Jak w tym miesiacu sie nie uda to M musi isc na badania. W pierwsze ciazy udało nam sie zajsc bo tygodniowej przerwie od seksu. Teraz 3 cykle probowaliśmy czesto i niestety bez skutku.
Moze metoda rzadko ale w odpowiednie dni sie sprawdzi.
No ale zeby trafic w te dni.
Tak to mialam owulke kolo 18 dc ale lekarz powiedzial ze po dostinexie moze byc wczesniej ale kiedy to nie wiem.
Jak dobrze dziewczyny ze jestescie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 16:14
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hmm Ania to czemu od kilku lekarzy słyszałam, zeby nie za czsto bo się plemniki osłabiają??
czytałam ze seks co 2 dzien wplywa na to że plemniki sa lepsze jakosciowao. Tzn moze jest ich mniej ale mniejszey ich odsetek ma uszkodzenia genetyczne. -
nam lekarz mowil zeby sie nie ograniczac najbardziej do tych dni bo jest to zawodne owszem w te dni bardziej sie przylozyc.. ale ze najbardziej zdrowo dla faceta i dla jego plemniczkow jest min co 3 dni bo jelsi facet dłuzej jest w abstynencji to plemniki sa.."niesswieze" ze tak sie wyraze - i tu jestem sklonna w to uwierzyc przyklad moja przyjaciolka
maz byl 3 miesiace za granica i owszem wstrzelili sie ..ale poronila - lekarz powiedzIal ze widocznie maluch byl słaby genetyccznie albo plemniki byly uszkodzoneCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny