Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh trzeba myslec pozytywnie i na pewno bedzie dobrze, duzo odpoczywaj i lez
aa tak z innej beczki to
ja w sobote umówiłam się z tą moja "przyjacióką" albo sobie wyjaśnimy wszystko albo sie zegnamy bo ja juz nie mam siy ... w pon do gienia.. mam nadzieje, że mnie nie spusci na drzewo bo inaczej bede musiała poszukac innego... a tez juz na to nie mam siły.. cos mam pecha powiem Wam niby lekarz super extra a jak przychodzi co do czego to dupa i tak o to to moj 3 gieniek* wczesniej dwie babeczki)
-
Nie jakod duzo... Bylo takie srednio brazowe...nie ciemne ake sie wystraszylam...
Napewno od wysilku... Kurde jak jutro mi bedzie ciezko to powiem. Choc szkoda by mi troche bylo jak od pon zaczynam prace duzo lzejsza. Choc tez nie wiem czy wytrzymam 8 godz na nogach w jednej pozycji...
Ewelcia kiedy ciag dalszy badan?!!
-
zobacze co mi gienek powie w poniedziałek, ale czy mnie spusci na drzewo czy nie to i tak pojde zrobic prolaktyne i progesteron no i cce TSH i ft3 i ft4 zrobic moze tez mi sie uda w przyszłym tyg zobacze jak finansowo bede stac po wizycie , jak nic nie wynajdzie u mnie i bedzie ok.. no i moze monitoring ajkis mi zrobi czy ta owulka jest czy jej nie ma a tez mi sie juz zygac tym chce jak mam tam isc...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 20:39
-
Paula55 wrote:Ehh wierze. Ja tez sie w Pl nachodzilam po badaniach i lekarzach
teraz jak mi ustala wizyte to tez sie zacznie.
Teraz jeszcze czekam na wynik progesteronu z pl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny