Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Osobiśćie wolę już e-booki od audiobooków
ale najlepsze dla mnie są zwykłe tradycyjne ksiązki :]
Tradycyjne najlepsze, od e-booków oczy mi siadają
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja jakos za bardzo nie czytalam
ale jak juz mnie cos zaciekawilo to moglam nie spac
pamietam ze jedna z takich ksiazek ktore mnie zafacynoway to byla Zbrodnia i kara Dostojewskiegopozniej cala saga o Ludziach Lodu
Freud
u mnei najbardziej sprawdzaja sie psychologiczne, troche mistyczne z duza dawka erotyzmu i romantyzmu -
Madziuszka wrote:Ja tez ale jak sprzątam, gotuje albo mam ogólnie zajęte ręce to korzystam z audiobooków
Tradycyjne najlepsze, od e-booków oczy mi siadają
wtedy oczy nie siadaja - inne zwykle typu led- masakra porazka- nie warto nawet wydawac wtedy kasy bo oczy predzej nam siada niz przeczytamy kilka ksiazek
-
nick nieaktualnyEwelinka dobranoc
Paula kurcze niedobrze, napewno od przemeczenia mialas plamieniamusisz slonce uwazac, z tym nie ma zartow, poczatek ciazy jest neajzniejszy i najniebezpieczniejszy... Obys te 2 dni spokojnie przezyla i od pon na lzejszym stanowisku.. Ale jak znowu zobaczysz plamieńie czy bedziesz sie zle czula, mysle zebys powiedziala w pracy.. Praca stojaca 8 h tez nie jest dobra..
Ja dzisiaj mialam teoche przejscia. Czulam gule w pochwie, i takie uczucie jakby wypadajacego tamponu, nie caly czas ale od niedzieli czasami.. Bylam u gina na szybko mnie zbadal i powiedzial ze z szyjka dobrze..
Z l4 do pt mam czekac, zobaczymy czy zus przyjmie l4 poprawiane.. Az sie boje co to bedzie, ale za duzo stresow mnie to kosztuje..
Co do ksiazek to uwielbiam :p kryminaly -
nick nieaktualnyJa to czytam dużo róznych od literatury typowo kobiecej po kryminały
jakieś fantasy też się trafi
Ale książka nieważne jak zachwalana musi mnie osobiście wciągnac. Ale jak już wciągnie to nie ma ze mną kontaktu dopóki jej nie przeczytam
Jestem juz po pierwszym rozdziale... zaczyna wciągać powolutku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana ciesz sie.. Mdlosci to znak, ze ciaza sie dobrze rozwija
wiem ze to meczace, ale Ty nie mogac jeszcze robic usg mozesz dzieki temu chociaz myslec, ze wszystko jest dobrze.. Uwazaj na biegunke, zeby sie dlugo nie utrzymywala i pamietaj pic duzo plynow
obys nie miala wymiotow kochana.. Trzymaj sie dzielnie