Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnej pracy :)

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula uwzaj na siebie KOchana i spokojnej pracy
    Daria ale Ci doobrze ja ledwo wstała dzis haha

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkatylko jutro i weeeekeend :D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Paula nie denerwuj się to najważniejsze, brązowe plamienie nie jest takie straszne jak plamienie z krwi
    Może się zdarzyć w terminie domniemanej miesiączki, ze względu na niski poziom progesteronu właśnie, ja miałam brązowe plamienie jak krwiaczek mi malał, więc dobry objaw, także najważniejsze nie stresuj się bo stres bardziej szkodzi i daj znać jakie wyniki progesteronu, a nie powinny już być szybciej?Bo jak coś to luteinka

Ja wczoraj byłam na USG genetycznym, maluch jest już duży, ma 8 cm, 5 dni starszy niż normalnie, wszystkie parametry, przezierność karkowa ok, kość nosowa jest, trisomie małe ryzyko, mam nagrany 6 min film na DVD jak maluch się rusza, wkłada rączkę do buzi, połyka wody płodowe, jak odpycha raczkami tam gdzie mu głowice z USG przykładali, naprawdę super
    No i lekarz powiedział bez wahania,(sam się nawet zapytał czy chce wiedzieć) że będzie dziewczynka (a ja takie miałam przeczucie)
    Maż chodzi po domu skacze i powtarza, ale jaja dziewczynka:)

Dziewczyny zobaczycie, za niedługo wszystkie będziecie oglądać swoje maluszki

Eweloka84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dorotucha, Paula55 lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super ;d najwazniejsze ze wszystko dobrze!!!

Paula_29 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ewelinka dobranoc :)

Paula kurcze niedobrze, napewno od przemeczenia mialas plamienia :( musisz slonce uwazac, z tym nie ma zartow, poczatek ciazy jest neajzniejszy i najniebezpieczniejszy... Obys te 2 dni spokojnie przezyla i od pon na lzejszym stanowisku.. Ale jak znowu zobaczysz plamieńie czy bedziesz sie zle czula, mysle zebys powiedziala w pracy.. Praca stojaca 8 h tez nie jest dobra..

Ja dzisiaj mialam teoche przejscia. Czulam gule w pochwie, i takie uczucie jakby wypadajacego tamponu, nie caly czas ale od niedzieli czasami.. Bylam u gina na szybko mnie zbadal i powiedzial ze z szyjka dobrze..
    Z l4 do pt mam czekac, zobaczymy czy zus przyjmie l4 poprawiane.. Az sie boje co to bedzie, ale za duzo stresow mnie to kosztuje..

Co do ksiazek to uwielbiam :p kryminaly :)
    Z Kryminałów ostatnio czytałam dobrą książkę :) Patologiczny temat bo o rozbijaniu gangu pedofilów ale napisana bardzo dobrze, Martina Cole " Załamani na duchu"

Przepraszam, że wczoraj tak zniknęłam ale neet mi odmówił współpracy :( Miłego dnia wszystkim <3

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez zawsze marzyłam o dziewczynce bo u mojego brata 2 chłopaków i u mojej sis tez chłopak..ale nie ważne co bedzie wazne zeby zdrowe było ;]

Paula_29 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny ale sie rozgadałyscie na wieczor:)

Paula ja tez słyszałam ze wymioty to bardzo dobry objaw bo oznacza że beta hcg jest na wysokim poziomie wiec gowa do gory bedzie dobrze i uwazaj na siebie:)

Daria Ty tez się nie stresuj bo pamietaj że wszystko co Ty czujesz czuje juz Twoj maluszek takze bez stresu:)

Ja tez czytałam '50 twarzy greya' i podobnie jak na Was dziwnie na mnie ta ksiązka działała ale mąz był zadowolony;) 1 i 2 czesc spoko ale w 3 przeskakiwałam opisy boi ile mozna czytac to samo:) teraz czekam na fil bo bedzie adaptacja:)

A u mnie chyba fauszywy alarm z ta owulacja. Tylko czemu tak jajnik mnie bolał:(

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do 3 części Greya robiłam podejście kilka razy ale jakoś nie wciąga mnie :) Czekaja a dlaczego fałszywy alarm ?

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja mnie wczoraj tez napierdzielał i az poszłam zrobic tes owu ale druga krecha to cien cienia hahaha

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Ktoś pije kawkę/herbatkę? Zaczynam nowy dzien. Ból pleców nadal okrutny a tempka.... kurde takich zygzaków to jeszcze nigdy nie miałam, o co chodzi???? dziwności,

Paulka trzymaj się i nie stresuj wszystko będzie dobrze.

Buziaki dla wszystkich

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka ja tez tak oglądam ten wczorajszy mój test owulacyjny i chyba pozytywny to on nie był. No nic ale mam ich jeszcze 5 wiec do wizyty do ginka wystarczy a 18dc ona mi co widzi czy owulka byla czy nie:)

Madziuszka mowie że fałszywy bo tempka jeszcze nie wzrosła ale moze jutro??:)

Ja tez pije kawke:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawke właśnie wymęczyłam i żegnam się z papierosami :(

Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieje że jutro pięknie wzrośnie :D

czekaja lubi tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile nowych laseczek u nas, wow. Witajcie Kochane :)

czekaja lubi tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja dowiesz się we wtorek :p

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.pudelek.pl/artykul/62817/poznajcie_polskie_nastoletnie_matki/
    Boże widzisz i nie grzmisz ... Właśnie przez coś takiego młode dziewczyny które chcą być matkami są postrzegane jak wariatki ;/

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)

witam z kawka :)

Madziuszka, Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Usnęłam jak tylko dotknęlam poduszki przed 6:00 rano. Dawno mnie żadna książka tak nie wciągnęła. Przed chwilką wstałam i zabieram się za część 2. Może do rana połknę 3, ale maz kazał mi nie przesadzać z zarywaniem nocy ;)

Niemniej był zadowolony z smsków jakie w nocy dostał :D gorzej, że odczytywał mu je jego kolega w pracy bo mężu na drabinie stał wteyd :D hehehe :D :D

Dzisiaj rano o 7 zadzwonił budzik, odruchowo zmierzyłam jak zwykle i bylo 37,78. W sumie o 9:30 jak mierzyłam po spaniu to było 36,65 więc źle nie jest :)

Eweloka84, Ania_84, Madziuszka, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże czarnula przypomniałaś mi równie śmieszną sytuacje :D Mój K. pojechał na 3-dniowy wypad na ryby ze swoim ojcem, napisałam mu esemeska co z nim zrobie jak wróci do domu... Przeczytał mu go jego tata bo ten miał zajęte ręce, wtopa po całości hahaha :D

nick nieaktualny, Eweloka84, czekaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
‹‹ 435 436 437 438 439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ