Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Paula nie denerwuj się to najważniejsze, brązowe plamienie nie jest takie straszne jak plamienie z krwi
Może się zdarzyć w terminie domniemanej miesiączki, ze względu na niski poziom progesteronu właśnie, ja miałam brązowe plamienie jak krwiaczek mi malał, więc dobry objaw, także najważniejsze nie stresuj się bo stres bardziej szkodzi i daj znać jakie wyniki progesteronu, a nie powinny już być szybciej?Bo jak coś to luteinka
Ja wczoraj byłam na USG genetycznym, maluch jest już duży, ma 8 cm, 5 dni starszy niż normalnie, wszystkie parametry, przezierność karkowa ok, kość nosowa jest, trisomie małe ryzyko, mam nagrany 6 min film na DVD jak maluch się rusza, wkłada rączkę do buzi, połyka wody płodowe, jak odpycha raczkami tam gdzie mu głowice z USG przykładali, naprawdę super
No i lekarz powiedział bez wahania,(sam się nawet zapytał czy chce wiedzieć) że będzie dziewczynka (a ja takie miałam przeczucie)
Maż chodzi po domu skacze i powtarza, ale jaja dziewczynka:)
Dziewczyny zobaczycie, za niedługo wszystkie będziecie oglądać swoje maluszkiEweloka84, Czarnula87, Ruda27, Dorotucha, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ewelinka dobranoc
Paula kurcze niedobrze, napewno od przemeczenia mialas plamieniamusisz slonce uwazac, z tym nie ma zartow, poczatek ciazy jest neajzniejszy i najniebezpieczniejszy... Obys te 2 dni spokojnie przezyla i od pon na lzejszym stanowisku.. Ale jak znowu zobaczysz plamieńie czy bedziesz sie zle czula, mysle zebys powiedziala w pracy.. Praca stojaca 8 h tez nie jest dobra..
Ja dzisiaj mialam teoche przejscia. Czulam gule w pochwie, i takie uczucie jakby wypadajacego tamponu, nie caly czas ale od niedzieli czasami.. Bylam u gina na szybko mnie zbadal i powiedzial ze z szyjka dobrze..
Z l4 do pt mam czekac, zobaczymy czy zus przyjmie l4 poprawiane.. Az sie boje co to bedzie, ale za duzo stresow mnie to kosztuje..
Co do ksiazek to uwielbiam :p kryminalyPatologiczny temat bo o rozbijaniu gangu pedofilów ale napisana bardzo dobrze, Martina Cole " Załamani na duchu"
Przepraszam, że wczoraj tak zniknęłam ale neet mi odmówił współpracyMiłego dnia wszystkim
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Cześc dziewczyny ale sie rozgadałyscie na wieczor:)
Paula ja tez słyszałam ze wymioty to bardzo dobry objaw bo oznacza że beta hcg jest na wysokim poziomie wiec gowa do gory bedzie dobrze i uwazaj na siebie:)
Daria Ty tez się nie stresuj bo pamietaj że wszystko co Ty czujesz czuje juz Twoj maluszek takze bez stresu:)
Ja tez czytałam '50 twarzy greya' i podobnie jak na Was dziwnie na mnie ta ksiązka działała ale mąz był zadowolony;) 1 i 2 czesc spoko ale w 3 przeskakiwałam opisy boi ile mozna czytac to samo:) teraz czekam na fil bo bedzie adaptacja:)
A u mnie chyba fauszywy alarm z ta owulacja. Tylko czemu tak jajnik mnie bolał
-
Hej Kochane. Ktoś pije kawkę/herbatkę? Zaczynam nowy dzien. Ból pleców nadal okrutny a tempka.... kurde takich zygzaków to jeszcze nigdy nie miałam, o co chodzi???? dziwności,
Paulka trzymaj się i nie stresuj wszystko będzie dobrze.
Buziaki dla wszystkichEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ewelinka ja tez tak oglądam ten wczorajszy mój test owulacyjny i chyba pozytywny to on nie był. No nic ale mam ich jeszcze 5 wiec do wizyty do ginka wystarczy a 18dc ona mi co widzi czy owulka byla czy nie:)
Madziuszka mowie że fałszywy bo tempka jeszcze nie wzrosła ale moze jutro??
Ja tez pije kawke:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ile nowych laseczek u nas, wow. Witajcie Kochane
czekaja lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. Usnęłam jak tylko dotknęlam poduszki przed 6:00 rano. Dawno mnie żadna książka tak nie wciągnęła. Przed chwilką wstałam i zabieram się za część 2. Może do rana połknę 3, ale maz kazał mi nie przesadzać z zarywaniem nocy
Niemniej był zadowolony z smsków jakie w nocy dostałgorzej, że odczytywał mu je jego kolega w pracy bo mężu na drabinie stał wteyd
hehehe
Dzisiaj rano o 7 zadzwonił budzik, odruchowo zmierzyłam jak zwykle i bylo 37,78. W sumie o 9:30 jak mierzyłam po spaniu to było 36,65 więc źle nie jest
Eweloka84, Ania_84, Madziuszka, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Boże czarnula przypomniałaś mi równie śmieszną sytuacje
Mój K. pojechał na 3-dniowy wypad na ryby ze swoim ojcem, napisałam mu esemeska co z nim zrobie jak wróci do domu... Przeczytał mu go jego tata bo ten miał zajęte ręce, wtopa po całości hahaha
Czarnula87, Eweloka84, czekaja, Ruda27 lubią tę wiadomość