Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czekamy razem
wiec luzik
ja dzis mam strasznego trepa w ustach.. i co rusz cos musze pic
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki!!! I znowu trochę przegapiłam
Eh jutro będę od rana u was z kawusią
Ewelinka, super wieści, oby coś z tego wyszło kochana
Daria cieszę się, że z dzidźką wsio dobrze, oszczędzaj się
Guniaczek witaj
Ania i Olcia, kciukam mocno za te Wasze kropyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc laseczki
znow produkcja jak nie wiem
Guniaczek fajnie cie bylo poczytacwracaj do nas... I super ze staranka wznawiacie
Ja juz po rozmowie
W sumie to mnie koles z agencji uprzedzilprzyszla moja supervizerka i gratuluje mi, przytula... A ja w szoku. Pytam z kad wie... Okazalo sie ze od ryana z agencji. Powiedzialam jej ze chcialam osobiscie jej powiedziec a ona ze mam sie nie przejmowac
milo. Choc zobaczymy czy to bylo szczere i czy zaraz mnie nie odesle
Oczywiscie info w pracy roznioslo sie w tepie mega ekspres.... Jak to zawsze u nas jest. No ale coz...
I ja i t odebralismy dzis kilka gratulacjipodejrzewam ze w pon reszta tez juz bedzie wiedziec...
Tymczasem wszamalam mega chamburgeratak mi sie chcialo ze misiek polecial mi kupic hahaha. A tak sie smialam kiedys z kobiet jak to ktos opowiadal. Uwzalam ze to tylko wymysly kobiet ktore chca ciaze wykozystac.... Teraz wszystko odszczekuje
Milej nocki kochane i do jutra na kawceRuda27, Ania_84, Czarnula87, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja z nowu z bólem gardła, ledwo mówię. Temperatury nie mam. POwiedziałam w pracy, że nie przyjdę, w poniedziałek do lekarza idę to poprosze o zwolnienie
No Ania będziesz musiała te bliźniaki sama pociągnącu mnie tempka w dół, a przy badaniu szyjki zobaczyłam, że już się zaczyna powolusiu robić tam czerwono, więc kwestia dzisiaj czy jutro @
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dzewczynki
Ja z poranną kawką witam
Paula super że dobrze przyjeli infomam nadzieje ze jednak szczerze i bedzie wszystko dobrze
hehe moja kolezanka tez mi mówila ze jak była w cazy to mąz o 3 nad ranem jechal do mc drive po hamburgera
A ja powoli przygotowuje się na @ tempka tak jakprzewidziałam spadła..no ale cóz widać nie jest Nam jeszcze pisane zbaczyć magicznych II przyznam ze łezki mi poleciały jak zobaczyłam dzisiejszą tempke.. ale cóż taka kolej rzeczy ..
brzuch znowu z rana boli w okolicach żołądka i znowu mi niedobrze.. ..wiec pewnie cos mam z zołądkiem a nie z fasolkąnocka znowu zarwana.. obudziłam sie o 3 pozniej usnełam i o 6:30 znowu sie obudziłam a pozniej ju ztylko lezalam
Buziaczki
-
heheh ni ejestes Sama
widze ze zanim napisałam swoj monolog to juz dwie sie gwiazdorki zjawiły
heheh
-
nick nieaktualnyA ja mierzyłam tempkę dwa razy dzisiaj najperw o 7 (ale mąż o 5 mnie wybudził na 15 minut bo do pracy wychodził) i było 36,36 i potem o 8 mierzyłam coby te 3 godziny snu były i było 36,41. A skoro zobaczyłam, że i tak małpa idzie to se wpisałam tą drugą
a co
-
nick nieaktualny
-
Hehe..a moj dla pocieszenie mi napisał..kochanie przegiołem wróciłem o 5 rano przyznaje sie bez bicia.. w domu jest 7C zabijesz mnie ...
-
Mówie Ci Olga my sie synchronizujemy..
ooo nawet zaczał mnie pobolewać brzuch jak na @ wiec luzikCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny