Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Część Kochane
nadrabiam Was żeby wiedzieć co się dzieje
I masz racje Ania dziś wpadam z normalna kawą bo Małżyk mi Nesce kupił 3w1 i aż się boję co to po niej będzie bo ja kawy nie piję
Żelik mi przyszedł
Mężu mi dziś przyniósł ze skrzynki
Powalił mnie dziś znowu w czasie seksu
- kochamy się kochamy się kochamy a on nagle z tekstem: i po co Ci ten żel masz dzisiaj taki poślizg że chyba łańcuchy jak na koła auta sobie na wacka założę utopić mnie dzisiaj chcesz czy co?
ja wymiękam
Tak jak Paula pisała że ranny seks niby lepszy bo plemniki silniejsze to ja się w tym cyklu tego trzymam zważywszy na to że Mężu ma nocki a w dzień Córa nie śpi
a z drugiej strony to te jego pracujące nocki to tak nie do końca nasienie poprawiają
JESZU sorry że tyla drukuję ale potem zapomnę o chciałam napisać
Gunia super że wróciłaś i gratki z umową na 5 lat
Ewela to może owulka z dwóch jajniorów była i zielona kropa na końcu będzie
Anusia Olga ja tam wierzę że Wasze tempki jeszcze skokną w górę
Darunia dużo odpoczywaj żeby ta kosmówka już figli Ci nie płatała i nie stresowała Ciebie i dzidzi
Dla reszty Ekipy pozdrowionka i życzonka miłego weekendu
Ufff koniecAnia_84, Czarnula87, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dorotka- ten Twoj małzyk o jest dobry
heheh :d teksty ma przednie
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Tylko weź tu orgazm osiągnij gdy ten Cię rozśmiesza i głupoty gada a Córa w drugim pokoju bajki ogląda i w każdej chwili może wparować jak tornado
Znam ten ból bo my najczęściej też rano, małemu się wynosi do pokoju przed tv ksiązki których sam nie może ruszać i mamy jakieś 20 minut spokojuAle i tak potrafi wpaść
no pisałam wam zresztą ostatnio jak zwierzątkami z lego męzowi po plecach skakał
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Znam ten ból bo my najczęściej też rano, małemu się wynosi do pokoju przed tv ksiązki których sam nie może ruszać i mamy jakieś 20 minut spokoju
Ale i tak potrafi wpaść
no pisałam wam zresztą ostatnio jak zwierzątkami z lego męzowi po plecach skakał
i mówi niu niu
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tylko kocica moze sie nam rozbrykac i wbic nam azurki
wiecie co moja bułeczka oszalala..mierze teraz a tam 36,97 .. a zmierzyłam bo nagle mi tak goraco sie zrobiło...cycki mam jakies dziwne.. sory ale takie marmurkowe..moja psych chyba mi plata figle
A ja własnie przegladam sobi eogłoszeniaDorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I stwierdzam ze ludzie ocipieli..
dom 899 tys.. pow domu 240m2 i ile sypialni 3 na cały wielki dom 3 sypialnie.. a kibel- jeden i waski jak u mnie w blokupowierzchnia działki niecałe 500m2 połowa działki to odm..porazka
-
Olga.. ni ewiem.. sluzu wogole nie mam.. sucho jak na saharze.. troche o dziwne..bo zawsze przezd @ mam wodnisty.. w ciazy niby ma sie kremowy.. wiec ani w jedna ani w druga ..
-
Ania_84 wrote:U nas tylko kocica moze sie nam rozbrykac i wbic nam azurki
wiecie co moja bułeczka oszalala..mierze teraz a tam 36,97 .. a zmierzyłam bo nagle mi tak goraco sie zrobiło...cycki mam jakies dziwne.. sory ale takie marmurkowe..moja psych chyba mi plata figle
A ja własnie przegladam sobi eogłoszeniażyły na wieszku i rozmiar większe bo nagle zaczęły mi ze stanika wypadać
Anka dobry znak
-
nie n ale taki spadek dziewczyny.. i teraz zaczyna mnie bolec brzuch jak na @ i krzyz.. nie wiem juz sama .nic jro jak nie przyjdzie zrobie sikacza.. jeszcze krew mi z nosa poszla.. napiłam sie tejkawy po byku chyba z 4 łyki i wylałam..zrobiłam herbate z sokiem
-
nick nieaktualnyAniu ja wczoraj przeglądałam trochę cykle ciążowe i tam dziewczyny w drugiej fazie cyklu po owulce często miały tak, że szło w górę a potem nagle w dól i kończyło się zieloną kropką, wiec wiesz. Nie masz jeszcze @ to nie ma co się nastawiać na tak lub nie :]
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Dobrze poczekam grzecznie ..w sumie jest 13dpo lub 11dpo..bo owu sromu wyznaczało mi te dwie daty .. wiec zobaczymy
chyba zaraz zrobie jajecznice -
nick nieaktualny
-
Dorotucha wrote:Ania w mnie w okolicy domy od 2000zł za metr. Do 500 tysi kupisz juz chawire 150 m z około 900 m działką ;)chyba że chcesz większą
-
u nas na osiedlu w domkach wielosegmentowych co mozez wykupic cały segment lub tylko jego czesc to chcieli 5730 za m2