Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
heheh
nawet małzyki nas o tej samej godzinie denerwuja ;P hehehe
cholera..teraz sobie uswiadomiłam ze nie mam ze soba pdopasek jak cos.. aaaa!!!!!!!!!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
spoko uz zobaczysz ja albo jeszcze dzis albo jutro dostane @ jak nic
wiec lecimy dalej..no tylko ty masz chyba krotsze cykle ;P
-
nick nieaktualnyja mam ckle takiej długości jaką ja chcę
bo u mnie bez luteiny nie ma okresu wcale (lub bez jakiś innych leków), i staram się trzymać 33 dniowe, bo wiem, żę ta owulka późno u mnie.
Niby ginek powiedział, że mam cykle skrócić do 30 dni, ale nie wiemna razie jest oki i ten caly mój grajdołek działa jak w zegarku :]
W poniedziałek zrobię sobie badania tak jak planowałam, a 6.02 wizyta u ginka i odbiór wyników. No i zobacyzmy co dalej :] to będzie jak dobrze liczę 12/13 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 08:22
-
no mnie wtym cyklu rozwaliło 40 dni.. przesada ;/
nic moz etez sie przejde na badanka zobacze jak tam moje hormony czy zabardzo nie buzuja;D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spoko luzik..ktos tam na górze widac ma plan
mam nadzieje ze sobie wyliczył zebym nie weszła w okres menopauzy
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria nastawianie niby jest..tylko jak sobie pomyślałam.. że w sumie staramy się o pierwsze dziecko ja mam 30 lat.. to troche sie boje..że jednak nie zdąże.. wokół wszyscy już maja dzieci.. i jak widzę takie małe szkraby to nie raz zadaję sobie pytanie dlaczego ja nie moge mieć takiego .. ale mówie moze wreszcie fasolinka sie namyśli a póki co pozostaje mi być dobrą ciocią
-
nick nieaktualnyW sensie, że pozytywne?
Ja mam dobre nastawienie, bo w końcu mogła być u mnie owulka
po tylu cyklach bezowulacyjnych
Ale ciekawa jestem co powie mój ginek jak wykres zobaczy, czy powie że ona faktycznie była? Bo wiadomo to jest tylko program, który bierze pod uwagę rózne rzeczy, a owulkki może nie być :]
Mam nadzieję, że uda mi się wybłagać skierowanie na usg jakieś. Bo na monitoring nie mam co liczyć, ale może chociaż usg sobie zrobię i zobaczymy :] czy np. pęcherzyk jakiś dominujący się pokaże czy może będzie już po owulceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie
pęcherzyki statystycznie rosna 1-2mm na dobe
wiec po tyg powinny wzrosnąć od 7-14mm a juz przy 18-24 pekaja
-
wiec jesli pojdziesz do gina np w 10dc i bedzie pecherzyk który ma 11mm
to za tydzien moze miec ok 18-23 mm np
albo moze go juz nie byc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na razie nie ruszam ziółek :] u mnie soja przy moich jajnikach z pcos działa jak clo :] tylko bardziej naturalnie, więc na razie zostanę przy tym
też nie chce przesadzić z leczeniem się samemu
Mam nadzieję, że lekarz mnie nie opitoli za tą soję -
Daria ja w 2012 roku miałam 2 razy okres w lutym i w pazdzierniku ( po wywołaniu) pozniej dostalam dopeiro w marcu 2013 i poszłam do gina... w maju byłam w spzitalu na badaniach i jak dali mi leki na tarczyce to zaczeło sie wsio regulowac, wtedy okazalo sie ze M ma infekcje i zaczelo sie jego leczenie dobre wyniki z posiewu maił dopeiro we wrzesniu i w sumie tak naprawde od tego momentu powinnam liczyc .. ale licze od maja kiedy zaczelismy leczenie
-
nick nieaktualny