Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:nie n ale taki spadek dziewczyny.. i teraz zaczyna mnie bolec brzuch jak na @ i krzyz.. nie wiem juz sama .nic jro jak nie przyjdzie zrobie sikacza.. jeszcze krew mi z nosa poszla.. napiłam sie tejkawy po byku chyba z 4 łyki i wylałam..zrobiłam herbate z sokiem
A co do kawy to mi moja zbożówka z mlekeim śmierdziała a 31dc gdy byłam rok temu w ciąży
-
wiem..miałąm sie nie nastawiac..
dobra juz nie obserwujekoniec
czekam na małza niech przeprasza ze nei napalił w piecu :p
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no co Ty tak tanio.. u nas najtaniej to 3900 za m2 a nawet 5700 chca
mieszkanie w bloku na wsi np około 52m2 kosztuje 100tyś zł
domki niecałe 300 tysi
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
cos wam pokaze.. mieszkanie.. ale ta kuchnie to bym wywaliła
http://tablica.pl/oferta/kochanowskiego-3-pokoje-64m-po-remoncie-warto-CID3-ID3OyZP.html#5837ba6907 -
Ania_84 wrote:cos wam pokaze.. mieszkanie.. ale ta kuchnie to bym wywaliła
http://tablica.pl/oferta/kochanowskiego-3-pokoje-64m-po-remoncie-warto-CID3-ID3OyZP.html#5837ba6907wanna mi się podoba
-
Dorotucha wrote:Im dalej wielkiego miasta tym taniej. U nas im bliżej wsi tym jeszcze taniej
mieszkanie w bloku na wsi np około 52m2 kosztuje 100tyś zł
domki niecałe 300 tysi
-
Ania_84 wrote:my jeden domek ogladalismy taki gdzies 15km od miasta- stary domek centralnie do remontu tyle ze facet chcial 190tys.. bo działak miałą 4ha pytalismy sie czy nie mozna polowy tego.. bo po co mi taka dzialka ..ale facet mowi ze nei bo to taka kicha byla długa i nie bylo innego dojazdu ..
można objazd jakoś zrobić
mi to się taka wielka marzy wielki ogrodo-park ze stawem bym zrobiła
-
Mi sie podoba to mieszkanie- tyle ze doepiro powstaje
http://www.properco.pl/Oferta/Mieszkania/Sprzedaz/Kielce-%C5%9Alichowice-Iwanowa-Szajnowicza/390606
-
Czesc kochane
Widze ze Ania i Olga czekacie na rozwiazanie sprawy... Kurcze oby obie byly pozytywne... Mega wam tego zycże.
Czesc Dorotka i Daria
Ja pije sobie herbatke i was doczytywalam. Moj t w pracy do 12.
Musze troche chate ogarna i zupke ugotowac.
Kurde wstalam dzis i powiem wam ze jestem przerazona tym jak bede miala zmiane na rano... Budzac sie i lezac czulam sie swietnie. Ucieszylam sie ze w koncu dzien bez mdlosci. I jak tylko wstalam czar pryslherbate robilam zgieta w pol i wszystko w gardle mialam. Kojaco dziala na mmie tylko lezenie
A dzis czeka mnie intensywny dzien. Po obiadku zakupy spozywcze, potem ciuszkowe bo sie w staniki niemmieszcze hahahaha. A potem mamy jechac do znajomych
A wyl jakie plany na weekend???Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam plan
Najpierw mazbedzie mnie ładnie rpzepraszał ze pozno wrocił, pozniej bedzie przepraszal ze nie napalił..czyli zakupy musza byc
hehehe
i obiad
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Czesc kochane
Widze ze Ania i Olga czekacie na rozwiazanie sprawy... Kurcze oby obie byly pozytywne... Mega wam tego zycże.
Czesc Dorotka i Daria
Ja pije sobie herbatke i was doczytywalam. Moj t w pracy do 12.
Musze troche chate ogarna i zupke ugotowac.
Kurde wstalam dzis i powiem wam ze jestem przerazona tym jak bede miala zmiane na rano... Budzac sie i lezac czulam sie swietnie. Ucieszylam sie ze w koncu dzien bez mdlosci. I jak tylko wstalam czar pryslherbate robilam zgieta w pol i wszystko w gardle mialam. Kojaco dziala na mmie tylko lezenie
A dzis czeka mnie intensywny dzien. Po obiadku zakupy spozywcze, potem ciuszkowe bo sie w staniki niemmieszcze hahahaha. A potem mamy jechac do znajomych
A wyl jakie plany na weekend???
Hej PaulaA próbujesz sobie coś przegryźć przed wstaniem z łóżka? Jakiś biszkopcik, herbatnik, sucharek? Mi trochę pomagało
-
Ania_84 wrote:Mi sie podoba to mieszkanie- tyle ze doepiro powstaje
http://www.properco.pl/Oferta/Mieszkania/Sprzedaz/Kielce-%C5%9Alichowice-Iwanowa-Szajnowicza/390606my już drugi raz w bloku byśmy chaty nie kupowali. Okazja była 52m za 75 tysi trochę do remontu 15 km od miasta to się zdecydowaliśmy
Marzy nam się szybsza spłata kredytu i zakup małego domku na przedmieściach
jednak prywatność to prywatność a w takich skupiskach to wszystko wszyscy o wszystkich wiedzą
to nie dla nas a jak byłam mała to marzyłam o bloku
-
Ojj Paula moze faktycznie miej przy łózeczku jakies biszkopty albo cos ??
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
my narazie sie rozgladamy.. domek jest fajny ..ale musiałby miec dobrze zrobione CO bo w tym domku to jest porazka ;/
-
nick nieaktualny
-
A z domków to ten nam sie podoba
http://www.properco.pl/Oferta/Domy/Sprzedaz/Daleszyce-Bork%C3%B3w/396171
ale cena powala ;/Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Widze ze szukacie mieszkanek / domkow...
My sie zastanawialismy pomiedzy blokiem a domkiem... I sprawa sie sama rozwiazalamoj t powiedzial ze w bloku nie chce ( z rodzicami i 3 rodzenstwa cale zycie w bloku mieszkal). A tu w swieta dziadkowie wyszli z propozyjcja ze dzialke nam zapisza tam gdzie moja mama mieszka) a my sobie domek postawimy.
Wiec teraz zbieramy na chate i wracamy do pl
Dorotucha, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość