Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejjj a gdzie nasza Ewelcia lobuziara???
I Daria uciekla i Olgusi nie ma. A Asia to chyba tylko o tym Paryzu myslipewnie juz na zakupy poleciala
A mi sie wczoraj przypomńialy wakacje rok temu w .turcji i az sie lezka zakrecila w okuja chce na wakacjeeeeee
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Ooo ja. To to by mnie podieszalo hahahaa
marze o dziewczynce
dobra juz wam nie marudze kochane moje
Szukam pozytywow teraz dzieki tobie .dorotka hehe
Nas znajomi zaprosili wiec uffff bo nie musze tak mega dokladniemkeszkania sprzatac a nie mam na to sil
Za to robie dzis za kierowce mojemu T bo chce sie pochwalic wyczynem (kropkiem - bo tak go znaywamy) i uczcic to %Trzeba dobrze opić żeby ciąża była spokojna i Maleństwo zdrowe
oby w takim razie Córcia była
ja chciałam synka pierwszego bo zawsze chciałam mieć starszego brata a jestem starszą siostrą
ale teraz za nic bym nie zamieniła mojej Ślicznotki
może braciszek się uda teraz
choć mam przeczucie że jednak będzie druga dziewczynka już teraz przed ciążą
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:To ja tez poprosze bo mi sie jaja skonczyly
a ty masz pewnie swojskie
z wolnego wybiegu
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Anka nie rób mi smaka
bo jajka mi dopiero wieczorem przywiezie kobitka a mam tylko 3
ja teakie własnie jjem 3
-
moj ma dziurke w brodzie i ja tez wiec podobno jak sie ma dziurke w brodzie to 1 bedzie dziewczynka
-
nick nieaktualnyJa też jajcochy mam od domowych kurek
teściowie mają kija kurek i nam jajka przywoża :] już zamówiłam 30 na początek marca, bo będe torta robić urodzinowego
A teściowa moim rodzicom sprzedaje 6zł za 10 jajekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:09
-
Hej dziewczynki
Paula fajnie, że wszystko w pracy się ułożyło
Mi też wczoraj wróciły mdłości a już myślałam, że mam to za sobą.
Mi na mdłości solone frytki pomagają( co do śmieciowego jedzenia)
Guniaczek powodzenia w tej nowej pracy
Ania i Olga trzymam kciuki za Wasze kropki, zielone oczywiście
Ania a skąd ta babka fotograf jest? cudne to zdjęcia a cena to w ogóle, ona to po znajomości robiła?
Co do domków to fajna sprawa, my mieszkamy w takim domku to się chyba nazywa budowa kanadyjska, jeden dom podzielony na dwa mieszkania coś jak bliźniak, każdy dom ma osobne wejście i swój własny mały ogródek, w lecie można grilla zrobić, posiedzieć, poopalać się, no ale ceny powyżej 6500zł za metrAnia_84 lubi tę wiadomość
-
z Kielc jest - ona dopeior wchodzi na rynek dlatgeo ma takie ceny
a siostra dostala namiar od kolezanki
-
Dorocia ja tez jestem starsza siostra
i powiem ci ze choc z bratem dzieli nas 1,8 roku to mamy taki kontakt jak dalekie kuzynostwo
Co bedzie to bedzie wazne zeby zdrowe bylo
Noo to dobrze ze jestescie bo juz myslalam ze pouciekaly wszystkieide zobaczyc co tam z zupka, musze wlosy wyprostowac czy co bo wygladam jak matka polka sprzed 30 lat hahaha. W szlafroku, rozczochrana bez makijazu
Ale iPada mam ze soba takze jestem z wamiDorotucha lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja też jajcochy mam od domowych kurek
teściowie mają kija kurek i nam jajka przywoża :] już zamówiłam 30 na początek marca, bo będe torta robić urodzinowego
A teściowa moim rodzicom sprzedaje 6zł za 10 jajekjednak wiejskie to wiejskie
-
nick nieaktualnyMiędzy mną a moim bratej jest 5 lat różnicy (ja starsza), pół dzieciństwa byliśmy jak pies z kotem, a potem to już taka komitywa ze rodzice mieli nas dosyć
i do tej pory mamy super kontakt i możemy na siebie mocno liczyć :]
Ania_84, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ale Wam dobrze ja jedynaczka
ale dobrze ze mam siostry i brata ciotecznych i z nimi mam super kontakt )Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Czesc Paula
nooo zdjecia cudne
widzialam wczoraj!!!
My na wiosne chcemy sie poki co w Szkocji za domkiem lub wiekszym mieszkanie rozgladac i kupic. Ale czekamy az sprawa w pracy bedzie jasna czy podpisza duuzy kontrakt czy nie.
Ja chce jajkaaaaaaa. Chyba zadzwonie do dziadka niech przysyla hahahahaAnia_84 lubi tę wiadomość