X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A z domków to ten nam sie podoba :)
    http://www.properco.pl/Oferta/Domy/Sprzedaz/Daleszyce-Bork%C3%B3w/396171
    ale cena powala ;/
    Piękny i metraż mi się podoba :) większego byśmy nie chcieli bo na starość kto by to sprzątał ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie ma piwnicy :D taras piekny, ogód tez ;D
    mój M to chce domek ale taki jednopoziomowy :) ewentualnie z poddaszem

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciała taki domek, ale mój Piotrek twierdzi że przy domu to zawsze dużo roboty ;) on całe zycie mieszkał w domu, ja w bloku, więc on teraz chce blok, a ja tak pól na pół :]

Ania_84, Guniaczek lubią tę wiadomość

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam weekendowo.. Wczoraj okropnie męczyła mnie zgaga , co tylko zjadłam to paliło w przełyku, dziwne uczucie bo raczej mi się to nie zdarza, od jakiś 3 dni ból menstruacyjny dosyć mocny, budzi mnie nawet w nocy, dziwnie boli z lewej strony..

Gratuluje tym które ujrzały II kreseczki..

ja już przestaje wierzyć że może się udać..

Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

f2w3rjjg5apekm56.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie prawe ramię i bark.... czy to oznaka ciąży?! okresu jeszcze nie mam :D

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Hej kochane, melduję się z kawką ;D

Dzisiaj już będę częściej do Was zaglądać bo chyba w domku cała sobota się szykuje, prócz małych zakupów ;)

A jak u Was plany weekendowe? :)
    Cześć Kochana :) ja właśnie myślę czy do znajomych nie dryndnąć i na kolację ich nie zaprosić bo na lasagnie mam chętke i w ogóle na jakąś może mini domówkę ;) takie bibki nie planowane u nas najlepiej wychodzą ;)

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Boli mnie prawe ramię i bark.... czy to oznaka ciąży?! okresu jeszcze nie mam :D
    OLga przyznaj sie co robiłas mezowi ze az bark cie boli :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka- pok nie ma @ to luzik ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Dobre EMOTA_081.gif

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nic mu nie robiłam, bo wrócił po 2 nockach i dniu do domu a o 4 wstawał....

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka taki nie planowane zawsze najlepiej wychodza :)
    Kupie dzis te biszkopty i sprobuje... Bede musiala wstawac chyba o 4 wziac tab, poczekac pol godz i zjesc biszkopta i dopiero wstac.... Bosze to tragedia :( juz mam dosc :(
    Imbir codziennie rano do herbaty daje... I cytrynr bo podobno tez pomaga. Tylko czemu nie mi???? :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Witam weekendowo.. Wczoraj okropnie męczyła mnie zgaga , co tylko zjadłam to paliło w przełyku, dziwne uczucie bo raczej mi się to nie zdarza, od jakiś 3 dni ból menstruacyjny dosyć mocny, budzi mnie nawet w nocy, dziwnie boli z lewej strony..

Gratuluje tym które ujrzały II kreseczki..

ja już przestaje wierzyć że może się udać..
    Stokrotko więcej wiary i optymizmu :) Ania ma rację póki nie ma @ jest nadzieja :) a test robiłaś?

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli mowa o domkach to my mieszkamy w domku rodzinnym męża na wsi. To nie to samo co swój nowy postawiony domek :/ Wszystko trzeba remontować, odświeżać. Większość już za nami, ale na wiosnę czeka nas wymiana dachu, elewacja itd. Działkę mamy, ale w lipnym miejscu na budowę. Mi się teraz marzy mieszkanko blisko cywilizacji bo stąd trzeba wszędzie samochodem dojechać, czy do sklepu, czy do przedszkola, szkoły. Męczące to jest. Ale u nas działki, domy i mieszkania są strasznie drogie! :(

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Cześć Kochana :) ja właśnie myślę czy do znajomych nie dryndnąć i na kolację ich nie zaprosić bo na lasagnie mam chętke i w ogóle na jakąś może mini domówkę ;) takie bibki nie planowane u nas najlepiej wychodzą ;)

Hehehe Dorotka, to ja myślę zupełnie o tym samym, czy by nie zaprosić znajomych :) Zastanawiam się na co mam dziś ochotę, czy na posiedzenie w towarzystwie czyna wieczór z mężem ;)

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie robiłam jeszcze testu poczekam jeszcze z 3-4 dni jak @ nie przyjdzie to dopiero zatestuje

Dorotucha lubi tę wiadomość

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Dorotka taki nie planowane zawsze najlepiej wychodza :)
    Kupie dzis te biszkopty i sprobuje... Bede musiala wstawac chyba o 4 wziac tab, poczekac pol godz i zjesc biszkopta i dopiero wstac.... Bosze to tragedia :( juz mam dosc :(
    Imbir codziennie rano do herbaty daje... I cytrynr bo podobno tez pomaga. Tylko czemu nie mi???? :(
    Kochana na początku ciąży mnie też nic nie pomagało dopiero później tak od 10 tygodnia było lepiej po tym imbirze. Ja przez pierwsze dwa miesiące o 14 dopiero z wyrka wychodziłam a tak mnie muliło ;) dodam że przez pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść ;) mówią że na dziewczynkę kobiety gorzej się czują na początku ciąży i póki co to u mnie i znajomych się to sprawdza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 10:39

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Nie nie robiłam jeszcze testu poczekam jeszcze z 3-4 dni jak @ nie przyjdzie to dopiero zatestuje
    Kochana a ilu dniowe masz cykle?

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Hehehe Dorotka, to ja myślę zupełnie o tym samym, czy by nie zaprosić znajomych :) Zastanawiam się na co mam dziś ochotę, czy na posiedzenie w towarzystwie czyna wieczór z mężem ;)
    Właśnie mi przypomniałaś że mój Mężu na nadgodziny dzisiaj idzie więc nici z impry :( cho.lera :/

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Kamasutre w nocy ćwiczyła i oto skutki ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Kochana na początku ciąży mnie też nic nie pomagało dopiero później tak od 10 tygodnia było lepiej po tym imbirze. Ja przez pierwsze dwa miesiące o 14 dopiero z wyrka wychodziłam a tak mnie muliło ;) dodam że przez pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść ;) mówią że na dziewczynkę kobiety gorzej się czują na początku ciąży i póki co to u mnie i znajomych się to sprawdza :D

Ooo ja. To to by mnie podieszalo hahahaa :) marze o dziewczynce :) dobra juz wam nie marudze kochane moje :)
    Szukam pozytywow teraz dzieki tobie .dorotka hehe :)

Nas znajomi zaprosili wiec uffff bo nie musze tak mega dokladniemkeszkania sprzatac a nie mam na to sil :/
    Za to robie dzis za kierowce mojemu T bo chce sie pochwalic wyczynem (kropkiem - bo tak go znaywamy) i uczcic to % :)

Ania_84, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ