X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A z domków to ten nam sie podoba :)
    http://www.properco.pl/Oferta/Domy/Sprzedaz/Daleszyce-Bork%C3%B3w/396171
    ale cena powala ;/
    Piękny i metraż mi się podoba :) większego byśmy nie chcieli bo na starość kto by to sprzątał ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie ma piwnicy :D taras piekny, ogód tez ;D
    mój M to chce domek ale taki jednopoziomowy :) ewentualnie z poddaszem

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym chciała taki domek, ale mój Piotrek twierdzi że przy domu to zawsze dużo roboty ;) on całe zycie mieszkał w domu, ja w bloku, więc on teraz chce blok, a ja tak pól na pół :]

Ania_84, Guniaczek lubią tę wiadomość

• Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam weekendowo.. Wczoraj okropnie męczyła mnie zgaga , co tylko zjadłam to paliło w przełyku, dziwne uczucie bo raczej mi się to nie zdarza, od jakiś 3 dni ból menstruacyjny dosyć mocny, budzi mnie nawet w nocy, dziwnie boli z lewej strony..

Gratuluje tym które ujrzały II kreseczki..

ja już przestaje wierzyć że może się udać..

Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

f2w3rjjg5apekm56.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie prawe ramię i bark.... czy to oznaka ciąży?! okresu jeszcze nie mam :D

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Hej kochane, melduję się z kawką ;D

Dzisiaj już będę częściej do Was zaglądać bo chyba w domku cała sobota się szykuje, prócz małych zakupów ;)

A jak u Was plany weekendowe? :)
    Cześć Kochana :) ja właśnie myślę czy do znajomych nie dryndnąć i na kolację ich nie zaprosić bo na lasagnie mam chętke i w ogóle na jakąś może mini domówkę ;) takie bibki nie planowane u nas najlepiej wychodzą ;)

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Boli mnie prawe ramię i bark.... czy to oznaka ciąży?! okresu jeszcze nie mam :D
    OLga przyznaj sie co robiłas mezowi ze az bark cie boli :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka- pok nie ma @ to luzik ;)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Dobre EMOTA_081.gif

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nic mu nie robiłam, bo wrócił po 2 nockach i dniu do domu a o 4 wstawał....

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka taki nie planowane zawsze najlepiej wychodza :)
    Kupie dzis te biszkopty i sprobuje... Bede musiala wstawac chyba o 4 wziac tab, poczekac pol godz i zjesc biszkopta i dopiero wstac.... Bosze to tragedia :( juz mam dosc :(
    Imbir codziennie rano do herbaty daje... I cytrynr bo podobno tez pomaga. Tylko czemu nie mi???? :(

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Witam weekendowo.. Wczoraj okropnie męczyła mnie zgaga , co tylko zjadłam to paliło w przełyku, dziwne uczucie bo raczej mi się to nie zdarza, od jakiś 3 dni ból menstruacyjny dosyć mocny, budzi mnie nawet w nocy, dziwnie boli z lewej strony..

Gratuluje tym które ujrzały II kreseczki..

ja już przestaje wierzyć że może się udać..
    Stokrotko więcej wiary i optymizmu :) Ania ma rację póki nie ma @ jest nadzieja :) a test robiłaś?

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli mowa o domkach to my mieszkamy w domku rodzinnym męża na wsi. To nie to samo co swój nowy postawiony domek :/ Wszystko trzeba remontować, odświeżać. Większość już za nami, ale na wiosnę czeka nas wymiana dachu, elewacja itd. Działkę mamy, ale w lipnym miejscu na budowę. Mi się teraz marzy mieszkanko blisko cywilizacji bo stąd trzeba wszędzie samochodem dojechać, czy do sklepu, czy do przedszkola, szkoły. Męczące to jest. Ale u nas działki, domy i mieszkania są strasznie drogie! :(

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Cześć Kochana :) ja właśnie myślę czy do znajomych nie dryndnąć i na kolację ich nie zaprosić bo na lasagnie mam chętke i w ogóle na jakąś może mini domówkę ;) takie bibki nie planowane u nas najlepiej wychodzą ;)

Hehehe Dorotka, to ja myślę zupełnie o tym samym, czy by nie zaprosić znajomych :) Zastanawiam się na co mam dziś ochotę, czy na posiedzenie w towarzystwie czyna wieczór z mężem ;)

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie robiłam jeszcze testu poczekam jeszcze z 3-4 dni jak @ nie przyjdzie to dopiero zatestuje

Dorotucha lubi tę wiadomość

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Dorotka taki nie planowane zawsze najlepiej wychodza :)
    Kupie dzis te biszkopty i sprobuje... Bede musiala wstawac chyba o 4 wziac tab, poczekac pol godz i zjesc biszkopta i dopiero wstac.... Bosze to tragedia :( juz mam dosc :(
    Imbir codziennie rano do herbaty daje... I cytrynr bo podobno tez pomaga. Tylko czemu nie mi???? :(
    Kochana na początku ciąży mnie też nic nie pomagało dopiero później tak od 10 tygodnia było lepiej po tym imbirze. Ja przez pierwsze dwa miesiące o 14 dopiero z wyrka wychodziłam a tak mnie muliło ;) dodam że przez pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść ;) mówią że na dziewczynkę kobiety gorzej się czują na początku ciąży i póki co to u mnie i znajomych się to sprawdza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 10:39

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Nie nie robiłam jeszcze testu poczekam jeszcze z 3-4 dni jak @ nie przyjdzie to dopiero zatestuje
    Kochana a ilu dniowe masz cykle?

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inusia wrote:
    Hehehe Dorotka, to ja myślę zupełnie o tym samym, czy by nie zaprosić znajomych :) Zastanawiam się na co mam dziś ochotę, czy na posiedzenie w towarzystwie czyna wieczór z mężem ;)
    Właśnie mi przypomniałaś że mój Mężu na nadgodziny dzisiaj idzie więc nici z impry :( cho.lera :/

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Kamasutre w nocy ćwiczyła i oto skutki ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Kochana na początku ciąży mnie też nic nie pomagało dopiero później tak od 10 tygodnia było lepiej po tym imbirze. Ja przez pierwsze dwa miesiące o 14 dopiero z wyrka wychodziłam a tak mnie muliło ;) dodam że przez pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść ;) mówią że na dziewczynkę kobiety gorzej się czują na początku ciąży i póki co to u mnie i znajomych się to sprawdza :D

Ooo ja. To to by mnie podieszalo hahahaa :) marze o dziewczynce :) dobra juz wam nie marudze kochane moje :)
    Szukam pozytywow teraz dzieki tobie .dorotka hehe :)

Nas znajomi zaprosili wiec uffff bo nie musze tak mega dokladniemkeszkania sprzatac a nie mam na to sil :/
    Za to robie dzis za kierowce mojemu T bo chce sie pochwalic wyczynem (kropkiem - bo tak go znaywamy) i uczcic to % :)

Ania_84, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ