Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:A z domków to ten nam sie podoba
http://www.properco.pl/Oferta/Domy/Sprzedaz/Daleszyce-Bork%C3%B3w/396171
ale cena powala ;/większego byśmy nie chcieli bo na starość kto by to sprzątał
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
i nie ma piwnicy
taras piekny, ogód tez
mój M to chce domek ale taki jednopoziomowyewentualnie z poddaszem
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam weekendowo.. Wczoraj okropnie męczyła mnie zgaga , co tylko zjadłam to paliło w przełyku, dziwne uczucie bo raczej mi się to nie zdarza, od jakiś 3 dni ból menstruacyjny dosyć mocny, budzi mnie nawet w nocy, dziwnie boli z lewej strony..
Gratuluje tym które ujrzały II kreseczki..
ja już przestaje wierzyć że może się udać..Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inusia wrote:Hej kochane, melduję się z kawką
Dzisiaj już będę częściej do Was zaglądać bo chyba w domku cała sobota się szykuje, prócz małych zakupów
A jak u Was plany weekendowe?ja właśnie myślę czy do znajomych nie dryndnąć i na kolację ich nie zaprosić bo na lasagnie mam chętke i w ogóle na jakąś może mini domówkę
takie bibki nie planowane u nas najlepiej wychodzą
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Boli mnie prawe ramię i bark.... czy to oznaka ciąży?! okresu jeszcze nie mam
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotka taki nie planowane zawsze najlepiej wychodza
Kupie dzis te biszkopty i sprobuje... Bede musiala wstawac chyba o 4 wziac tab, poczekac pol godz i zjesc biszkopta i dopiero wstac.... Bosze to tragediajuz mam dosc
Imbir codziennie rano do herbaty daje... I cytrynr bo podobno tez pomaga. Tylko czemu nie mi????
-
Stokrotka21 wrote:Witam weekendowo.. Wczoraj okropnie męczyła mnie zgaga , co tylko zjadłam to paliło w przełyku, dziwne uczucie bo raczej mi się to nie zdarza, od jakiś 3 dni ból menstruacyjny dosyć mocny, budzi mnie nawet w nocy, dziwnie boli z lewej strony..
Gratuluje tym które ujrzały II kreseczki..
ja już przestaje wierzyć że może się udać..Ania ma rację póki nie ma @ jest nadzieja
a test robiłaś?
-
A jeśli mowa o domkach to my mieszkamy w domku rodzinnym męża na wsi. To nie to samo co swój nowy postawiony domek
Wszystko trzeba remontować, odświeżać. Większość już za nami, ale na wiosnę czeka nas wymiana dachu, elewacja itd. Działkę mamy, ale w lipnym miejscu na budowę. Mi się teraz marzy mieszkanko blisko cywilizacji bo stąd trzeba wszędzie samochodem dojechać, czy do sklepu, czy do przedszkola, szkoły. Męczące to jest. Ale u nas działki, domy i mieszkania są strasznie drogie!
-
Dorotucha wrote:Cześć Kochana
ja właśnie myślę czy do znajomych nie dryndnąć i na kolację ich nie zaprosić bo na lasagnie mam chętke i w ogóle na jakąś może mini domówkę
takie bibki nie planowane u nas najlepiej wychodzą
Hehehe Dorotka, to ja myślę zupełnie o tym samym, czy by nie zaprosić znajomychZastanawiam się na co mam dziś ochotę, czy na posiedzenie w towarzystwie czyna wieczór z mężem
-
Paula55 wrote:Dorotka taki nie planowane zawsze najlepiej wychodza
Kupie dzis te biszkopty i sprobuje... Bede musiala wstawac chyba o 4 wziac tab, poczekac pol godz i zjesc biszkopta i dopiero wstac.... Bosze to tragediajuz mam dosc
Imbir codziennie rano do herbaty daje... I cytrynr bo podobno tez pomaga. Tylko czemu nie mi????dodam że przez pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść
mówią że na dziewczynkę kobiety gorzej się czują na początku ciąży i póki co to u mnie i znajomych się to sprawdza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 10:39
-
Inusia wrote:Hehehe Dorotka, to ja myślę zupełnie o tym samym, czy by nie zaprosić znajomych
Zastanawiam się na co mam dziś ochotę, czy na posiedzenie w towarzystwie czyna wieczór z mężem
cho.lera
-
Dorotucha wrote:Kochana na początku ciąży mnie też nic nie pomagało dopiero później tak od 10 tygodnia było lepiej po tym imbirze. Ja przez pierwsze dwa miesiące o 14 dopiero z wyrka wychodziłam a tak mnie muliło
dodam że przez pierwszy trymestr tylko chleb z dżemem truskawkowym ale tylko Łowicza mogłam jeść
mówią że na dziewczynkę kobiety gorzej się czują na początku ciąży i póki co to u mnie i znajomych się to sprawdza
Ooo ja. To to by mnie podieszalo hahahaamarze o dziewczynce
dobra juz wam nie marudze kochane moje
Szukam pozytywow teraz dzieki tobie .dorotka hehe
Nas znajomi zaprosili wiec uffff bo nie musze tak mega dokladniemkeszkania sprzatac a nie mam na to sil
Za to robie dzis za kierowce mojemu T bo chce sie pochwalic wyczynem (kropkiem - bo tak go znaywamy) i uczcic to %
Ania_84, Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość